Horoscop Berbec ianuarie 2011

In ianuarie 2011 , Berbecul are o prezenta activa sau chiar remarcabila in societate si in sfera profesionala , dar acest aspect , impreuna cu aspiratia de a evada din cotidian , poate aduce prejudicii in viata personala.

Luna noua si eclipsa partiala de Soare din Capricorn de pe data de 4 ianuarie te face mai sensibil fata de statutul tau in societate si obiectivele pe care le ai in vedere din perspectiva evolutiei tale. Este posibil sa te concentrezi mai mult asupra autoperfectionarii sau ameliorarii unor abilitati .Se anunta o perioada aglomerata in sfera sociala si/sau profesionala.

Din 7 ianuarie , plictisul fata de cenusiul vietii cotidiene te indeamna sa te deschizi catre noi orizonturi Esti atras de locuri indepartate , de oameni straini sau aspecte inedite ale realitatii. Gustul tau pentru exotism se poate manifesta chiar si in cele mai mici detalii ale vietii, in lucrurile pe care le cumperi sau evenimentele culturale pe care le preferi.

Puterea sugestiva a cuvintelor tale are capacitatea de a atrage atentia asupra ta gratie tranzitului inceput de Mercur pe 13 ianuarie in Capricorn. Exista posibilitatea unor aparitii in public sau a unor intrevederi cu oameni influenti.

Rolul pe care il joci in viata altor oameni intra in vizor odata cu 15 ianuarie, sub influenta tranzitului lui Marte in Varsator.Activitatile de grup sau eforturile in comun sunt favorizate , asa ca ar trebui sa iti infranezi predispozitia de a-i domina pe cei din jur.

In ultima vreme munca si sfera profesionala te-au solicitat la maximum , asa ca o revenire catre valorile familiei sau viata personala nu este decat binevenita incepand din 19 ianuarie, ca efect al Lunii pline din Rac. Un echilibru stabil intre cerintele carierei si cele ale caminului pare a fi imperativ. Pentru a putea face fata cu succes ambelor aspecte ar trebui sa recurgi la o prioritizare a eforturilor tale.

O cautare a unui mai inalt sens al existentei , care sa transceada meschinaria vietii zilnice , poate pune stapanire pe tine din 20 ianuarie, ca urmare a tranzitului inceput de Soare in Varsator. Nevoia de a-ti largi orizonturile , de a te infrupta cu noi experiente nu iti da deloc pace si te distrage de la responsabilitatile si rutina cotidianului. Cu atat mai mult, ar fi indicat sa iti iei o mica vacanta , in decursul careia sa iti satisfaci setea de libertate si sa iti lamuresti aspiratiile interioare cotropitoare.

Increderea in tine si capacitatile tale , exuberanta si entuziasmul , optimismul si generozitatea sunt numai cateva trasaturi esentiale care iti sunt conferite de tranzitul lui Jupiter in Berbec , initiata pe data de 22 ianuarie. Intr-o astfel de perioada , oamenii au tendinta de a lasa trecutul deoparte , de a se orienta mai ales catre viitor si a acorda atentie aspectelor de anvergura in defavoarea detaliilor. Iti doresti sa impresionezi lumea din jur si ai potentialul de a o face. Obiectivele tale par a se apropia mai repede si mai usor de finalizare fata de alte dati, iar lucru asta te poate indrepta catre egocentrism si vanitate.

Saturn retrograd in Balanta , incepand cu 26 ianuarie , este de natura a afecta relatiile de parteneriat , fie ca este vorba despre afaceri sau viata personala .Egoismul sau lipsa de consideratie ce te stapanesc in acest interval nu iti pot aduce decat deservicii.


Horoscopul dragostei Berbecului in ianuarie 2011


Prezenta planetei Venus in a noua ta casa (casa explorarii si filozofiei) iti insufla incepand cu 7 ianuarie o atitudine generoasa si expansiva in dragoste.O poveste de iubire initiata sub aceste auspicii poate fi legata de un loc indepartat de casa , de un partener atractiv mai ales prin originalitate sau de unul cunoscut de mai multa vreme , dar caruia nu i-ai acordat pana acum suficienta atentie.

Influentele martiene , rasfrante peste a unsprezecea ta casa (casa sperantelor si prieteniei) in a doua jumatate a lunii ianuarie , te pot determina sa constientizezi intr-o mai mare masura importanta partenerului tau de cuplu .Cu atat mai mult , ar fi necesar sa iti stapanesti pornirea de a-l controla sau a-i dicta comportamentul.

