Banii din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Din punct de vedere psihologic, visele despre bani iti anunta ca succesul si prosperitatea sunt pe cale de a deveni realitate. Banii reprezinta incredere in sine, pretuirea propriei fiinte , succes sau valoare.Lipsa banilor din vis indica sentimentul inexistentei unor capacitati sau abilitati necesare pentru atingerea unui tel.Un vis despre acapararea banilor sugereaza egosim, iar unul referitor la daruirea de bani indica generozitate.
Intr-o interpretare alternativa , banii din vis se refera la atitudinea ta fata de dragoste si viata amoroasa.Banii sunt un simbol comun al sexualitatii si puterii.

Din perspective mistica , se considera drept un semn de noroc visul in care gasesti sau primesti bani .Potrivit unei superstitii, atunci cand visezi ca ai gasit niste bani ti se prevesteste o nastere.

In viata reala , de veghe, banii sunt asociati cu o larga varietate de beneficii , dar si cu vinderea sufletului catre diavol. La origine sau la modul propriu de a-i interpreta , banii reprezinta ceva neutru , niste obiecte cu nimic mai importante decat boabele de grau .Ceea ce ne poate indrepta catre rau , in morala crestina si in prejudecata sociala, este capacitatea banilor de a ne ispiti catre lucruri interzise sau reprobabile.Asadar , banii care iti apar in vise nu semnifica neaparat ceva malefic , ci o vasta gama de idealuri si aspiratii care ne insufletesc in viata de zi cu zi …

Banii din vis , o oglinda a realitatii

Banii din vis se leaga , de obicei, de problemele financiare din viata cotidiana. Daca cineva se confrunta cu saracia sau cu dificultati financiare, visele despre bani nu fac altceva decat sa sublinieze nevoia de a-i avea in lumea reala.
Dintr-o perspectiva asemanatoare, oamenii cu o situatie financiara stabila isi pot dezvalui in vis teama de a nu a-si pierde situatia si siguranta conferita de catre bani.
Energia pusa in slujba sinelui este o indicatia a valorii sinelui. Ca atare, visele despre bani simbolizeaza sentimente de incredere sau sau neincredere fata de propria valoare a unui om. Visul despre bogatie marturiseste , de obicei, despre un inalt grad de satisfactie fata de viata si impresia de mare valoare a sinelui. Visatorul se simte bogat atat in lumea din afara , cat si in cea interioara.
Un vis despre saracie indica contrariul si poate sugera aparitia unei depresii. Cel care viseaza despre lipsa banilor are probleme in a se autoaprecia , iar visul respectiv simbolizeaza o deficienta fizica , mentala sau emotionala sau faptul ca “visatorul” se simte , la modul propriu , sarac in spirit.

Banii visati ca masura a puterii

In conceptia multor oameni, detinerea de cat mai multi bani inseamna acapararea unei cat mai vaste puteri. Aceasta cautare cu orice pret a banilor poate distruge viata celor obsedati de dorinta de a-i avea. Cu toate acestea, puterea, asemeni, banilor , nu reprezinta un concept rau in sine. Felul de a folosi puterea ne poate indrepta catre paradis sau infern. Unii oameni , care se bucura de o mare avere , isi dedica banii in slujba unor cauze umanitare sau in beneficiul umanitatii.In acelasi timp, banii ne pot indrepta catre dorinta de a-i controla pe cei din jurul nostru sau ne pot da senzatia ca suntem mai presus de semeni. Adevarata putere nu te indeamna sa ii subjugi pe cei din jurul tau, ci sa evoluezi si sa facilitezi dezvoltarea altora mai putin norocosi. Puterea poate semnifica cunoastere si capacitatea de a orienta aceasta cunoastere catre noi orizonturi. Dorinta de a-i controla pe alti oameni , vointa de a-i manipula si a-i face sa creada ca drumul tau este autentica lor cale este de fapt un abuz , o violentare a fiintelor umane si a unui pretins respect fata de rasa careia ii apartii.

Banii din vis pot semnifica puterea .Daca o persoana se straduieste in vis sa faca rost de bani , aceasta cautare poate reprezenta de fapt incercarea de a-si regasi puterea sau de a capata controlul asupra propriei vieti.
Pierderea de bani aparuta in vis poate simboliza pierderea stapanirii peste propria viata.Daca visezi ca ti s-au furat banii , trebuie sa incerci a deslusi identitatea hotului , intrucat acesta poate fi chiar persoana in fata careia ai capitulat cu ocazia unui eveniment important din lumea reala.

Banii din vis ca energie

A poseda bani este uneori echivalent cu a avea energia de a aduce lucrurile catre fiintare. Visul despre pierderea de bani poate simboliza irosirea de energie , sau lipsa unei viguroase dorinte de a-ti impune ideile si a-ti transforma aspiratiile in realitate. De asemenea , banii pierduti in vis pot fi o metafora a dedicarii tale pentru o actiune sau un proiect imposibil de pus in practica , ori a angajarii tale intr-o relatie sau o situatie dezastruoasa. Uneori, atunci cand visezi ca pierzi bani , ti se sugereaza ca iti lipseste ambitia , puterea sau stima fata de tine insuti. Poate ca treci printr-o perioada de nefericire sau necazuri in viata.
Atunci cand visezi ca nu ai bani , ti se reprezinta astfel frica de a nu-ti pierde situatia sau locul din lume.

In mod asemanator, furtul de bani dintr-un vis poate simboliza faptul ca o persoana sau o situatie ti-a rapit energia. In acest caz , deposedarea este mult mai agresiva. Cel care viseaza nu isi risipeste el insusi energia , ci aceasta ii este luata de catre o persoana , o relatie sau o slujba. Se constientizeaza in acest fel faptul ca ceva nu este in ordine , dar omul care viseaza nu se simte in stare sa puna capat acestei situatii.
Visul in care furi bani te avertizeaza asupra unui pericol. Trebuie sa fii mult mai precaut. Pe de alta parte , ti se poate indica ca iti lipseste dragostea. Intr-o diferita interpretare, acest vis iti marturiseste ca ai ajuns , in sfarsit, acolo unde iti doreai in viata.

