10 reguli pentru a fi om

1. Vei lua in primire un corp. Indiferent daca iti place sau nu, este al tau si trebuie sa il pastrezi pentru intreaga perioada cat esti pe pamant.

2. Va trebui sa inveti mai multe lectii. De fapt, vrand-nevrand, esti inscris intr-o scoala cu program permanent numita "viata".

regulile omului
3. Nu exista greseli ci numai lectii. Cresterea si maturizarea este un proces de testare, cadere in greseala si experimentare. Experimentele ratate reprezinta doar niste lectii, la fel ca si cele care se dovedesc a fi viabile.

4. Lectiile sunt repetate pana cand ajungi sa le inveti. De fapt, orice lectie iti va fi prezentata sub diferite forme pana cand ti-o insusesti. In momentul in care ai ajuns sa o inveti, ai dreptul sa treci la urmatoarea lectie.

5. Lectiile nu se termina niciodata. Nu exista nimic in viata care sa nu fie o lectie. Atata timp cat esti in viata inseamna ca ai inca de invatat.

6. Intotdeauna exista un loc mai bun decat "aici." Atunci cand ajungi "acolo," acesta devine "aici" si apare un alt "acolo," care la randul sau iti va parea mai bun decat "aici".

7. Ceilalti oameni nu sunt decat niste oglinzi ale tale. Nu iti poate place sau displace ceva la o alta persoana decat daca aceasta reflecta un lucru pe care il iubesti sau il urasti la tine insuti.

8. Tot ceea ce faci in viata depinde numai de tine. Ai la dispozitie toate resursele si instrumentele de care ai nevoie. Cum anume le folosesti este numai si numai treaba ta. Alegerea iti apartine.

9. Raspunsurile sunt intotdeauna in tine insuti. Solutiile la problemele vietii se afla in fiinta ta. Tot ce trebuie sa faci este sa privesti, sa asculti si sa crezi.

10. Imediat ce vei ajunge pe pamant vei uita toate acestea.



Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Logica spiritului | O poveste cu talc

Ce este Brahman ?

Unde este divinitatea omului ? | O poveste cu talc
10 reguli pentru a fi om 10 reguli pentru a fi om Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 21, 2011 Rating: 5

5 comentarii:

  1. felicitari!
    un site de nota 10!
    multumim !
    succes incontinuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata este in continua miscare si trebuie sa ne adaptam din mers.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca o REGULA;sa fi ,,om,,inseamna sa nu traiesti doar pt.tine,sa privesti si la cei din jur!

    RăspundețiȘtergere
  4. heheeee daca ar respecta lumea aceste reguli ce bine ar fi.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Este super ce ai scris. Bravo! Ținio tot așa!😊

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.