Din 19 ianuarie , Luna plina din a patra ta casa (casa radacinilor si caminului) te smulge din mijlocul valtorii socialului sau profesiei si iti indreapta preocuparile catre relatia de cuplu .Afectiunea reciproca are capacitatea de a aduce stabilitate in aceasta etapa a vietii tale.

In cazul in care nu esti satisfacut de partenerul tau de viata ori iubire, intrarea Soarelui , pe 20 ianuarie, in a unsprezecea ta casa , te ispiteste sa calci pe alaturi si sa te arunci cu capul inainte intr-o aventura ale carei urmari nu ai cum sa le anticipezi.

Incepand cu 26 ianuarie, Saturn intra in aspect retrograd in a saptea ta casa , aducand nori negri asupra parteneriatului tau in dragoste. Unii Berbeci se simt incapabili acum sa initieze sau sa duca mai departe o relatie de cuplu, iar altii sunt tentati sa isi insele partenerul sau sa il tradeze printr-o lipsa de sinceritate ori prin evitarea unor responsabilitati.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in ianuarie 2011


Sub impulsul eclipsei de Soare si a Lunii pline din a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) , din 4 ianuarie , energia ta psihica si fizica se focalizeaza asupra vietii sociale .Intrucat entuziamul implicarii in lumea practica devine extrem de activ , acest interval necesita o eforturi constructive , bine puse la punct , daca iti doresti sa iti fie recunoscute abilitatile si sa fii apreciat .O atitudine lipsita de precautie poate duce, din contra , catre probleme sau stagnari. Deoarece respectul de sine este centrat numai pe recunoasterea sociala ori profesionala , ai putea avea o atitudine de genul “acum sau niciodata” , care iti canalizeaza eficient energia , dar ar putea sa fie gresit directionata.

Nu atat ceea ce transmiti cat modul in care te exprimi poate capta atentia celor din jur odata cu 7 ianuarie , ziua debutului tranzitului lui Venus in a noua ta casa. Aceasta aura pozitiva este favorabila mai ales in relatiile cu publicul, dar are capacitatea de a favoriza si o avansare .

O preocupare plina de concentrare asupra profesiei sau afacerilor se intrevede dupa 13 ianuarie , sub impactul parcursului planetei Mercur in a zecea ta casa. Comunicarea este esentiala acum in cariera sau in domeniul tau ocupational , si pari a fi mai mult decat inzestrat pentru a face fata cu brio acestei provocari. De altfel, este o perioada excelenta pentru dezvoltarea carierei si punerea la punct a noi strategii sau planuri profesionale. Un aspect negativ poate apare sub forma unor griji lipsite de temei asupra prestigiului tau.

Din 15 ianuarie , sfera profesionala iti sta sub semnul cooperarii si colaborarii cu ceilalti. Cu toate acestea , abilitatile tale manageriale ti se pot sui in cap , isipitandu-te catre o mica tiranie .Evita sa ii calci pe bataturi pe colaboratori si totul va fi in ordine.


Horoscopul sanatatii Berbecului in ianuarie 2011


Programul incarcat care te solicita mai ales in a doua jumatate a lui ianuarie anunta riscul stresului sau a unei oboseli cronice. Tranzitul inceput de Jupiter in prima ta casa , dupa 22 ianuarie , te poate indupleca catre gusturi culinare prea incarcate de calorii , existand asadar posibilitatea sa iei in greutate mai mult decat trebuie .


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Berbecului

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase


Zodia Berbecului si Dragostea


Zodia Berbecului. Citate , aforisme ,maxime
Horoscop Berbec ianuarie 2011 Horoscop Berbec ianuarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 12, 2010 Rating: 5

2 comentarii:

  1. ...cred ca o sa am o luna foarte dificila; va trebui sa fiu atent la sanatate, la bani, la egoismul meu cam exacerbat, la dragoste, la...Mai bine mi-as lua un concediu si as pleca...Dar nu pot, am proiecte de demarat...Asa ca, o sa-mi mai citesc, din cand in cand, horoscopul si o sa comit corectiile necesare...

    RăspundețiȘtergere
  2. am cateva intrebari ei eu,mama mea ma nascut in cezariana si cucomplicatii ,ora nu o stiuafla decat din ce mia zis ca at cand s atrezit era deja intrunecat afara data mea de nastere este 26 sept 1980 Targu Mures.am unalt aspect anul acesta de ziua mea era aproape inserat(17-18) si ma intorceam acasa pe cer mi-a apartut un curcubet intens deasupra mea.Imi puteti da detalii adresa mea michelle_micheline@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.