Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Scorpionului

In septembrie, Scorpionul se implica navalnic pana spre sfarsitul lunii in viata , societate si amor , dar incursiunile sale razboinice ascund uneori o naivitate sau o lipsa de agresivitate care ii pot aduce deservicii.

O adevarata goana dupa oameni, dupa noi contacte folositoare la serviciu sau in treburile de zi cu zi , se contureaza din 8 septembrie, sub efectul Lunii noi din Fecioara. Esti tentat sa iti vezi valoarea nu atat ca fiinta individuala , cat ca una integrata intr-un grup sau o colectivitate.

Vizita planetei Venus in Scorpion si intaia ta casa (casa vietii personale si aspectului exterior) , initiata pe 8 septembrie, te dezarmeaza putin in fata vietii , scotandu-ti la iveala latura slaba dar receptiva. Ai pornirea de a da o mai mare atentie infatisarii exterioare si felului cum interactionezi cu ceilalti , avand in vederea marirea atractivitatii si popularitatii tale. De altfel , eforturile nu iti vor fi zadarnice , si vei fi privit cu placere si atentie de multi oameni importanti pentru tine.

O anumita doza de timiditate si introvertire pare a-ti infuza conjunctia lui Venus cu Jupiter , din aceeasi zi de 8 septembrie. Jupiter amplifica tot ce atinge , asa ca sunt de asteptat intensificari ale sferelor de influenta specifice planetei Venus , precum : dragostea, relatiile , placerea si banii. Dorinta de a-ti vedea portofelul plin poate alterna cu o impresie roz-bonbon asupra celor care te inconjoara.

Jupiter retrograd in Pesti din data de 9 septembrie , iti face un semn mustrator cu degetul si te avertizeaza asupra prea marilor riscuri pe care ti le asumi sau a modului de gandire mult prea conservator , dar iti recomanda si o revizuire a criteriilor de alegere a partenerilor sau prietenilor.

Mintea iti zbarnaie cu idei noi sau neobisnuite , pe care arzi de nerabdare sa le impartasesti celorlalti , incepand din 12 septembrie , cand Mercur isi incepe tranzitul direct in regatul Fecioarei si a unsprezecea ta casa . Dialogul autentic, in care exista un schimb reciproc de subiecte te atrage mai mult ca niciodata .Poti descoperi ca esti inzestrat cu un al saselea simt, care iti permite sa vezi intentiile nemarturisite ale celor din jur. Este posibil sa acorzi un mare timp reflectiei asupra viitorului si fericirii visate.

Tot in ziua de 12 septembrie, sextilul dintre Venus si Pluton iti incarca fiinta cu un farmec pe care esti tentat sa il pui in slujba manipularii celorlalti. Daca nu dai ascultare acestui impuls egoist , poti descoperi lesne tot ceea ce au mai bun oamenii in ei.

Oamenii sunt inclinati sa fac coada in fata casei tale , insufletiti de incredere si apeciere fata de tine. Aceasta orientare a lui Pluton in aspect direct in Capricorn isi pune pecetea asupra vietii tale incepand cu 14 septembrie, data de la care te poti suprinde ca avand o mai mare forta de influenta si sugestie , gratie cuvintelor tale. Pot avea loc in aceasta perioada fie reinvigorari puternice fie certuri cu un mare ecou in timp cu oamenii apropiati sau inruditi.

Esti mai temeinic infipt cu picioarele pe pamant si mult mai cutezator in tot ceea ce intreprinzi odata cu tranzitul lui Marte in Scorpion si prima ta casa , inceput pe 14 septembrie. Plin de energie, iti doresti sa impresionezi lumea intr-un fel sau altul , dar ai pornirea de a fi mult prea combativ , fiind dispus sa intri cu cizmele in viata celor din jur.

