Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Balantei

In luna septembrie , Balanta traverseaza o perioada bulversanta , cu trairi si tendinte trecand cu usurinta de la incredere si afirmare la pesimism si dezamagire. Daca punem in cumpana lucrurile bune si cele rele , cea dintai luna a toamnei aduce , totusi , o nota de speranta si pozitivism.

O perioada de recapitulari ale evenimentelor din viata , de reinterpretari si revizuiri ale acestora , dar si de reincarcare cu energie vitala iti prevesteste Luna noua rasarita in Fecioara si a douasprezecea ta casa , pe data de 8 septembrie. Grija fata de cei apropiati poate alterna cu nevoia de retragere din circul zgomotos al vietii cotidiene sau cu dorinta de a-ti gasi adevaratul suflet pereche. Luna noua din Fecioara este asociata , de obicei , cu relatiile interumane si cele de iubire , cu activitati implicand munca de echipa si cooperarea , cu autoexaminarea si ingrijirea pentru frumusetea exterioara.

In aceeasi zi de 8 septembrie , Venus viziteaza Scopionul , aducandu-ti unele limitari materiale , dar asigurandu-ti echilibru si implinire in dragoste.

Tranzitul lui Jupiter retrograd in Pesti si a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) , initiat pe 8 septembrie , iti recomanda o mai mare precautie fata de sanatate , necesitatea de a stabili relatii mai bune cu cei din jur , inclusiv cu colegii de munca , si a te dedica intr-o mai mare masura sprijinului dezinteresat al celorlalti. Pot apare niste atacuri pe nepusa masa din partea unor mai vechi inamici , amanari si surprize nu tocmai placute in sfera profesionala si cheltuieli inutile sau neasteptate.

Din fericire , trigonul lui Marte cu Neptun , din data de 10 septembrie , te face mult mai receptiv fata de ceea ce se intampla in jurul tau , si gata de a sesiza orice nuanta de nesinceritate sau lipsa de onestitate a oamenilor cu care interactionezi. Totodata , gratie receptivitatii si deschiderii tale , poti deveni o adevarata “mama a ranitilor” pentru multe persoane apropiate. Echilibrul dintre evolutia ta spirituala si cea fizica te determina sa pasesti cu incredere pe calea destinului.

Incepand cu 12 septembrie , Mercur tranziteaza in aspect direct Fecioara , provocandu-te sa dai deoparte panzele de paianjen din debaraua amintirilor si sa cauti din nou raspunsuri in trecut. Meditatia si contemplatia te fac putin ursuz si secretos in contactele cu cei din jur , dar creativitatea iti poate aduce reusite nesteptate , mai ales daca esti implicat in domenii avand de a face cu arta.

Energia si dinamismul este de partea ta , multumita conjunctiei lui Marte cu Uranus , din 13 septembrie. Vointa si nevoia de independenta ti se afirma la fiecare pas , iar nerabdarea si sinceritatea uneori brutala, mereu prezenta , te poate impinge in pragul unor certuri. Pari sa fii gata de a calca in picioare orice fel de reguli , de a infrunta autoritatile ori superiorii , dar placerea de a experimenta are capacitatea de a-ti oferi placere si succes.

O atentie marita incepand cu 14 sepembrie fata de luptele pentru putere atat la serviciu , cat si acasa , cu sefii, partenerii de cuplu sau rudele ! Parcursul lui Pluton in Capricorn si a IV-a ta casa are obiceiul de a ingropa resentimentele pana cand tensiunea acumulata le face sa iti explodeze in fata.Pluton are tendinta de a ascunde vederii o gama larga de probleme , asa ca ar trebui sa pasesti mereu prin viata in acest interval fel ca si pe un lac inghetat , care nu se stie cand si unde va ceda.

Tranzitul Soarelui in Balanta si cea dintai ta casa ( casa vietii personale si a aspectului exterior) , debutand in ziua de 22 septembrie , aduce la ordinea zilei identitatea ta personala , autoexprimarea , aspectul exterior si comportamenul tau social . Aceasta tendinta marcheaza punctul de maximum al ciclului tau solar , in timpul caruia ii poti impresiona cu usurinta pe ceilalti si ai capacitatea de a-ti extinde sfera de influenta dincolo de granitele ei obisnuite. Gata sa lasi trecutului ce este al trecutului, poti acum sa te avanti catre un nou ciclu de viata , infuzat de spontaneitate , incredere si energie. Este o perioada a anului cand norocul te insoteste , asa ca nu trebuie sa eziti a insfaca orice oportunitate care ti se iveste in cale.Pe de alta , parte necazurile si dificultatile nu par avea efect atunci cand se lovesc armura ta de incredere si forta combativa.Centrat cu precadere pe propria ta fiinta , nu pari a trece printr-o etapa propice colaborarilor sau lucrului in echipa.

