Nascut pe 4 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 4 decembrie , faci parte din Zodia Sagetatorului si ai drept planete guvernatoare pe Jupiter si Uranus.

Ai tendinta de a fi o persoana foarte entuziasta si optimista.Probabil ca introduci o nota de pozitivism si speranta in tot ceea ce faci , iar cei din jur se simt atrasi de atitudinea ta spirituala si indrazneata.

Uneori entuziasmul tau merge insa prea departe … Ai un talent nemaipomenit de a-i mobiliza si inspira pe ceilalti, dar ai face bine daca ai incerca sa nu mai fii lipsit de realism fata de beneficiile ce pot fi extrase dintr-o anumita situatie.

Ai capacitatea de a aduce in prim plan noi idei si planuri , si a le indrepta catre fructificare cu mai putina dificultate fata de alti oameni. Pozitia ta optimista si entuziasta fata de viata pare a atrage norocul sau oportunitatile de partea ta.

Culorile tale norocoase sunt albastru si alb electric ( nuante deschise de albastru si alb , caracterizate printr-o foarte mare stralucire).

Pietrele tale norocoase sunt granatul Hessonite si agata.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de o importanta cruciala sunt :4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe data de 4 decembrie : Gérard Philipe, Jean Chapelain , Horst Bucholz , Jay-Z , Jeff Bridges, Marcel Pavel , Marisa Tomei, Rainer Maria Rilke, Samuel Butler, Thomas Carlyle , Tyra Banks , Vlaicu Barna , Wassily Kandinsky , Wilhelm Georg Berger.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 4 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 4 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 03, 2010 Rating: 5

4 comentarii:

  1. sunt nascuta pe 9 decembrie...cand aflu noutati?...ms

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai tarziu pe 8 decembrie, vei sti ce iti prezic astrele

    RăspundețiȘtergere
  3. cum imi voi dezvalui secretele cele mai ascunse? la ce mi-ar servi?

    cum ma voi regasi daca te voi cauta? cine esti?

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ai nevoie de ajutor sau de o sugestie , eu sunt mereu aici.Poti sa o faci trimitandu-mi un alt comentariu anonim, cum ai fcaut adineauri , sau poti sa imi scrii pe adresa de mail godessdiana88@yahoo.com.Cum te vei regasi ? spune-mi ce vrei sa stii ! Cine sunt ? Cineva care vrea sau poate sa te ajute !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.