Pe de alta parte , visele in care gasesti bani au capacitatea de a simboliza o intensificare a energiei , sau descoperirea unei energii necesare conversiei unui tel in realitate. Totodata , atunci cand gasesti bani in vis inseamna , da fapt, ca ti-ai descoperit noi talente sau abilitati , ca ai aflat felul in care poti incepe un nou proiect sau ai posibilitatea de a acumula vigoare si vitalitate sau chiar de a debuta intr-o noua slujba , foarte promitatoare sub aspect financiar.
Intr-o alta interpretare , banii gasiti in vis reprezinta cautarea dragostei sau a puterii.

Daca visezi ca cineva iti da bani , inseamna , uneori, ca o persoana din lumea reala este gata sa te sprijine , sau ti se indica o anumita atitudine, apta de a-ti intari straduinta de a-ti transforma proiectele in realitate.

Vise despre daruirea banilor

Visul in care dai bani poate semnifica o situatie conflictuala. Donarea banilor sau daruirea timpului poate fi un gest important pentru cel care primeste sau cauza careia te dedici. De exemplu, daruirea de bani unui alcoolic sau unui dependent de droguri poate reprezenta incurajarea unui viciu sau aspect negativ. Incearca sa distingi clar cui anume ii dai bani intr-un vis !

A darui sau a cheltui bani in vis poate fi analog cu a darui dragoste. Poate ca esti in cautarea iubirii. Daca visezi ca alti oameni cheltuiesc bani, ti se sugereaza ca te simti ignorat sau neglijat. Cineva nu iti acorda atentie sau nu iti arata indeajuns de mult ca te iubeste.
Visul in care pui bani deoparte denota insecuritate si egoism.
Atunci cand imprumuti bani in vis inseamna ca iti imprastii prea mult resursele , fiind in pericol sa te sacatuiesti din punct de vedere spiritual sau mental.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Moartea din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Sarutul din vis – Simbol si semnificatie

Dictionarul animalelor din vise | Interpretare si semnificatii – Litera A
Banii din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Banii din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 14, 2010 Rating: 5

107 comentarii:

  1. buna...azi dimineata am avut un vis foarte ciudat...am visat ca eram undeva intr-o casa mare cu familia apoi am fugit de tata ca era f rau si nu vream sa locuiesc cu el si el ma urmarea,iar eu vream sa ajung la o vecina dar nu mai stiam unde sta...pana la urma am vazut o biserica si am intrat in ea sa aprind lumanari ..am aprins una la vii si una la morti am vrut sa o aprind pe c4a de aa 2 la morti dar o fata mia zis ca le stinge sa nu se aprinda prin bisericaiar lumanarea cea aprinsa la morti era stinca si cea la vii era aprinsa si am stinso eu.Acest vis a ingrijoreazava rog daca puteti sa imi spuneti ce inseamna acestvis..va multmesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna am avut un vis foarte ciudat am visat ca eram insarcinata si am avortat am fost la ginecolog iar dupa ce m.am dat jos asistenta mi.a spus sa ma intind repede apoi mi.a zis ca copilasul nu a murit ca are puls inca apoi am plecat sa imi iau niste pastile dar imi mai trebuiau bani i.am cerut tatalui meu si nu mi.a dat apoi m.a urmarit am ajuns la o vecina care a murit acum cativa ani si ea avea o farmacie dar m.a trimis altundeva si mi.a dat 5 lei apoi ma imbratisat ! Ce inseamna acest vis va multumesc

      Ștergere
  2. Sal, poti sa iti interpretezi visele pe http://www.visele.ro ... eu acolo imi gasesc majoritatea raspunsurilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce inseamna daca visezi ca cineva drag iti spune sa nu imprumuti bani unei rude?

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca cineva drag iti spune sa nu imprumuti bani unei rude poate insemna ca ai neglijat acea ruda sau ca acel cineva incearca sa te indeparteze de familie (o ruda).

    RăspundețiȘtergere
  5. ce inseamna cand visezi ca primesti un teanc de bancnote noi de la tatal care este mort?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parerea mea este ca decat sa interpretati visele care mai de care,mai de graba luati si cititi o rugaciune sau mergeti la biserica si va veti simti mult mai bine indiferent de natura visuluibpe care l-ati avut!!!Incercati sfatul meu si o sa-mi multumiti fara a mai sta sa va ganditi ca oi pati ceva rau sau ceva bun ca am visat niste tampenii..

      Ștergere
  6. inseamna ca tatal tau a ramas dator cuiva cu ceva bani, si tu trebuie sa i restituesti!!!11

    RăspundețiȘtergere
  7. am visat 11700 lei pe cardul fiului meu.ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  8. Visul meu este cam ciudat... Deci intr-o dimineata ma trezisem la o inmormantare la care stateam la masa linistit... vazand-o pe sotia decedatului care era in varsta ... 60-70 de ,ochii albastri si parul alb.. si eu cum am observat ca se uita insistent la mine nu am luat de seama..... isi mai misca privirea si dupa tot la mine se uita si tot asa.. pana ce am vazut sicrie in toata camera aceea... Dupa cateva minute majoritatea persoanele au iesit din camera .. a ramas fratimiu la 2-3 metri distanta de mine si ink o persoana pe care nu am vazut-o la fata.. si intr-un sertar erau 20 de milioane dar erau altfel de bani.. diferiti de cei care-i avem noi in ziua de azi... si profitand ca nu este nimeni am luat din ei .. dintr-un teanc putin mai mult si din al 2 lea mai putin.. Nu imi pot intelege visul.. poate ma poate ajuta cineva... ! Multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  9. buna. am visat ca am gasit bani intr-un sac de gunoi. banii erau muuulti de 1 leu, 3 hartii de 5 lei si alte hartii. ce sa cred?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  10. tatal meu e mort si am visat ca imi da bani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-a dat bani in vis pentru ca isi doreste de la tine o slujba la preot. Poate chiar ai neglijat asta. Abia dupa aceea o sa-ti fie bine.

