Horoscop dragoste 2011 - Zodia Balantei

Anul 2011 este bogat dar si contradictoriu in dragoste pentru cea mai mare parte a nativilor din zodia Balantei. Framantarile , optimismul si pesimismul , frenezia dar si melancoliile sunt prezente la tot pasul , configurand un joc al extremelor pe care il poti depasi numai cu pretul unui echilibru stabil intre ratiune si afectivitate.


La inceputul lunii ianuarie , bucuria de a te apropia de cei din jur dar si abilitatea a-ti exprima inspirat sentimentele sunt cat pe-aci de a te implini indiferent daca esti singur sau implicat deja intr-o relatie . In a treia decada a lunii lui Faurar , copilul din strafundul sufletului tau isi face loc catre lumea de afara , ademenindu-te catre joaca si ghidusii.Nu este exclus sa te risipesti in mai multe flirturi decat de obicei si sa iti asumi chiar riscul de calca stramb fata de partenerul tau in iubire ….Aceasta predispozitie iti poate dispare la fel de usor cum ai sufla intr-o lumanare catre sfarsitul lunii ianuarie , cand pari a tanji catre o dulce impartire a vietii impreuna cu cineva special.Parteneriatul are toate sansele de a fi insotit de un atasament extrem sau de o dragoste matura , prevestind uneori o logodna sau o casatorie. Balantele care au avut dificultati in dragoste pot ajunge ca prin farmec la o impacare in aceasta conjunctura astrala , iar cele care abia pornesc pe drumul unei noi iubiri au norocul de a vedea intredeschise portile paradisului.

Luna februarie debuteaza prin stabilitate si armonie in dragoste si poate aduce o imbiere de a ramane mai mult in mijlocul familiei sau in compania celui drag / celei dragi.
Desi nimic nu anticipeaza aceasta schimbare dramatica , in a doua parte a acestei luni poti simti ca nu esti iubit sau apreciat asa cum iti doresti. Conjunctura astrala indica posibile dezamagiri intr-o relatie, iubiri neimpartasite sau rupturi ale unor legaturi de cuplu.

Daca in primele zile ale lui martie improspatarea primavaratica iti insufla un farmec aparte si este pe cale sa iti furnizeze placerea de a te vedea vanat de mai multi potentiali parteneri , sau te incanta cu speranta angajarii intr-o iubire mai mult decat promitatoare , influentele uraniene ulterioare au posibilitatea de a te purta catre zone mai intunecate ale relatiei de cuplu. Unii nativi din Balanta pot fi covarsiti de lipsa de sare si piper dintr-o legatura romantica , altii pot intalni piedici in dezvoltarea unei iubiri abia inmugurite .Oricum , este probabil sa iti schimbi parerea despre cineva pe care l-ai apreciat din plin pana acum.
Finalul lunii martie converge in mod aproape logic din tendinta anterioara, marcand nevoia unei relatii autentice , gratie careia eul sa se redescopere in cele mai inspirate energii potentiale. In astfel de prilejuri, ne putem apropia de cei alaturi de care petrecem cea mai mare parte a timpului, adica de oamenii din sfera noastra profesionala sau ocupationala.

Aprilie prevesteste conflicte de interese sau idei in sanul unor relatii stranse pana acum si favorizeaza rafale intercalate de certuri si impacari.
A treia parte a lunii pare a fi si mai contradictorie... Dragostea isi indreapta deliciile mai ales catre senzualitate si sexualitate , a unor intalniri intime de aprofundare a afectiunii si a nevoii de a depasi tensiunile. Desi o parte dintre Balante vor sa ajunga catre adancirea si implinirea (inclusiv oficiala) a iubirii lor , ele pot avea de a face cu o distantare emotionala sau cu inhibitii in a-si exprima sentimentele. Raceala aparenta a partenerilor lor sau supozitia ca nu sunt apreciate sunt totusi mai degraba subiective …

Erotismul si dorinta de contopire cu fiinta iubita se fac simtite mai ales in a doua jumatate a lunii mai.Nu sunt excluse si unele reactii adverse, colaterale !