Pe 18 septembrie , sextilul dintre Marte si Pluton , iti stimuleaza intuitia , putandu-te ajuta sa gasesti niste solutii originale unor probleme care te framantau de ceva vreme. Stapanit de o autentica pace interioara, esti mereu dispus sa eviti confictele .Pari a-ti cauta o tinta mai presus de tine , orientata catre ceilati sau spre un inalt obiectiv.

Din 22 septembrie , Soarele isi trimite razele asupra Balantei si a celei de-a douasprezecea tale case , si te indeamna catre izolare si reflectie.Poate ca vei incerca sa afli ce lucruri sau oameni te trag in jos in viata .Oricum , nu ti se anunta o vreme a initiativelor , ci una a meditatiei si reincarcarii bateriilor spiritului .

O perioada de luare a unor hotarari importante , apte de a –ti schimba traseul existentei , este anuntata de Luna plina din Berbec , aparuta pe data de 23 septembrie. Incearca sa nu ii acuzi pe ceilalti pentru propriile nereusite .Vitalitatea in exces poate fi canalizata mult mai util catre schimbari benefice in rutina vietii cotidiene. In acelasi timp, Luna plina poate semnifica finalizarea incununta de succes a unor planuri sau proiecte indelungate.


Horoscopul dragostei Scorpionului in septembrie 2010


Tranzitul planetei Venus in prima ta casa , incepand cu 8 septembrie , iti atata nevoia de iubire si te provoaca sa iti revizuiesti armamentul amoros din dotare. Placerile dragostei capata intaietate fata de celelalte ispite ale vietii.

Conjunctia dintre Venus si Jupiter , prilejuita de ziua de 8 septembrie , te face generos in dragoste si te inalta in norii romantismului. Tendinta de a-l inzestra pe cel iubit cu o aura de basm se impleteste cu loialitatea in dragoste. Ar trebui , poate , sa nu te mai imprumuti la banca cu dobanzi exorbitante a iubirii.

Odata cu 9 septembrie, soarta iti poate juca niste feste sub influenta lui Jupiter retrograd in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii). Scopul acestor lovituri de teatru este de a atrage atentia unor Scorpioni asupra tendintei lor de a aseza sexualitatea inaintea dragostei.

Iubesti profund, cu pasiune si din toata inima , iar ceilalti te pot gasi fie atractiv , fie amenintator. Acesta poate fi rezultatul sextilului dintre Venus si Pluton din 12 septembrie. O carisma rasarita peste noapte poate impresiona adanc pesoanele de sex opus din preajma ta. Pe de alta parte , intelegerea si aprecierea iubirii iti devine instinctiva , si esti gata sa accepti cu inima senina atat bucuriile cat si responsabilitatile dragostei.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in septembrie 2010


Luna noua rasarita in a unsprezecea ta casa , in ziua de 8 septembrie , iti resuscita nevoia de a iti crea o retea utila in sfera profesionala .Poti beneficia de rezultate in munca prin asocieri sau colaborari , iar banii ti se pot strecura in buzunare prin intermediul unor afaceri.

Tranzitul lui Pluton prin a treia ta casa (casa resurselor sibanilor) deschide oportunitati , incepand cu 14 septembrie , Scorpionilor a caror profesiune este asociata direct cu necesitatea folosirii limbajului de arma de manipulare . Cuvintele mieroase si mestesugite pot deveni acum mai eficace ca oricand.


Horoscopul sanatatii Scorpionului in septembrie 2010


Tranzitul planetei Marte in cea dintai casa a Scorpionului te poate predispune unor accidenta rare, dar care au tendinta de a-ti afecta capul sau fata.
Luna plina rasarita in a VI-a ta casa pe data de 23 septembrie iti favorizeaza incercarile de a incepe o dieta sau un nou program de intretinere fizica.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Scorpion 2011 – Previziuni generale

Zodia Scorpionului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Scorpionului

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Scorpionului Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Scorpionului Reviewed by Diana Popescu on august 21, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.