      Ștergere
  11. cu o seara inainte ca fata mea sa piarda sarcina,am visat-o mica la 5 ani si era foate vesela si incintata tot trecea o strada pe la trecerea de pietoni incontinuu fiind foarte distrata .linga noi pe trotuar erau 2 pui morti si 4 pesti .ce sa insemne oare acest vis?va mai putea avea copiii fata mea?are 26 de ani si era prima sarcina !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersul repetat peste trecerea de pietoni indica indecizie, dar si oscilatia intre doua extreme ale sortii (mentinerea sau pierderea sarcinii). Indiferent de numarul lor, puii si, mai ales pestii, morti semnifica o mare pierdere, inclusiv prin moarte. Asadar, visul dvs, a fost cumva o premonitie a pierderii sarcinii de catre fiica dvs. Nu exista nici un indiciu ca fata dvs. nu va mai avea copii.

      Ștergere
  12. Buna ziua,am visat ca primisem de la presedinte bani,4 bancnote de 50 de lei,care erau galbene,si ca urma sa platesc din banii astia niste raffaelo vrac si ceva biscuiti gen salatini,dar dulci,care erau pe o tava insirati (astea erau pt mine) si o sana cu niste salam feliat pentru fiul meu. Mai intai am luat o bancnota din hartia in care mi-au fost pusi banii,apoi am vazut ca mai erau 3 si le-am luat si pe acelea. Apoi m-am visat cu mama alegand intre 2 tipuri de trandafiri,dintre care ii preferam pe cei roz,deoarece aveau multe petale,dar tineam mereu in mana unul alb si-i tot explicam mamei ca are petale putine si ar trebui sa-l alegem pe cel roz. Mama n-a spus nimic. Putin ajutor,va rog? T

    RăspundețiȘtergere
  13. f.interesant visul asta,nu stiu ce ar insemna,sunt curioasa cine stie,ce explicatii ar da,dar daca mama n a spus nimic.............stie ea ceva si,sincer?nu cred ca e de bine!

    RăspundețiȘtergere
  14. si eu am visat azi noapte ca eram cu sora mea la un concurs asa cumva,cu mancare.si am gatit varza,oua si mamaliga cu carnati si branza!n am mancat,doar am preparat!toata noaptea am avut treaba cu mancarea.ne grabeam sa terminam era putin stres si ultima secventa din vis era ca am dat cu lingura in acea mamaliga si am vz.carnatii si umplutura!punctez,ca nu sunt mancacioasa,gurmanda,nu ma gandesc niciod.la mancare!probabil or fi alte frustrari?ca si anonimul de mai sus,astept cine stie sa explice visele?????

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu aseara am visat ca eram in Romania mai exact in orasul meu, si eram cu prietenii prin cartier si deodata toti mi-au dat bani si eu I-am refuzat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E pe dos, mergi in Romania, in orasul tau, toti prietenii iti vor cere bani iar tu nu le vei da.

      Ștergere
  16. Buna
    Dia,sunt o mare fana a blogului tau... am o nelamurire in urma unui vis
    de azi spre dimineata...parca eram la banca,si nu stiu de unde am
    primit un teanc de bancnote,valoare mare,si parca din toate
    tarile...teancul era atat de greu. ce poate insemna?te puup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa beneficiezi de un loc de munca cu mai multi bani dar si responsabilitati. Fii pregatita!

      Ștergere
    2. va multumesc,si sa dea Dumnezeu sa vi se adevereasca spusele!:)

      Ștergere
  17. Salut, am visât ca impreuna cu doi prieteni am furat bani de la bunica mea, din casa unde locuia. i-am impartit, mi am primit partea dar ma simteam vinovata'! cand a venit bunica mea in camera, s-a asezat pe canapea si eu am mers langa ea, am luat-o in brate cu capul pe umerii ei, si repetam 'oh bica' si m-am trezit plangand . Tare mi-as dori sa stiu ce inseamna .. Multumesc .(Loredana)

    RăspundețiȘtergere
  18. buna,am visat ca o vanzatoare mi a dat restul de bani de bacnote rupti .imi puteti spune ce-ar insemna acest vis.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis poate reflecta temerea ca nu vei primi o rasplata cuvenita sau ca vei fi inelat de cineva caruia i-ai facut un bine sau un serviciu.

      Ștergere
  19. Am visat teancuri de monede ( culoarea aurului si argintului) la poarta unei manastiri. Un calugar mi-a permis sa iau doar cateva, insa eu am luat mult mai multe.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate reflecta remuscarea provocata de faptul ca ai profitat material sau chiar spiritual de ceva sau cineva. Intr-o alta interpretare, poate fi vorba despre o mare sete spirituala, ce nu iti este potolita de un sfatuitor sau un indrumator.

      Ștergere
  20. Am visat o femeie imbracata precum femeile arabe. Desi era casatorita, imi spunea ca este virgina. Intreband-o ai cui sunt copiii (se facea ca are copii, dar pe care nu i-am vazut in vis), aceasta mi-a raspuns ca sunt ai sotului ei din alte relatii(se arata si sotul ei in vis, un barbat cu barba). Dupa aceea, se facea ca femeia avea o florarie, cu multe flori si incepusem sa fac buchete impreuna cu ea. In acest timp, femeia imi dadea de inteles ca vrea sa-mi lase acea florarie mie(ca dar). Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dau interpretarea visului dupa ce imi spui daca esti fata sau baiat. Presupun ca esti fata.