Senzualitatea se impleteste cu nevoia de a-ti sprijini in orice fel partenerul in decursul lunii iunie. Balantele solitare sau aventuroase pot cade in abia asteptatele capcane ale unor delicii sexuale sau pot redescoperi iubirea acolo unde pana acum nu era decat amicitie. Avantul romantic abia asteapta sa iti fie starnit de o intalnire cu un strain fermecator.

Luna iulie are capacitatea de a transforma colegialitatea in dragoste sau de a te confrunta cu noi cerinte din partea partenerului de cuplu. Ingrijorarile sau framantarile in iubire stau la panda, la fel ca si posibilitatea de a te simti tradat , dezamagit sau respins in iubire. Daca reusesti sa scapi de unele din aceste vrasmasii ale lui Cupidon , sfarsitul lunii lui Cuptor te aduce in pragul unei atmosfere mai curand intelectuale sau camaraderesti , indiferent daca esti dedicat unei relatii mai vechi sau esti abia la debutul uneia.

Romantismul pogorat asupra ta inca din cele dintai zile ale lui august te provoaca sa cauti iubirea de dragul iubirii. Iluziile dragostei te inconjoara ca un roi de fluturi multicolori , asa ca nu ar fi de mirare sa faci o brusca pasiune pentru cineva intangibil sau sa te atasezi de o persoana careia sa doresti a-i aduce o “salvare” pe care nu si-o doreste. Predispozitia catre secrete poate alterna in acest interval cu o timiditate excesiva.

In a treia parte a lunii septembrie te paste inceputul unei povesti de dragoste aproape magice, eventual cu cineva pe care altadata l-ai fi considerat respingator. Balantele cu state mai vechi intr-o relatie au sansa de a simti din plin fericirea si de a-si vedea viitorul in roz. Cu toate acestea, finele lunii lui Rapciune nu ezita in a aduce catre negativism o parte dintre nativii din Balanta ; cuprinsi de o atitudine critica si rece, ei par a descoperi pete in soare si a se simti mai putin satisfacuti de relatiile lor de cuplu.

Luna octombrie iti da ocazia unui mic respiro in dramatismul iubirii … In sfarsit , nu mai ai parte de surprize, toane sau capricii si pasesti pe terenul ferm al unei legaturi de cuplu stabile.

Agitatia si cutremurele in dragoste ale Balantei nu intarzie sa reapara in noiembrie… Fantezia ori nevoia de iubire abia asteapta sa iti joace feste , iar imaginatia te indreptateste sa crezi ca orice broscuta de la marginea drumului este de fapt un print sau o printesa sub acoperire. In cazul in care rezisti ispitelor imaginatiei sau , pur si simplu, ai scapat de ea odata cu operatia de apendicita , sfarsitul lunii noiembrie iti daruieste liniste si echilibru , in special daca esti angrenat intr-o dragoste matura si de cursa lunga.

Impresii negative mai multe imaginare decat reale au tendinta de a te strabate in privinta relatiilor cu oamenii apropiati pe parcursul lunii decembrie. Neimpartasirea dragostei , raceala unei pasiuni altadata incendiare , sau despartirea din motive aproape obiective de catre cineva drag te pot marca in aceasta perioada. Daca iti pastrezi echilibrul interior si iti permiti luxul unei meditatii nu tocmai comode, poti totusi profita de oportunitati nesperate , amoroase sau senzuale , mai ales in deschiderea unei noi partide de sah cu iubirea.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Balantei si Dragostea

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop dragoste 2011 - Zodia Balantei Horoscop dragoste 2011 - Zodia Balantei Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2010 Rating: 5

2 comentarii:

  1. ador horoscopul asta, daca citesti inceputul este super, iar cand ajungi sa citesti adevaratul continut te iei de cap. Cica ai sanase la o relatie serioasa si stabila, chiar casatorie......iar mai jos in fiecare luna scrie ca esti dezamagit din pct ala de vedere, etc.VAI SI AMAR. Te mai miri ca se sinucide atat lume :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu credeti vorbelor,ci faptelor!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.