Horoscopul anului 2011 – Zodia Pestilor

Ca semn de apa , zodia Pestilor poate provoca profunde conflicte interioare , iar ca ultim semn zodiacal al horoscopului, ea are capacitatea de a da nastere unor framantari mentale de mare intensitate. Nativii din Pesti sunt foarte inteligenti si imaginativi, dar irosesc adesea un timp pretios din cauza unor contradictii care le preocupa mintea. Desi poseda adeseori vaste cunostiinte dintr-o larga gama de domenii, desi sunt generosi si plini de afectiune , ei reusesc cu greu sa isi recunoasca talentele si abilitatile , si se incred prea usor in oameni. Miscarile rapide si agile ale pestilor in apa ilustreaza extrem de sugestiv nervozitatea si agitatia din mintile nativilor zodiei Pestilor.


Horoscop Pesti 2011 – Previziuni generale


Horoscop dragoste 2011 - Zodia Pestilor


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in 2011


Sociabilitatea ce te va caracteriza in decursul noului an se va face simtita in mod benefic in viata ta profesionala. Nu numai ca vei avea capacitatea de a creea o atmsofera cordiala la serviciu, dar ai putea fi capabil sa intrevezi cu claritate gandurile si intentiile cele mai ascunse ale colaboratorilor tai.Numai in acest fel vei putea preveni niste confruntari aprige ce pandesc de multa vreme dedesuptul fetelor zambitoare si amabile.Probabil ca vei fi mult mai hotarat si mai agresiv in urmarirea telurilor tale , curajul tau dand aripi materializarii unor aspiratii mult visate.Pestii implicati in comert ori afaceri vor profita din plin din urma unor negocieri sau renegocieri ale unor contracte. Este vremea sa te lasi patruns intru totul de credinta in tine si sa-ti lasi inspiratia sa te calauzeasca.
Purtat de valul placerilor, la inceputul anului vei pierde din vedere importanta banilor , fiind predispus catre niste cheltuieli necugetate. Este posibil , in decursul lui 2011 , ca apetitul pentru banii aruncati pe fereastra sa iti fie provocat de niste porniri visatoare , idealiste , sau din cauza anturajului tau. Un esec financiar , posibil a avea loc in prima parte a anului , se poate datora tocmai acestor cheltuieli lipsite de temei.Fii extrem de prevazator, intrucat nevoile materiale se vor face simtite cu pregnanta in 2011. Iti doresti multe lucruri pentru a-ti asigura un grad mare de confort, iar pentru asta trebuie sa economisesti din greu. Catre jumatatea anului 2011 se intrevede o perioada de neasteptate castiguri financiare.


Horoscopul sanatatii Pestilor in 2011

O conjunctura contradictorie pare a-ti influenta starea de sanatate in noul an. Pe de o parte, pari a fi favorizat de o stare fizica si mentala de zile mari, pe de alta parte marea sensibilitate si afectiune pentru cei dragi iti poate juca feste , putandu-ti provoca afectiuni cu o cauza aparent misterioasa. Esti predispus unor accidente in lunile martie si septembrie.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscopul anului 2011 – Zodia Pestilor Horoscopul anului 2011 – Zodia Pestilor Reviewed by Diana Popescu on decembrie 19, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.