      Ștergere
    2. Femeia din vis pare sa fie o reflectare a propriei tale persoane. Pentru a justifica ca desi este casatorita si are copii, acestia sunt ai altei femei, "logica visului" ti-a infatisat-o ca fiind ca o femeie araba, dintr-o zona unde un barbat poate avea mai multe sotii. Oricum, la mijloc poate sa fie o dilema care te preocupa, o dilema legata eventual de o iubire fara vreun contact fizic, o iubire in care sa se pastreze puritatea (florile sunt si ele un simbol al puritatii).

      Ștergere
    3. Multumesc mult !
      O seara frumoasa !

      Ștergere
  21. Multumesc Diana ! Ai ghicit: sunt fata

    RăspundețiȘtergere
  22. Am avut si eu un vis ciudat....eram intr-o biserica impreuna cu prietenul meu, eu stateam de vorba cu preotul care ma atins pe burtica si ma felicitat pt sarcina, dar de fapt eu nu eram insarcinata si ii spuneam ca probabil din cauza ca m-am ingrasat :) dupaa care i-am dat niste bani 100 lei pentru un pomelnic. M-am trezit cu o stare ciudata.......poate avea o semnificatie mai aparte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate insemna ca ai nevoie de o calauzire, de sfat, indrumare pentru o situatie care il implica si pe prietenul tau. Sau, poate ca cineva apropiat, respectat incearca sa te indrume cu blandete catre un anume traseu al viitorului impreuna cu prietenul tau, traseu pe care nu il doresti ori pentru care nu esti pregatita inca. Banii dati pentru pomelnic pot reprezenta simbolic o forma de a-i distrage atentia sau a impaca acea persoana apropiata sau respectata.

      Ștergere
    2. Multumes mult.....o seara deosebita!

      Ștergere
  23. Ma numesc Oana. Am visat o femeie evreica care avea o fetita ( de aprox 8 ani). Se facea ca era un cutremur si in acelasi timp si inundatii ( un fel de tsunami). Femeia era inghitita de acele valuri,iar uneori arata ca o prapastie care o tragea in jos.Am reusit sa salvez fetita, iar pe chipul mamei se citea multumirea cu toate ca era trasa in jos de acel tsunami si moartea ei era inevitabila. Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Oana. Acest vis are doua posibile interpretari. Intr-un din ele, poate fi vorba despre relatia cu mama ta, despre reflectarea credintei tale subconstiente ca a facut si/sau este capabila sa faca mari sacrificii pentru tine pentru ca tu sa te implinesti asa cum ti-o doresti in pofida dificultatilor cu care ai de a face. In a doua interpretare, visul poate exprima darzenia ta de a depasi orice fel de obstacole pentru a iti materializa o mare dorinta, nazuinta, un proiect personal abia inceput sau pe care vrei sa te focalizezi in curand.

      Ștergere
    2. Multumesc Diana! A 2 -a interpretare mi se potriveste. Asa e.
      Un weekend placut!

      Ștergere
  24. Am visat ca ma duceam ca cumpar tigari si toate magazinele erau inchise poi deodata am ajuns pe o strada pustie mam intalnit cu un barbat ma intrebat unde ma duc apoi ma urmarea sami ia banii ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca, esti fumator, acest vis poate reflecta dependenta ta fata de tigari si simtamantul ca dai prea multi bani pe ele. Intr-o alta interpretare, visul tau poate semnifica o stare de nesiguranta, faptul ca nu gasesti ceea ce iti doresti in viata (sau intr-un anumit aspect al veitii tale) si ca esti in pericol, in acest fel, sa pierzi sau sa ti se fure ceva pretios din tine insuti.

      Ștergere
  25. am avut si eu un vis..cum ca am castigat multi bani la cazino , doar ca nu am avut parte de toti nici macar in vis..mai exact mi-a revenit o mica parte din ei iar restu, la prieteni care se facea sa fie intr-o relatie mai apropiata cu sefu sali de jocuri unde eram in vis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tin sa precizez ca nu am vazut niciun ban la mine in mana si nici culoarea lor.

      Ștergere
    2. Acest vis pare sa iti sugereze sa nu iti asumi prea multe riscuri, mai ales in compania unor prieteni. De asemeni, poate exprima temerea ta subconstienta ca prietenii se folosesc de tine.

      Ștergere
  26. Am gasit pe jos doua teancuri de bacnote, legate frumos cu banderola. Pareau numarati, cate 100 de bucati. Bancnote vechi, verzi, de 25 de lei (din acelea cu Tudor Vladimirescu). Nu m-am grabit sa ii iau, m-am mirat, i-am intors pe toate partile. Pana la urma i-am luat si incercam sa calculez in minte cat valoareaza. In finalul visului, il priveam pe sotul meu sicantaream daca sa ii spun sau nu, era ca si cum ... nu stiam daca ajung acesti bani pentru amandoi.
    Povestesc visul pentru ca am senzatia ca valoarea banilor din vis este altceva, ceva legat de un proiect al meu, de capacitatea de a crea sau incepe ceva. De o cale pe care am renuntat sa sper ca pot merge vreodata.
    Poate fi vorba de ceva spiritual? Sau de o ...energie creativa? Iar eu ma intreb daca sotul are loc in "povestea" mea sau daca energia este suficienta pentru amandoi? Este posibila si o asemenea interpretare?
    Multumesc. Multi Ani frumosi tuturor, fie ca macar unul din visele voastre cele mari sa se implineasca in 2015!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Magda. Da, este posibila si interpretarea data de tine visului. Poate fi vorba despre o energie (creativa) care poate fi ingradita de sotul tau sau de o oportunitate pe care nu vrei sau nu poti sa o imparti cu sotul tau.

      Ștergere
  27. Buna, am visat ca eram intr-un magazin si vazusem ceva ce imi place dar nu aveam toti banii ca sa-l pot cumpara. M-am gandit sa-l fur dar nu am facut-o.Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Inseamna ca ai credinta ca nu poti sa ajungi sa-ti implinesti o nazuinta din cauza faptului ca nu esti (inca) pregatit pentru asta, dar nu indraznesti nici sa faci apel la o inselatorie pentru a-ti implini nazuinta.