Dupa o vreme impregnata de individualism , soseste timpul sa iti indrepti privire si preocuparea catre ceilalti. Luna plina aparuta in cerurile Berbecului si a celei de-a saptea tale case (casa relatiilor interumane si a partneriatului) reprezinta o importanta relatie duala , cu un partener de cuplu , un partener de afaceri sau chiar un adversar. Viata iti decurge sub semnul compromisului si negocierii. Se pot ivi teste dure legate de un partener , dar exista si sansa de a-ti gasi o persoana cu totul speciala in viata.

Conjunctia Soarelui cu Saturn din ziua de 30 septembrie te determina sa iti doresti sa evadezi de sub lumina reflectoarelor , sa iti stapanesti impulsurile interioare si sa iti asumi mai multe responsabilitati. Usor pesimist sau sceptic , pari a-ti supraconstientiza limitele , iar lucrul asta nu face decat sa te provoace sa te straduiesti si sa muncesti si mai mult pentru atingerea unor teluri ambitioase.


Horoscopul dragostei Balantei in septembrie 2010


Conjunctia planetelor Venus si Uranus din 7 septembrie iti trezeste spontaneitatea , te face mult mai receptiv fata de semnalele din jur , gata sa te emotionezi de lucrurile cele mai marunte si sa devii excitat sexual de cele mai mai mici gesturi de afectiune ale iubitului / iubitei. Daca nu ai inca un partener , poti cadea prada cu usurinta ispitelor dragostei , iar daca ti se intampla cu adevarat sa fii ranit de sageata lui Cupidon , esti in stare sa nu mai tii cont de nimic .Va fi totusi dificil sa mentii o relatie de cuplu dupa ce aceasta stare de incandescenta se va evapora , mai ales daca partenerul tau are o fire conservatoare ori nu ii plac schimbarile.

O stabilitate a relatiei de dragoste si o atmosfera senina in viata de cuplu sunt darurile aduse de tranzitul planetei Venus in a II-a ta casa , incepand cu 8 septembrie. Ai tendinta de a-I pretui pe cei care iti poarta de grija iar familiaritatea devine mai importanta decat implicarea intr-o relatie cu o noua persoana.

Trigonul dintre Marte si Neptun iti ascute la maximum instinctele , inclusiv cele sexuale.Senzualitatea poate imbraca acum forma unor fantezii visate sau puse in practica.Unele Balante ar putea sa se indrepta catre cai spirituale ale sexualitatii , precum Tantra si Tao.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in septembrie 2010


Popasul planetei Venus in a doua ta casa ( casa banilor si resurselor) te indeamna sa umbli mai des in portofel decat de obicei , intrucat iti desteapta o dorinta napraznica de a-ti cumpara tot felul de lucruri. Cu toate acestea , mintea iti ramane fixata pe siguranta financiara , iar capacitatea de a te face placut de ceilalti iti poate furniza niste resurse banesti suplimentare .

O mai mare in energie dedicata actiunilor de a stoarce bani si din piatra seaca , dar si de a-ti pune la adapost bunurile materiale par a caracteriza cursul vietii tale incepand cu 14 septembrie, cand Marte isi incepe tranzitul in Scorpion si a doua ta casa. Te poti identifica acum cu ceea ce ai sau posezi , iar lucrul asta nu poate decat sa iti dea aripi in initiativele financiare sau lucrative. Daca apar conflicte in acest interval , ele pot izbucni datorita unor neintelegeri privind posesiuni . Banii par a nu-si gasi locul in buzunare , nevoia de a cheltui poate fi irezistibila, asa ca nu trebuie sa te avanti in datorii sau in folosirea exagerata a cardului de credit.



Horoscopul sanatatii Balantei in septembrie 2010



Desi pari a te bucura de o sanatate de fier , din 9 septembrie, Jupiter in aspect retrograd in a sasea ta casa pare a marturisi despre o folosire abuziva a organismului, de predispozitia aparitiei unor afectiuni pe fondul unei alimentatii nesanatoase sau a unor obiceiuri vicioase. O boala care iti dadea tarcoale de ceva vreme isi poate arata primele semne , mai ales una legata de sistemul sanguin sau ficat.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Balanta 2011 – Previziuni generale

Zodia Balantei si Dragostea

Horoscop 2010 - Zodia Balantei

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Balantei Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Balantei Reviewed by Diana Popescu on august 20, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.