Horoscop lunar noiembrie 2010 - Zodia Leului

La inceputul lunii noiembrie, Leul paseste oarecum nesigur si temator in viata , gata oricand sa critice si analizeze , dar odata cu trecerea zilelor , astrele ii vin din ce in ce mai mult in ajutor, daruindu-I noroc si oportunitati in dragoste si in domeniul financiar.

Luna noua isi face aparitia in Scorpion pe 6 noiembrie si iti indreapta atentia catre casa si familie , dar si catre securitatea ta si a celor dragi. Este un interval excelent de conectare cu sentimentele si nevoile tale , de analiza a raporturilor cu ceilalti si de stabilire a unor obiective pe termen lung.

O reevaluare a persoanelor si contactelor sociale si eliminarea celor care le consideri nefolositoare are capacitatea de a te marca dupa 7 noiembrie, sub influenta tranzitului retrograd al lui Venus in Balanta.De fapt, poti fi stapanit de o stare de insatisfactie provenind din adancul fiintei tale si care are tendinta de se rasfrange catre lumea exterioara.

Spiritul si gandirea iti devin efervescente gratie tranzitului lui Mercur in Sagetator , de-a lungul unei perioade intinse intre 8 noiembrie si 29 noiembrie. Inspiratia si creativitatea iti dau ghes de la spate , iar emulatia interioara ti se revarsa in viata de zi cu zi , in conversatii aprinse si dialoguri scanteietoare. Nevoia de stimulare intelectuala te poate face sa te arunci in orice provocare sau competitie .

Starea de seninatate si implinire spirituala , daruita de Jupiter in tranzit direct prin Pesti , te face sa treci prin viata , dupa 18 noiembrie, asemeni unui print deghizat in cersetor.Lupta pentru putere, egoismul fervent si micile meschinarii iti par acum doar praf in ochi .Este o vreme a intelegerii psihice si emotionale a celor din jur , inclusiv a celor apropiati , a intimitatii si armoniei. Dorinta ta de a-i ajuta pe ceilalti nu ramane nerecompensata , asa ca te poti astepta la unele favoruri neasteptate din partea Fortunei.

Odata cu aceeasi zi de 18 noiembrie, Venus se alatura lui Jupiter, si, gratie revenirii in aspect direct in Balanta , iti infuzeaza in suflet placerea vietii sociabile si a comuniunii cu cei din jur.Nimic nu iti pare a fi mai mult pe plac decat impartasirea intereselor tale si schimbul neingradit de idei. Afluxul verbal iti capata farmec si esti mereu gata sa iti exerciti renascuta abilitate diplomatica. In acest interval pot apare beneficii din partea unor rude, vesti imbucuratoare sau scurte calatorii in interes personal sau de serviciu.

Luna plina din Taur, rasarita pe 21 noiembrie , te aduce brusc in lumina reflectoarelor , iar acest lucru n-ar trebui sa ti se ridice prea mult la cap, daca nu iti doresti sa ai regrete mai tarziu. Totodata , poate avea loc un eveniment care iti va solicita sa iti dovedesti din plin spiritul de responsabilitate.

O perioada de spontaneitate si inspiratie creatoare iti este vestita de parcursul Soarelui prin sectorul Sagetatorului , incepand cu 22 noiembrie. Efuziunea emotionala se conjuga cu cheful de joaca si distractie a copilului din interioritatea ta. Aspiri sa fii apreciat de cei din jur , iar preaplinul sufletesc are capacitatea sa reverse bucurie peste toti cei ce iti sunt aproape.

Din ziua de 29 noiembrie , tranzitulul planetei Venus in Scorpion te apropie din nou de valorile stabile ale casei si familiei. Placerile simple si sinceritatea par capata preponderenta in viata.

Dupa atata distractie si efuziuni, Mercur te readuce cu picioarele pe pamant din 30 noiembrie (tendinta pastrata si pentru luna decembrie) , multumita intrarii in Capricorn. Este un ciclu foarte potrivit pentru punerea la punct a treburilor si necesitatilor cotidiene.


Horoscopul dragostei Leului in noiembrie 2010


Din 7 noiembrie , tranzitul direct al lui Neptun in Varsator si a saptea ta casa iti anunta o perioada indelungata de confuzie sau ambiguitati in relatiile de cuplu. Poti fi invaluit de nesiguranta si neincredere fata de iubitul tau / iubita ta , cu atat mai mult cu cat ai putea observa la el / ea o schimbare de comportament inexplicabila. Unii Lei pot intalni in acest interval pe cineva care pare a fi sufletul pereche , dar , dupa un timp, respectiva persoana poate da nastere unor dezamagiri sau regrete.Pe de alta parte, ai putea fi insufletit de dorinta inconstienta de a “salva” o persoana de sex opus care iti pare nedreptatita de soarta sau de lume.