      Ștergere
  28. Am visat patronul de la penultimul loc de munca ca mi-a dat salariu 5 bacnote de 50 lei.In realitate chiar m-a tepuit cu bani astia plecand de la firma nu am primit ultimul salariu asta find in 2013 am si uitat de bani acestia.Ce inseamna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe de o parte poate insemna ca nu ai uitat nici pana in prezent meschinaria fostului patron, fie ca cineva incearca sa te traga pe sfoara, dar nu esti inca constient de acest lucru.

      Ștergere
  29. Buna, am visat ca eram in liftul unui hotel cu cateva prietene urcam spre camerele noastre si apoi o femeie (nu am vazut-o la fata dar era foarte slaba) mi-a facut un tratament pentru par si mi-a cerut 200 de lei iar eu i-am dat doar 100 de lei cu toate ca aveam foarte multi bani in buzunar...Ce semnificatie poate avea visul meu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Urcarea cu liftul poate sugera ca ai evoluat social sau din alt punct de vedere dar ca iti neglijezi infatisarea exterioara sau ca neglijezi pe cineva care te-a ajutat in evolutia ta.

      Ștergere
  30. Buna Diana! Nu am visat-o niciodata,pe mama,care a decedat acum 14 ani.Azi noapte insa,am visat-o...imi amintesc franturi...era foarte frumoasa si fericita...si mi-a daruut mie si filui meu,care are 22 de ani,multe bancnote.Le țineam amandoi evantai,si eram uimiți,neînțelegând,de cene daruieste acei bani :) Eram fericiți de revedere si uimiți de dar :) Ceva gen...de ce ne dai banii aştia? Interesant ! :) …azi sunt Floriile si ma numesc Camelia,iar visul a fost in aceasta dimineața :) Posibill sa fie o legatura? :) Imi poți interpreta acest vis te rog :) O zi frumoasa! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna Diana! Am visat o cunostinta ..un prieten care a decedat de curand ca imi oferea bani ,imi punea niste bacnote in maini si imi zicea ca ma imbogateste.Ce crezi ca ar putea insemna ?Multumesc si o zi minunata! Alina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspund numai la comentariile celor inscrisi pe Gogle+ sau/si pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii)!

      Ștergere
  32. ce inseamna cand visezi ca primesti bani de la tatal mort

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna, Daniel. Inseamna ca exista o mostenire materiala sau spirituala lasata de tatal tau pe care nu ai descoperit-o inca.

    RăspundețiȘtergere
  34. Ce inseamna daca visezi o pisica care a plecat de cateva zile de la casa la tara si noi credem ca e moarta pls?

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna Diana, sunt Nicol, azi dimineata am avut un vis cu un tip necunoscut care imi furasera portofelul cu bani si am fugit mult dupa el si afara ploua foarte tare si am reusit sa il prind si sa il duc la politie dar ciudat cand am ajuns la politie, politistul era in gradina muncea, si mia spus sa asteptam sa se schimbe intre timp individul a fugit si eu dupa el si tot strigam la el sa imi dea bani ca sunt ultimi pe care ii am si il las in pace, el a fugit spre o casa foarte mare unde a urcat in mansarda casei spre exterir pe o scara, a scos caup pe geam si se uita spre mine si a intrat si nu l-am mai vazut si m-am trezit poti sa imi spui ce inseamna. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Nicol. Simti (la nivel subconstient) ca cineva incearca sa-ti fure ceva important pentru tine (banii sunt un simbol pentru acest ceva) si nu ai de gand sa te dai batuta cu una cu doua. Casa foarte mare din vis poate fi asociata cu o institutie sau cu o colectivitate. Poti fi la o cotitura a vietii tale, in care trebuie sa iei o decizie capitala bazandu-te pe tine sau ascultandu-i pe altii, in al doilea caz existand riscul sa simti o mare frustrare.

      Ștergere
  36. Buna Diana ,sint Petrica de ceva timp tot visez ca primesc bani,azi am visat ca am primit 100.000 euro numai cu conditia sa-i schimb in lei romanesti visul a fost cam lung eram intro banca la schimb valutar si nu am apucat de terminat de numarat banii,findca mam trezit din cauza telefonului care suna alarma ,in vis banii iam primit de la o persoana publica cunoscuta publicului,eu personal nu lam intilnit nici odata si nu stiu pt ce motiv mi-a dat acei 100.000 euro ,oare ce poate sa insemne acest vis? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Petrica. Un astfel de vis poate semnifica uneori o predictie legata de castigarea unor bani sau obtinerea unei oportunitati financiare. Pe de alta parte, poate fi vorba despre atentionarea de a-ti folosi resursele interioare si ideile proprii, sau de a le converti pe ale altora prin prisma propriei tale minti si propriilor tale interese.

      Ștergere
  37. Buna Diana. Sunt Camelia si am visat ca seful meu a cumparat un serviciu de cafea din portelan, ambalat intr-o folie prin care putea fi vazut in toata splendoarea lui. Eu l-am privit cu incantare si pentru ca nu avea bani sa-l plateasca, a cerut de la mine. Am scos din potofel 200 ron si i-am dat. Ce poate insemna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Asa cum este specificat si pe blog, nu raspund decat arareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul blogului).

      Ștergere
  38. Buna! Am visat ca aveam in buzunar cateva bagnote de 10 si de 5 lei... si una de 50 de lei... dar, ce.a de 50 de lei era rupta in 4 bucati... si m.am chinuit tot visul sa o lipesc... dar tot timpul eram intrerupt de ceva... chiar si cand m.am trezit din vis am fost intrerupt de la lipirea acelei bagnote... :-??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi un indiciu ca iti pierzi prea mult timp si fara mare folos cu un demers de anvergura din viata ta, si ca ai putea avea sporite avantaje daca te-ai ocupa de oportunitati aparent mai mici din existenta ta.

