Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei

Sub semnul fertil al Balantei , oamenii sunt caracterizati de stabilitate si o minte echilibrata. Ei iau fiecare decizie dupa o perioada de temeinica gandire si incearca sa duca o viata eliberata de tensiuni si complicatii , asezand cu grija un spirit echilibrat in tot ceea ce fac. Avand pe Venus drept planeta guvernatoare , nativii din Balanta raman calmi si relaxati in cele mai dificile incercari ale vietii , fiiind lideri inascuti si bucurandu-se de o mare popularitate printre prieteni si colegi. Gratie apetitului lor pentru social , ei sunt stapaniti adesea de afectiune si compasiune fata de semenii lor.


Horoscop Balanta 2011 – Previziuni generaleHoroscop dragoste 2011 - Zodia Balantei


Horoscopul carierei si banilor Balantei in 2011


Nativii din Balanta se pot astepta la mai multa stabilitate in viata profesionala , fiiind capabili sa isi deschida propriile lor drumuri si sa le urmeze insufletiti de o atitudine pozitiva. Nu sunt excluse initierea unei proprii afaceri sau relansarea intr-un nou loc de munca. Planificarea si prioritizarea sarcinilor si proiectelor , precum si cautarea motivarii in fiecare aspect al muncii , constitue directii prioritare. Noi planuri si oportunitati vor fi abordate in graba , in dorinta de a beneficia cat mai repede de atractive avantaje. Atmosfera cordiala de la serviciu, relatia armonioasa cu colaboratorii si colegii pot constitui surse benefice ale motivarii profesionale. In cea de-a doua jumatate a anului , se intrevede un eveniment remarcabil, determinand schimbarea sarcinilor profesionale sau a locului unde iti desfasori activitatea.
Nu ezita sa iti cercetezi cu atentie situatia financiara si sa anticipezi cu grija noile perspective .O ispita irezistibila sau o reala necesitate este de natura sa iti dezechilibreze bugetul spre jumatatea lui 2011. Concentrarea te poate ajuta sa castigi mult timp pretios si te va sprijini mai ales in septembrie , cand va fi mai mult decat apta de a-ti inlatura unele erori de judecata. Probabil ca iti vei gestiona banii cu strictete , evitand tentatii foarte atractive dar pline de risc. Poti avea mari avantaje din investitiile pe termen lung.


Horoscopul sanatatii Balantei in 2011


Vitalitatea te va insoti de-a lungul intregului an , oferindu-ti atat un sprijin consistent cat si oportunitati mai mult decat placute. Planeta Saturn pare a te favoriza in primul rand , indepartand motivele de ingrijorare ale prezentului si aparandu-te fata de noi amenintari asupra sanatatii. Probabil ca vei sti intuitiv cum anume sa iti dirijezi si imparti afluxul energetic , fara a fi nevoit sa te supui unor eforturi iesite din comun. Influenta lui Mercur iti va conferi o energie mentala deosebita , care te va sprijini in armonizarea starii tale fizice si in promovarea ambitiilor tale cele mai intime. Jupiter aduce o usoara tendinta catre acumularea caloriilor , care , insotita de apetitul crescut pentru dulciuri , ar putea sa conduca catre o usoara obezitate.Asadar , ar trebui sa iti oferi mancaruri ceva mai usoare , in special in lunile iunie , iulie si septembrie.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Zodia Balantei si Dragostea

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei Reviewed by Diana Popescu on decembrie 18, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.