Sub efectul parcursului lui Mercur in cincea ta casa (casa creativitatii si dragostei) , initiat din 8 noiembrie , nevoia de comunicare in inaltele sfere ale spiritualitatii te poate indeparta de un partener de cuplu cu o fire mai pamanteana sau te poate apropia de o persoana a carei lipsa de stralucire fizica este compensata de o frumusete interioara.

Armonia in relatia cu persoana iubita si comunicarea cu ea din toate punctele de vedere pare a fi amprenta pe care si-o aseza asupra vietii tale amoroase Jupiter, in tranzit prin a opta ta casa ( casa transformarii si sexualitatii) incepand din 18 noiembrie.Esti gata oricand sa treci peste lucruri care te iritau altadata la cel de langa tine si sa il sprijini pana in panzele albe. Caldura si afectiunea debordeza si nu au cum sa nu se reflecte asupra unei revarsari ale sexualitatii, fie ca este vorba despre un nou partener, fie despre unul mai putin vremelnic.

Din 22 noiembrie, tranzitul Soarelui in a cincea ta casa iti aseaza in fata placerea cu P mare , o placere la fel de intensa in primire ca si in daruire. Dragostea iti da prilejul sa iti scoti la vedere cele mai placute calitati.Poti avea predispozitia sa te lasi antrenat mai mult decat de obicei in jocul flirturilor , si sa-ti asumi si unele riscuri pe care ar fi bine sa le ocolesti.

Planeta dragostei, Venus , iti mai cuminteste impulsurile prea zburdalnice , si te tine aproape de fiinta iubita , odata cu tranzitul inceput in a patra casa , din data de 29 noiembrie. Esti mult mai receptiv si mai sensibil , iar nostalgia iti face casa buna cu pornirile sentimentale. Sinceritatea si loialitatea sunt lucruri pe care pui acum un mare pret.


Horoscopul carierei si banilor Leului in noiembrie 2010


Din 7 noiembrie si pana pe 17 noiembrie, alegerea graului de neghina din viata sociala , o tendinta conferita de aspectul retrograd al lui Venus in a treia ta casa , se poate dovedi mai mult decat eficace.Aceasta curatenie de toamna se poate rasfrange asupra buzunarului tau , prin reducerea cheltuielilor curente.

Influenta mercuriana din cincea ta casa iti poate aduce avantaje, odata cu ziua de 8 noiembrie, in orice activitate in care este necesara sau binevenita creativitatea si spiritul inovator.

Jupiter in a opta ta casa te cotropeste din 18 noiembrie cu nenumarate daruri si oferte de nerefuzat.Poti profita de sanse in finante , imprumuturi sau alte chestiuni banesti , inclusiv prin primirea unei mosteniri neasteptate. Activitatea profesionala pare si ea in masura sa iti aduca succese si satisfactii .Nu este exclus sa iei in consideratie achizitionarea unei noi masini sau case.

Din 21 noiembrie , sub influenta Lunii pline din a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) , dorinta de afirmare iti devine mai intensa , iar serviciul iti apare ca fiind prioritatea numarul unu. Este posibil sa fii solicitat sa arati ce poti, asa ca este necesar sa iti pastrezi calmul si sa dai tot ce ai mai bun in tine. Se poate ivi o neasteptata ocazie pentru un job atractiv, sau un sprijin in cariera la care nu te asteptai.

Odata cu 20 noiembrie si pe parcursul lunii decembrie , se pot ivi niste venituri suplimentare din munca acasa sau dintr-o oportunitate legata de casa , gratie parcursului planetei Venus in a patra ta casa.

Din 30 noiembrie, Mercur poposeste in a sasea ta casa , conferind atractivitate preocuparilor profesionale si invatarii de noi lucruri folositoare la serviciu. Daca nu te lasi in voia unor temeri nefondate, relatiile cu colegii vor fi fructoase si invigorate permanent de o comunicare vie si utila.Nu este exclus sa ai de a face cu o multime de sarcini impovaratoare sau de detaliu.


Horoscopul sanatatii Leului in noiembrie 2010


Prosperul Jupiter te copleseste din 18 noiembrie nu numai cu daruri spirituale si materiale, dar si cu pretiosul cadou al unei sanatati de fier, netulburate de vreo grija.

Incepand cu 30 noiembrie, si de-a lungul lunii decembrie , Mercur in a sasea ta casa iti readuce in minte preocuparea fata de starea de sanatate , astfel incat vei fi tentat sa iti aduci aminte numele medicului de familie , pentru a-i cere sa iti recomande cateva teste de rutina.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Leu 2011 – Previziuni generale

Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Leului

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar noiembrie 2010 - Zodia Leului Horoscop lunar noiembrie 2010 - Zodia Leului Reviewed by Diana Popescu on octombrie 21, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.