Nascut pe 18 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca te bucuri de aniversarea zilei tale de nastere pe data de 18 decembrie , inseamna ca esti sub obladuirea zodiei Sagetatorului si ca ai drept planete guvernatoare pe Jupiter si Marte.

Probabil ca esti focalizat asupra unor inalte idealuri , marete planuri sau arzatoare ambitii care nu le permit prietenilor sau colegilor sa tina pasul cu tine. Poate ca aceste aspiratii nu sunt altceva decat un mijloc de a atrage atentia asupra ta ori a a-ti satisface nevoia de apreciere si aprobare din partea celor din jur.Incearca sa te indrepti intr-o mai mare masura catre fiinta ta originara si vei avea prilejul de a descoperi lucruri surprinzatoare si mirifice . In acelasi timp, ar fi de recomandat sa iti imblanzesti pretentiile si cerintele pe care le ai fata de ceilalti. Daca nu te astepti la foarte mult de la oameni , ai sanse sporite de a nu cadea prada dezamagirii sau pesimismului.


Culoarile tale norocoase sunt rosu, stacojiu , maro si tonalitatile specifice toamnei.

Pietrele tale norocoase sunt granatul si coralul rosu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute pe 18 decembrie : Bradd Pitt, Christina Aguilera, Dionisie Sincan , Franz Ferdinand , H.H. Munro (Saki), Ilarie Voronca , Iosif Visarion Stalin , Jamie Fox , Katie Holmes , Keith Richards, Kiefer Sutherland , Paul Klee, Steven Spielberg, Victoria Pratt , Vintila Horia.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 16 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 17 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Zodiile si organele / partile corpului
Nascut pe 18 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 18 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 17, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.