      Ștergere
  39. Buna, am visat ca eram cu sora mea si primeam 175 lire sterline, sau 175000 lire,nu mi mai amintesc exact. I am luat si ma gandeam ce voi face cu ei. Imi poti spune ce ar putea semnifica, te rog. Precizez ca este al doilea vis consecutiv despre bani.mersi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa descoperi mai intai ce inseamna pentru tine numarul 175, sau 17 si 5, sau 1 ai 75... Pe de alta parte, ti se poate semnala ca te vei bucura de o oportunitatea neasteptata impreuna cu sora ta, o oportunitate pe care v-ar putea veni greu sa o fructificati.

      Ștergere
  40. Bună am visat ca stăteam pe o banchetă în autobuz și lângă mine era un portofel lăm loat și mam uita în el iera niște lei și monede iam băgat în buzunar și apoi am mai găsit în el 1000 euro

    RăspundețiȘtergere
  41. Am citeva nopti de cind visez pe fratele mei care e mort de citiva ano de fapt l-am gasot spinzurat ca imi cere bani imprumut..prima data mi-a cerut 20e acumm mi-a cerit 50 ca nu avea de mincare iar in momentul in care eu ii dau el mii ia din portofel...ce vrea sa insemne asta?multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  42. Bună am o nelămurire! !am visat ca i.am făcut cadou unei mătuși moarte de mai mulți ani 30 de Ron și ea m.a pupat!!!ce înseamnă!???multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mihaela. Trebuie sa te gandesti care sunt lucrurile care ti-au placut cel mai mult la acea matusa. Poate ca simti nevoia sa le incorporezi in tine insati. Pe de alta parte, potrivit unei superstitii, ar fi indicat sa faci o pomana sau sa aprinzi o lumanare la biserica pentru matusa ta.

      Ștergere
  43. Buna seara,
    Mi-am visat fratele (care nu vorbeste cu mine in realitate dupa ce a murit tata). Tinea în mână cartea de soferi. Întindea cartea spre mine si fluturând-o râdea,ca si cum imi făcea in ciudă. Apoi râzând a deschis cartea si a băgat niste bani in ea si a închis-o. Cartea rămânând la el. Va rog frumos sa-mi spune-ti ce înseamnă. Georgeta

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna Diana,am visat o femeie necunoscuta ca mi-a dat bani,doua hartii a cate 100 fiecare,cu o dungulita aurie pe fiecare,si scria Dubai pe bani.

    RăspundețiȘtergere
  45. buna,Diana. ma numesc Simona. si am visat ca eram la o cafenea cu mama, matusa (pe care o consider mama) si niste prieteni de a lor. si eu am vrut sa ma duc la suc cu prietenii dar nu mai aveam bani. desi nu aveam am vrut sa plec de acolo, si ma gandeam ca poate matusa mea imi va da niste bani. si chiar mi a dat 3 bacnote de 10 lei.,adica 30 lei. apoi am plecat si mi am luat tigari si am iesit la suc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apreciez ca ti-ai spus numele, Simona, dar este un fel de anonimat, iar eu, dupa cum am precizat pe blog, nu raspund decat rareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii).

      Ștergere
  46. Buna ziua.nu stiu unde sa postez. Am si eu o nelamurire in legatura cu un vis. Prietena mea a visat ca bunica mea murise si eram intr-o casa mare si necunoscuta. La un moment dat ea m+a chemat sa iau niste bani care se adunasera intr-o cutie, iar eu i-am spus ca nu imi pada. Ce poate insemna asta. Sunt destul de ingrijorata! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna. Esti ingrijorata la nivel subconstient de starea de sanatate a bunicii, de faptul cai putea sa o pierzi. Banii oferiti si de care nu iti pasa in vis simbolizeaza nevoia ta de dragoste (inclusiv in relatia cu bunica, dar nu numai) si refuzul de a-ti masura sentimentele in valori materiale.

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna ziua, am visat la inceputul lunii decembrie ca bunica mea care a murit acum multi ani cinci caciuli frumos aranjate pe pat. Aseara am visat ca sefa mea mi a oferit 5 teancuri de 5 lei si inca cateva bacnote, un total de 2700 ron. Avea o lacrima in coltul ochiului stang, iar eu am pupat o pe obraz, in semn de multumire. Acesti bani nu erau salariul, spunandu mi sa ii iau ca imi da si salariul de pe card, in ziua de salariu. Va rog ajutati ma cu un raspuns. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Alex. In primul rand, ar trebui sa te gandesti daca cifra cinci are o semnificatie speciala pentru tine. In functie de acest lucru, visul poate fi deslusit mai usor. Pe de alta parte, visul tau poate semnifica, in general, ca poto avea de castigat (nu neaparat financiar) daca te increzi mai mult in simturile tale, in instinctul tau, esti mai indraznet si mai spontan. In acelasi timp, cifra 5 poate indica o schimbare sau necesitatea unei schimbari din viata ta.

      Ștergere
    2. Azi am aflat ca in 15 feb am examen pe post, iar undeva in luna mai as avea examen pentru manager la compania unde lucrez. Ideea e ca eu am inceput sa lucrez la aceasta companie de la 1 dec. Bunica mi a lasat cele 5 caciuli la inceputul lunii dec , iar acum aflu ca in mai am un alt examen tocmai in luna mai, luna 5. Parca s ar lega. Sper sa fie de bine:)

      Ștergere
  49. Bună ziua,am visat ca am găsit într-o cutie multi bani în bancnote de 200 lei, 50 și 70 lei dar păreau ceva speciali, gen de colecție. Bancnotele de 200 lei erau portocalii-galbene vesele, cele de 50 și 70 albastru frumos cu verde parca; iar alături mai era un teac de hârtii de 100 euro...pe care i-am împărțit la prieteni și necunoscuți care mai erau acolo în încăpere. Menționez ca ma uitam dacă sa păstrez și mie o bancnota de 100 euro dar nu am păstrat, am împărțit toți, calculam ca sa le ajungă tuturor, în schimb banii aceia de colecție i-am păstrat dar nu pt a ii cheltui. Ma puteți îndruma cu semnificația visului? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  50. Am visat bani pe perina mea .Erau 50 de bani marunti de 10 bani . Va rog din suflet sa imi spuneti ce inseamna pentru ca in ultimul timp am visat multi bani :( Va rog mult :( :( :(

