Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Varsatorului

In luna septembrie , Varsatorul face radiografia sufleteasca a celor din jur si isi scoate din gips inima , lasand-o sa zburde pe campiile mereu verzi ale dragostei si sexualitatii.

O vreme in care norocul si puterea personala strabat impreuna cararea destinului tau este vestita de Luna noua rasarita in Fecioara , incepand cu 8 septembrie. Succesele au tendinta de a te insoti atunci cand te concentrezi atat asupra vietii personale cat si a dezvoltarii abilitatilor si talentelor. Este probabil sa devii mult mai constient de motivatiile ascunse ale celor din jur, dar si de propriile , nemarturisite sau subconstiente aspiratii.

Ziua de 10 septembrie este marcata de trigonul dintre Marte si Jupiter, un eveniment astral apt de a te inzestra cu o mai mare perspicacitate in detectarea insinceritatii sau necinstei celorlalti. Datorita caldurii afective pe care o radiezi in juru-ti , oamenii se indreapta catre tine ca spre Mecca , gata sa iti impartaseasca problemele lor si sa iti ceara un sfat sau o vorba buna. In acest interval ai capacitatea de a-ti pune in balanta nevoile si aspiratiile atat in evolutia spirituala , cat si in cea lumeasca.

Intuitia sau un al saselea simt iti pot croi drum printre oameni chiar daca ai merge cu ochii inchisi , gratie tranzitului lui Mercur in aspect direct prin Fecioara si a opta ta casa , odata cu ziua de 12 septembrie. Puterea asociativa , dublata de rafinamentul observatiei te ajuta sa citesti printre randuri tot ceea ce nu ti se spune pe fata in societate sau viata personala.

Vechi si prafuite ganduri , pe care le credeai ingropate pentru totdeuna , pot incerca sa te bantuie incepand cu 14 septembrie. Acesta este felul de a te incerca al lui Pluton atunci cand tranziteaza prin Capricorn si a douasprezecea ta casa (casa constrangerilor si sacrificiilor). Pe de alta parte, comportamentul tau sau gesturile tale spontane pot scoate la iveala inamici ascunsi, care te pandeau pana acum la adapostul mastilor prieteniei.

Soarele isi incepe marsaluirea in Balanta si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii ) pe data de 22 septembrie , asa ca esti gata sa iti arunci deoparte grijile si responsabilitatile si sa te avanti in niscaiva aventuri care sa te elibereze de gustul searbad al cotidianului. Este un interval ce-ti poate darui predispozitia de a afla un sens mai inalt al vietii sau de a-ti imbogati experienta de viata. Tocmai de aceea , ar fi indicat sa iti iei o mica/mare vacanta , in care sa iti oferi deliciile libertatii , mai ales ca pornirea ta de fi neglijent sau distrat nu poate decat sa iti aduca deservicii la “serviciu”.Caci asa este in tenis !

Luna plina din Berbec si a treia ta casa te poate readuce insa in lumea cruda a necesitatilor , cu sarcini si obligatii dornice sa isi infinga coltii in simtul tau de raspundere. Doar ti-am zis sa pleci in vacanta !


Horoscopul dragostei Varsatorului in septembrie 2010


Din 8 septembrie , Luna noua aparuta deasupra celei de-a opta tale case ( casa transformarii si sexualitatii) te cufunda intr-o stransa intimitate si comunicare cu partenerul tau de cuplu. Dragostea incearca sa isi descopere si sa isi depaseasca granitele , iar viata sexuala te poate purta pana la ceruri ! (Iarta-ma Doamne !)

Incepand din aceeasi zi de 8 septembrie , Venus isi incepe tranzitul in Scorpion si a zecea ta casa ( casa carierei si evolutiei exterioare) si iti imprumuta o parte din farmecul si dragostea ei. Cei apropiati, iubitul sau iubita se simte fericiti si iubiti , asa ca iti intorc indoit afectiunea .Varsatorii singuri pasesc pe apa lina a vietii sociale, iar lucrul asta nu se poate sa nu atraga atentia unor fascinante persoane de sex opus.

