Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Varsatorului

In luna decembrie, Varsatorul isi gaseste ratiunea de a exista in special in mediul social, in compania prietenilor si celor apropiati , desi aceasta orientare nu pare a aduce mereu satisfactii. Se anunta un ceas de cumpana mai mult decat surprinzator, un ramasag cu soarta ce trebuie neaparat sa fie castigat .

Sextilul dintre Marte si Neptun din 2 decembrie te sensibilizeaza la nevoile celor din jur dar iti deschide si un “al treilea ochi”, capabil sa intrevada adevaratele motivatii ale oamenilor. Intuitia si impulsurile idealiste iti stimulate din plin , iar preocuparile cotidiene par a-ti repungna. Este posibil asadar, sa te indrepti catre activitati artistice, inclusiv spre creatie.Seninatatea te face sa plutesti deasupra meschinariilor lumii.

Sistemul tau de valori poate cunoaste o transformare benefica, gratie careia ai putea arunca peste bord balastul lucrurilor inutile pentru evolutia ta , sub influenta tranzitului direct inceput de Uranus pe 5 decembrie in Pesti.In urmatorii ani, unii dintre Varsatori vor pasi catre teluri mai putin materialiste .

Luna noua ivita in Sagetator si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) pe aceeasi data de 5 decembrie iti favorizeaza contactul cu cei din jur si dezvoltarea unor relatii atat la nivel social, cat si profesional. Obiectivele incluzand socializarea sau interrelationarea au multe sanse de a se implini.

Un interval al explorarii si al reflectiei asupra aspiratiilor tale este lansat pe 7 decembrie, ca efect al intrarii lui Marte in Capricorn si a douasprezecea ta casa .Actiuni trecute pot reapare in actualitate , iar lucrul asta nu iti este chiar daunator.Poate fi o perioada de cufundare in viata personala sau in decursul caruia nu vrei ca nimeni sa isi bage nasul in treburile tale. Oricum , ai predispozitia de a obtine cele mai bune rezultate prin munca individuala. Unii Varsatori pot visa cu ochii deschisi , iar resuscitarea fanteziei le poate fi de folos in regasirea si dezvoltarea propriilor teluri.

O atmosfera vag tensionata , asemanatoare celei prevestitoare a unei furtuni , apare pe 10 decembrie odata cu trecerea lui Mercur in aspect retrograd in Capricorn si a douasprezecea ta casa. Ceva nedefinit nu numai ca isi cauta prilej , ci si mocneste gata a se transforma in valvataie .Nu este vorba neaparat despre un eveniment neplacut, asa ca trebuie sa iti ascuti simtul intuitiei si sa fii gata de a te lua la tranta cu soarta.

Pe 18 decembrie, Mercur retrograd paseste in Sagetator si a unpsrezecea ta casa , provocand o oarecare confuzie in relatiile cu prietenii si cei apropiati. Increderea in unele vechi si solide relatii iti poate fi inselata , dar exista si posibilitatea ca neglijarea indelungata a unor amicitii sa isi arate abia acum roadele nu tocmai dulci.

Sextilul lui Mercur cu Neptun din 20 decembrie iti deschide larg portile inspiratiei si iti pune pe foc imaginatia .Vorbele tale par a fi inmuiate in miere , dar sensurile lor subtile nu sunt intelese de toata lumea.Este vremea potrivita pentru o exprimare artistica, in special literara.

Incepand cu 30 decembrie si in prima parte a lunii ianuarie 2011 , revenirea lui Mercur in aspect direct in Sagetator confera agilitate gandirii tale si inventivitate in aproape tot ce faci. Nevoia de dialog, de afirmare a propriilor idei dar si de receptare a parerilor celorlalti poate fi aproape covarsitoare. Inceputul de an te provoaca sa iti reconfigurezi sau accentuezi obiectivele si proiectele ambitioase.


Horoscopul dragostei Varsatorului in decembrie 2010


Eclipsa de Luna din Gemeni si a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) iti poate atrage atentia asupra faptului ca ambitia sau maretele-ti planuri te-au facut sa neglijezi viata sau iubirea. De obicei , intr-o asemenea conjunctura astrala , iti este pusa la incercare fidelitatea sau afectiunea fata de cel iubit. Daca stii ca iubesti cu adevarat , nu ai de ce te teme !


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in decembrie 2010


Din 5 decembrie , parcursul direct al lui Uranus in a doua ta casa te poate purta vreme de cativa ani spre situatii schimbatoare , de fluctuatii si incertitudini ale situatiei materiale. Marile sanse financiare par a proveni din domenii specifice uraniene precum tehnologia, calculatoarele , internetul sau metafizica. De asemeni, esti inclinat sa iti asumi cat mai putine riscuri legate de bani sau sa te orientezi catre mijloace mai putin ortodoxe de a-ti umple portofelul.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in decembrie 2010


Incepand din 7 decembrie, tranzitul lui Marte in a douasprezecea ta casa poate sa iti aduca tulburari ale somnului sau insomnii datorate unei stari de iritare sau neglijarii mesajelor staruitoare transmise de subconstient.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna decembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Decembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Varsator 2011 – Previziuni generale

Zodia Varsatorului si dragostea

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Varsatorului Horoscop lunar decembrie 2010 - Zodia Varsatorului Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 24, 2010 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.