    RăspundețiȘtergere
  51. buna diana am avut si eu un vis ca i dadeam copilului meu bani de hartie erau 100 de euro si ceva maruntis imi poti sp ce inseamna si am mai visat si cai puneam sa manance ciorba dumicat cu paine si de multe ori am mai visat fetita mica ca o tineam in brate si uneori vb cu ea si ea incerca sa scota cateva cuvinte te rog diana sp ce inseamna aceste vise o zi buna sa ai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau interpretarea unui vis trebuie sa iesi din anonimat. Eventual, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  52. Buna dimi! Ma numesc Roxana, in aceeasta noapte am avut un vis tare ciudat. eram afara cu 2 fete, pur si simplu vorbeam, după câteva minute văd o foarte buna prietena de a mea. ma duc spre ea ii sare in brațe ne jucam un pic cu zăpada " apropo era zapada afara", după vin un grup de băieții care ne obliga pe toate 4 sa urcam într-un tramvai ca ne ducem cu eu la un concert pe care ei ii făceau. ajunși acolo ne am despărțit de băieții iar noi am rămas singure " Menționez ca nu m ai era zăpada, din contra era foarte cald", una dintre prietene scoate o bancnota de 50 de lei sa ne luam câte o cafea la tonomat, lângă tonomat era un schimb valutar, acolo vroiam sa schimb bani pt cafea dar, lângă fereastra si jos căzut erau niște teancuri de bani, anunț pers care lucra acolo dar pana a venit el am împins un teanc din acela de bani sub o lada pana când a ajuns pers respectiva pt a lua bani. pe lângă bani erau si bijuterii, foarte multe. aur alb, aur galben si cu diamante. am ajutat pers sa strângă bani si bijuteriile si după care am luat si eu niște bani dar nu teancul pe care l am împins ci alți de la fereastra. Va mulțumesc frumos! sper ca nu a fost pe lung visul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Roxana Andreea. Relatiile cu prietenii tai (prietenele tale) iti pot aduce satisfactii atata timp cat te straduiesti sa le mentii caldura afectiva (fara "zapada") . Poti avea parte de beneficii (nu neaparat materiale) din aceste relatii daca nu neglijezi valoarea lor, capacitatea lor de a te implini din punct de vedere individual.

      Ștergere
  53. 6 aprilie 2016, 12:47
    buna diana ma numesc anelise am avut si eu un vis ca i dadeam copilului meu bani de hartie erau 100 de euro si ceva maruntis imi poti sp ce inseamna si am mai visat si cai puneam sa manance ciorba dumicat cu paine si de multe ori am mai visat fetita mica ca o tineam in brate si uneori vb cu ea si ea incerca sa scota cateva cuvinte te rog diana sp ce inseamna aceste vise o zi buna sa ai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banii din acest vis simbolizeaza dorinta si chiar sansa sa-i cladesti un viitor imbelsugat copilui tau. Pe de alta parte, visul despre fetita mica indica nevoia ta a comunica mai profund cu aceasta, nazuinta ta de a sti ca ii oferi tot ce are nevoie.

      Ștergere
  54. Buna Diana asi sa ma ajuti sa inteleg sensul unui vis daca e posibil.
    In vis aviam a farmacie in grija.
    Si la Ora 2 era ceva normal sa ne rugam sau sa meditam.
    Era uimitor toata populatia globala intrun singur gand de iubire.
    Plecand catre Casa intalnesc le cineva cunoscut Care ma invitat in atelierul lui de lucru si imi ofera sa imi aleg un Cadou o bijuterie Care doresc la alegere
    Arunc o provide in prejur
    Imi aleg un colier de argint cu Trei pietre aquamarine si il port dar in departare stralucia foarte frumos un diamant mic dar am preferat colierul.
    Vazand care lucruri frumoase erau in jur am opservat si ceva de cupru vechi dar atigandul putin sa desfacut ca sulul de hartie lasand zgarieturi
    Il anult sa vina sa vada ce sa intamplat si a inceput sa urle pe mine finca nu aviam voie acolo si a spus ca ma va pedepsi prin viol ca asa face cu toate cu.... Chair daca am fost cei Mai buni prieteni.
    Se terminal amenintarea si violul abuziv
    II inapoiez cadoul si plec sa inot in piscina,supt apa tinandumi respiratia.
    La iesire din piscina mi sa facut sete foarte tare.
    Si doream apa,imi apare earasi in cale acea persoana il spun sami dea un pahar cu apa intra in Casa si imi da2 bagnate de 50 € nui doream iam inapoiat... Incercam saui rup si nu putiam arunca in aer o mana de servetele de Hartie alba.
    Cerandusi Scuze de ce a facut.
    plec de acolo ii las banii spunandui un pahar de apa doream doar... Subtcostientul vrea sa mi spuna ceva sa fii atenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Maria Anna. Farmacia si meditatia marturisesc despre aspiratia ta de a face bine celor din jur sau a te purta bine cu cineva anume (cifra doi trimite la o relatie de cuplu). Oricum acest cineva vrea sa profite de tine sub masca bunavointei (cadurile si violul), sau sa te "cumpere" profitand cumva de nevoile tale simple.

      Ștergere
  55. Paste fericiti sa ai alaturi de cei dragi Diana!!! <3

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna diana am visat .ca sora mea imi daduse o rochie Rosie si am mai fost si la UN magazin De haine si ma uitam la mai multe rochite diferite culori Dar nu am cumparat ce inseamna si am mai visat si un baietel mic si ma uitam la el Dar Parca era deformat la fata

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna diana am avut si eu UN vis ca un om mai in Varsta imi daduse bani De hartie prima data mi a dat 10 Euro apoi mi a runcase dupa canapea inca 20 si apoi mi a mai dat inca 50 de euro ce poata sa insemne

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Anelise. Un astfel de vis te indruma sa iei inseama bogatia sfaturilor, lectiilor de viata pe care incearca sa ti le dea cineva mai varstnic din imediata ta apropiere.