Magnetismul personal si o aura de atractivitate sunt darurile trigonului dintre Marte si Neptun din 10 septembrie. Pari a prefera o dragoste sincera , dar fara mari complicatii si te poti dovedi un iubit / o iubita cu mari rezerve de afectiune si tandrete. Onestitatea din relatia de cuplu te poate face sa o inchei fara prea multa vorba daca simti ca ceva nu este in regula. Spontaneitatea unei iubiri magice poate sa dispara in timp, dar fostii tai parteneri iti vor purta intotdeuna respect.

Din 12 septembrie , senzualitatea iti faciliteaza o apropiere mai profunda fata de persoana iubita, gratie tranzitului lui Jupiter in a opta ta casa.Cu toate acestea , ai uneori tendinta de privi lucrurile la rece , de a-ti lasa mintea sa iti lucreze conform logicii numerelor , si nu celei a iubirii. Nu intamplator , in aceasta perioada poti pune pe masa subiecte delicate , precum cele ale echilibrului dintre intimitate si putere in dragoste.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in septembrie 2010


O perioada foarte favorabila demararii unui nou plan financiar sau de economisire , luarii unui imprumut sau consolidarii situatiei materiale este anuntata de Luna noua din 8 septembrie.

In aceeasi zi , Venus isi incepe periplul in a VIII-a ta casa , conferindu-ti farmec si apreciere la serviciu. Responsabilitatea si autoritatea iti ies in evidenta cu prisosinta , netezindu-ti drumul catre sefi sau persoane suspuse , dar si pentru negocieri fructoase in domeniul afacerilor. Ambitiile sociale par a se implini , iar succesul isi poate pune amprenta asupra ta gratie calitatilor tale manageriale , a unor talente artistice sau prin intermediul partenerului tau de cuplu.

Un interval negru spre cenusiu iti este semnalat , odata cu data de 9 septembrie , in sfera finantelor de tranzitul retrograd al lui Jupiter in Pesti si a doua ta casa (casa banilor si resuselor) . Jupiter nu are cum sa isi bage mana in buzunarul tau , dar iti poate transmite niste severe avertismente printr-o pana financiara , o nevoie stringenta pentru o suma de bani pe care nu ai la dispozitie sau un esec financiar.Oricum , poate ca ar fi cazul sa iti revizuiesti atitudinea fata de resursele tale financiare, sa fii mai atent la balanta veniturilor si cheltuielilor si sa pui deoparta cativa euro albi pentru niste zile negre prea putin “europene”.

Ziua de 14 septembrie deschide calea lui Marte catre Scorpion si a X-a ta casa (casa carierei si evolutiei exterioare). Acest tranzit iti pune pe jar ambitiile si nevoia de a-ti fi recunoscute meritele. Iti doresti ca cei din jur sa te bage mai mult in seama , dar ai un interval prielnic si inceperii unui bussiness pe propriile tale picioare .Nu sunt excluse disputele cu superiorii sau persoane aflate in pozitii de autoritate , dar energia tinde sa ti se canalizeze spre promovarea propriilor interese.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in septembrie 2010


Septembrie aduce pentru nativii din Varsator mai curand a martie sau aprilie, o luna a zbuciumului si renasterii din propria cenusa , care iti poate infinge cu perfidie, pe la spate , pumnalul stresului si oboselii cronice. Daca nu ai cum sa iti afli linistea si relaxarea nici macar in weekenduri , ia-ti un mic concediu macar spre sfarsitul lunii, asa cum pare a-ti recomanda si tranzitul solar din Balanta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Varsator 2011 – Previziuni generale

Zodia Varsatorului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Varsatorului

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Varsatorului Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Varsatorului Reviewed by Diana Popescu on august 26, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Aveti cumva idee care vor fi previziunile pentru acest an in ceea ce priveste cei nascuti in luna august... anul 1977?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.