Horoscop Rac ianuarie 2011

In luna ianuarie 2011 , Racul pare a da Cezarului ce este al Cezarului , astfel incat nu se poate impiedica sa isi propuna o transformare a fiintei inerenta noului inceput de an , si nu are cum sa nu raspunda la imperativele socialului care il absorb in mare masura dar ii aduc si multe promisiuni ademenitoare.

O perioada de dezvoltare personala si de transformare a eului se anunta incepand din 4 ianuarie, sub impactul Lunii noi si a eclipsei partiale de Soare din Capricorn. Nevoia de schimbare pare a fi sugerata de catre cei din jurul tau, mai ales de catre persoanele apropiate. Nu este exclusa si o mai mare constientizare a nevoilor prin care trec oamenii de langa tine. Iti sunt favorizate contactele cu noi persoane sau aparitia in public.

Ispitit de a lua in consideratie punctele de vedere ale celor din jur, pari a trece printr-o perioada de nehotarare din 13 ianuarie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Capricorn si a saptea ta casa. Poti simti dorinta coplesitoare de a comunica si interactiona mai profund cu oamenii , dar ceea ce te anima cel mai mult este aspiratia de a aduce in discutie gandurile tale cele mai intime.

Din 15 ianuarie, Marte paseste in Varsator , dand startul unui ciclu in care poate apare o criza sau o finalizare a unui aspect din viata. Un lucru pe care il afli din auzite te poate deranja sau indurera profund. Constient de subtilitatea relatiilor interumane , ai predispozitia de a actiona sub protectia unei strategii bine puse la punct. Este posibil sa simti din plin necesitatea de a te sprijini pe altii in ducerea mai departe a unor proiecte.

Redescoperirea unui echilibru intre independenta si necesitatea de a apela la oamenii care te inconjoara pare a-si spune cuvantul sub influenta Lunii pline aparute in Rac pe 19 ianuarie. Nevoia de a te afirma nu iti da pace, dar trebuie sa incerci sa nu ii inoportunezi pe altii in drumul tau spre lumina reflectoarelor.

O retragere nefatisa in vizuina ta pare a te tenta gratie parcursului inceput de Soare pe 20 ianuarie in teritoriile Varsatorului. Poti fi preocupat cu precadere de viata ta personala, dar si de felul in care iti ghidezi destinul.Dorinta de schimbare este o prioritate intr-o astfel de conjunctura astrala, ea putandu-se manifesta prin incercarea de a te dezbara de niste proaste obiceiuri ori de a-ti pune in valoare niste abilitati promitatoare.

Statutul tau social pare a se ameliora gratie tranzitului initiat de Jupiter in Berbec, odata cu ziua de 22 ianuarie. Reusitele si marile sanse iti dau tarcoale, mai ales in plan social si profesional.

Din 26 ianuarie, Saturn retrograd in Balanta are capacitatea de a aduna cativa nori negri deasupra destinului tau. Poti fi avetizat ca este timpul sa iti construiesti o baza solida in viata , dar in acelasi timp este posibil sa experimentezi dificultati in comunicare cu cei din jur sau sa te lasi expus unei neglijente pagubitoare fata de resursele tale materiale.


Horoscopul dragostei Racului in ianuarie 2011


Mult mai apt de a purta negocieri si a-ti exercita simtul diplomatic ca urmare a Lunii noi si eclipsei solare din a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) , ai sansa incepand din 4 ianuarie de a incepe o noua relatie de cuplu sau a reinnoda una mai veche. Aspecte importante legate de impartasire si parteneriat au ocazia de a iesi la iveala , impunandu-ti o redefinire a felului cum iubesti sau esti iubit. Daca simti ca nu esti sprijinit indeajuns de catre partenerul tau, ar fi cazul sa te intrebi cat de placuta iti este compania …

Din 7 ianuarie, sub efectul parcursului lui Venus in Sagetator si a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) poti ajunge sa te intrebi ce foloase iti aduce o relatie de iubire existenta deja sau una pe cale de a se infiripa.Oricum , dragostea pare a pluti in aer mai ales la serviciu sau in locul unde iti desfasori activitatea de zi cu zi.

Comunicarea este cheia succesului unei legaturi de iubire, iar Mercur in a saptea ta casa are tendinta de a te face sa simti cu o mare intensitate lucrul acesta. Deschide-te intru totul fata de partenerul tau si nu vei avea ce regreta , mai ales ca pari a sti acum cu ce fel de cuvinte il poti fermeca.

Tranzitul initiat de Marte in a opta ta casa din 15 ianuarie are darul de a-ti stimula sexualitatea si nevoia de intimitate. Viata in doi are ocazia de a traversa o vreme a patimii si impartasirii , o orientare amplificata incepand cu 29 ianuarie , ca urmare a deplasarii Soarelui in aceeasi a opta ta casa.

Efluviile benefice transmise de catre planeta Jupiter in a zecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) te conduc catre armonie in relatia de cuplu .Uneori, acest tranzit indica o casatorie sau perspectiva unui mariaj.


Horoscopul carierei si banilor Racului in ianuarie 2011


Prezenta planetei Venus in a sasea ta casa iti prevesteste din 7 ianuarie un climat de munca armonios si placut , gratie atitudinii prietenesti cu care esti inconjurat. Poti , in acelasi timp, sa te lasi putin pe tanjeala, intrucat ai tendinta de a impleti munca cu placerea , dar spiritul tau de echipa pare a predomina , avand astfel ocazia de a-ti pune in valoare tactul si dorinta de a-i ajuta pe cei din jur.

Din 13 ianuarie, simtul diplomatic iti este accentuat de intrarea planetei Mercur in a saptea ta casa. Ai capacitatea de a-i sfatui si incuraja pe cei de langa tine .Intr-un astfel de interval este favorizata munca in relatiile publice , precum si negocierile ori arbitrajele.

O vreme mai mult decat nimerita pentru initierea unui plan financiar , prin prisma unei analize la sange a veniturilor si cheltuielilor din ultimul timp , se configureaza din 20 ianuarie, sub impulsul Soarelui prezent in a opta ta casa. Sunt favorizate asocierile sau colaborarile financiare de orice tip.

Tranzitul lui Jupiter in a zecea ta casa pare a anunta o marita recunoastere publica si mult succes in domeniul profesional.Poate apare astfel oportunitatea unei promovari , a unui nou loc de munca sau unei impliniri in studii.Persoane influente sunt pe cale de a te sprijini, si , cu cat iesi mai mult in evidenta , cu atat mai multe realizari au tendinta de a iesi la iveala.


Horoscopul sanatatii Racului in ianuarie 2011


Din 7 ianuarie , Venus te indeamna catre o rasfatare a propriului corp .Ai putea incerca sa iti risipesti incordarea datorata muncii prin cateva cure de fizioterapie sau cosmetizare .De fapt, sub efluviile planetei Venus in a sasea ta casa , sanatatea pare a se combina benefic cu vanitatea aspectului exterior.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 - Zodia Racului

Zodia Racului si Dragostea

Zodia racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Rac ianuarie 2011 Horoscop Rac ianuarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 22, 2010 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.