      Ștergere
  58. Buna Diana. Am visat ca era noapte, si ca o femeie in varsta trebuia sa doarma la noi in podul casei. In schimb, ea nu a mai ajuns la noi. M-am dus in pod si am gasit o suma de bani adica 28 de milioane. Banii au aparut de nicaier. Ce poate insemna acest vis ?

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna Diana. Am visat ca eram la serviciu (lucrez intr-un hipermarket). Managera vine la mine, imi da doua teancuri de bancnote, unul era de culoare albastru, celalalt verzui, intrebandu-ma "ai ma Gabita, nu vrei sa te duci si tu la cumparaturi? Ba da sefa, ma duc cu cea mai mare placere!" Cumparaturi pentru raionul nostru, care de obicei le face sefa de echipa. Am plecat la cumparaturi dar nu din hipermarket cum se face de obicei ci am plecat in oras unde ma trezesc pe un bulevard aglomerat, mergand in sensul opus al masinilor, si pe trotuarul opus al statiei de autobuz. Ma tot uitam la numarul de traseu al autobuzelor si-mi ziceam "nu e asta....asa...nu e nici asta". Stiu ca nu aveam nicio treaba, niciun stres. Am pus mana la buzunarul din spatele pantalonilor sa verific daca mai am banii acolo. Erau acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Gabi. Intr-o prima interpretare, visul tau poate prezice o promovare la serviciu sau o evolutie in viata personala. Intr-o a doua interpretare, acest vis reflecta increderea celor din jur in tine insati, dar si increderea ta in tine. Ai capacitatea, abilitatile, talentele necesare pentru a-ti implini obiectivele, chiar daca ti se pare ca mergi intr-un sens contrar lumii din preajma ta.

      Ștergere
  60. Bună ziua doamna Popescu am visat ca imi intra în cont o grămadă de banii parca nu se oprea ceva de 18 milioane de lire și tot urca dar parca mo sunat de la banca și imi ziceau ca stai liniștit ca este o greșeală o eroare și ca se rezolva precizez ca stau în Anglia și am și datorii ce ar putea însemnează va mulțumesc frumos blog;)

    RăspundețiȘtergere
  61. eu am visat ca aveam monezi in gura si tot incercam sa le scot. si acum simt gustul- bleah. de ce-oi fi facut asta in loc sa le arunc nu pot sa-mi dau seama. sper ca n-are nicio semnificatie.

    RăspundețiȘtergere
  62. eu am visat ca aveam monezi in gura si tot incercam sa le scot. si acum simt gustul- bleah. de ce-oi fi facut asta in loc sa le arunc nu pot sa-mi dau seama. sper ca n-are nicio semnificatie.

    RăspundețiȘtergere
  63. Aplicați pentru împrumut un mod rapid și convenabil de a plăti facturile și reluarea finanțării proiectului dvs. cu cea mai mică rată a dobânzii de 3% pentru a ne contacta astăzi prin: trustfunds804@outlook.com. Împrumutul are nevoie de o ofertă de împrumut minimul nostru este de 1.000.00 alegerea împrumutului de bani, sunt o înregistrare certificată și creditorii Legit, ne puteți contacta astăzi dacă sunteți interesat de. Pentru a obține acest împrumut, contactați-mă pentru mai multe informații despre procesul de împrumut deoarece termenii și condițiile împrumuturilor și suma împrumutului vă vor fi transferate. Am nevoie de răspunsul dvs. urgent dacă sunteți interesat.

    RăspundețiȘtergere
  64. Suntem o organizație creștină creată pentru a ajuta oamenii în nevoi de ajutor, cum ar fi ajutorul financiar. Așadar, dacă vă confruntați cu dificultăți financiare sau dacă vă aflați în orice situație financiară, aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere sau aveți nevoie de împrumut să-ți plătești datoriile sau să-ți plătești facturile, să începi o afacere frumoasă sau dacă ți se pare greu să obții un împrumut de capital de la bănci locale, contactează-ne astăzi prin e-mail (larrymaxwellfunds@gmail.com) pentru Biblie spune "Luca 11:10 Toată lumea care întreabă primește; cel ce caută găsește; iar celui care bate, ușa se va deschide "Deci, nu lăsați aceste ocazii să vă treacă prin faptul că Isus este același ieri, astăzi și pentru totdeauna mai mult. Vă rog, acestea sunt pentru cei care se îngrijesc serios și se tem de Dumnezeu.

    Numele dumneavoastră:
    SEX;
    VÂRSTĂ;
    Țară
    Sumă împrumutată:
    Durata împrumutului:
    SCOPUL ÎMPRUMUTULUI;
    VENITUL TA LUNAR;
    Număr de telefon mobil valabil:
    Vă mulțumim pentru înțelegerea dvs. de contact ca
    noi asteptam
    Salutari
    administrare
    E-mail: (larrymaxwellfunds@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna am visat ca eram eu cu copilul meu si cu mama mea in romania acum mama mea sta foarte departe de mine in vis era si bunicul meu care este mort acesta ia intins mamei mele 50 de euro si cand sa intors ia cu spatele mia intins si mie 50 de euro dar erau rupti si a zis ca bucatiile mici sunt de la banii mari si lam luat in brate am inceput sa plang si am ramas asa pana a venit bunica mea si a trebuit sa plec .in vin stiam in sinea mea ca am dificultati financiare si m-am bucurat foarte mult de acesti bani .cu bunicul meu pe care lam iubit foarte mult am visat foarte mult de cand a murit si de fiecare daca a incercat sa imi transmita ceva

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.