Nascut pe 28 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti aniversezi ziua onomastica pe data de 28 decembrie , esti un Capricorn guvernat de astrele Saturn si Soare.

Soarele isi afirma cu tarie prezenta in ziua nasterii tale, astfel incat vibratiile lui fierbinti se regasesc in fiinta ta printr-o efervescenta energie si o sanatate excelenta. Potentialul tau de a te recupera dupa o afectiune fizica , mentala sau spirituala se impleteste cu abilitati creative si comunicationale extrem de evidente.

Desi , adeseori, esti insufletit de nobile sentimente si incerci sa ii ajuti pe cei din jur in calea lor spre succes , pari a te bucura arareori de reciprocitate. Este posibil sa gasesti mai multa intelegere si apreciere in viata de la oameni care nu sunt la fel de apropiati precum rudele tale de sange.

Influentele energetice din mediul inconjurator te pot indrepta catre ferme atitudini pozitive sau negative, asa ca ar trebui sa iti gestionezi cu o mare responsabilitate fortele si impulsurile interioare .

Probabil ca esti caracterizat, de obicei, de un comportament matur sau chiar sobru. Serios, rezervat , responsabil si constient de tine insuti , avansezi in viata mai curand lent , prin propriile eforturi si straduinte. Ai tendinta de a judeca cu asprime oamenii, dar mai ales pe tine insuti .Precaut si atent la fiecare pas, iti este greu sa te exteriorizezi , sa iti dai frau liber spontaneitatii si inspiratiei. Iti place sa iti controlezi orice gest sau impuls interior.

Culorile tale norocoase sunt aramiul si auriul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase ale saptamanii sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73 , 82.

Personalitati nascute pe 28 decembrie : Denzel Washington , Eftimie Murgu , Johnny Otis , Laurenţiu Cazan , Linus Torvalds , Mortimer Adler , Nicolae Kirculescu , Richard Clayderman , Sienna Miller , Woodrow Wilson.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 26 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 27 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 28 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 28 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.