Horoscopul anului 2011 – Zodia Varsatorului

Varsatorul este un semn de aer, iar nativii din aceasta zodie sunt cunoscuti datorita imaginatiei si creativitatii lor. Exista , totusi, o dualitate a Varsatorilor : unii dintre ei sunt timizi , pasivi , retrasi si sensibili , in vreme ce altii sunt extrem de extrovertiti , activi si dinamici. In ambele cazuri, oamenii de sub acest semn zodiacal sunt foarte atractivi si poseda personalitati de un rar magnetism. Ei sunt pretentiosi in tot ce ii calauzeste si sunt adeseori capabili sa iti indeplineasca aspiratiile. Foarte increzatori in talentele si capacitatile lor, Varsatorii cer sinceritate si onestitate persoanelor din imediata lor apropiere.


Horoscop Varsator 2011 – Previziuni generale


Horoscop dragoste 2011 - Zodia Varsatorului


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in 2011


Daca ai trecut printr-o perioada grea in anul trecut, 2011 iti aduce numeroase oportunitati si proiecte, in special incepand cu luna mai . Probabil ca va trebui sa te inarmezi cu mai mult simt diplomatic pentru a reusi in profesiune sau afaceri. Vei intalni situatii care iti vor extinde orizonturile si iti vor transforma modul de a aborda lumea. De fapt, esti situat la finalul unui ciclu si va fi necesar sa pui capat unor situatii sau relatii instabile. Contactul cu colaboratorii sau colegii va fi lipsit de tensiune, iar in cea de-a doua parte a anului ai putea simti beneficiile aduse de munca in echipa.
In 2011 va trebui sa inveti intr-o mai mare masura cum sa iti gestionezi veniturile si sa renunti la niste cheltuieli inutile pentru a reusi sa iti asiguri o rezerva financiara mai mult decat necesara in aceste vremuri nesigure. Neptun va continua sa iti inspire o imagine iluzorie asupra situatiei financiare, dar Saturn te poate ajuta sa iti mentii ochii deschisi. O perioada favorabila pare a incepe in a doua jumatate a anului, cu conditia de a-ti pastra capul pe umeri si a nu ceda in fata unor speculatii atractive , dar fara sorti de izbanda.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in 2011

Efectele lui Jupiter din anul trecut isi fac pe nesimtite efectele , in mod treptat , indreptandu-te catre o stare de sanatate pozitiva. Putin cate putin , vei simti cum ti se mareste nivelul energetic si, sub impactul lui Venus si al Soarelui , te vei putea lasa in voia placerilor vietii, purtat de o atitudine senina si o o detensionare mentala benefica .Aceste influente sunt in masura sa te indemne catre excese nesanatoase , mai ales alimentare , lucru resimtit din plin in luna iunie. Totodata, neastamparul si activitatea febrila din 2011 au capacitatea de a-ti da peste cap bunul obicei al celor trei mese pe zi, avand tendinta de a-ti aduce probleme digestive si nu numai.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Varsatorului si dragostea

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscopul anului 2011 – Zodia Varsatorului Horoscopul anului 2011 – Zodia Varsatorului Reviewed by Diana Popescu on decembrie 19, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.