Luna ianuarie in aforisme, citate , maxime

"A citi un poem in ianuarie este tot atat de placut ca si a te plimba in iunie."
Jean- Paul Sartre

"Fiecare om ar trebui sa se nasca inca o data in prima zi a lui ianuarie. Sa inceapa o noua pagina alba. Sa isi faca o noua gaura in curea sau sa o incheie cu o gaura mai putin, in functie de circumstante; dar, mai presus de toate, lasati fiecare om sa se incinga de unul singur inca o data, cu fata indreptata inainte si sa lase deoparte orice interes legat de evenimentele apuse si de trecut."
Henry Ward Beecher

"Este perfect normal ca in ianuarie sa te copleseasca putin tristetea."
Marilu Henner

"Nimeni nu priveste prima zi din ianuarie cu indiferenta. Incepand cu aceasta zi, isi masoara cu totii timpul si isi contabilizeaza cata vreme le-a mai ramas. Este sarbatoarea nasterii Adam-ului nostru comun."
Charles Lamb

"Ianuarie, luna buzunarelor goale! Sa rezistam cu stoicism acestei luni malefice, la fel de framantata precum fruntea unui producator de piese de teatru."
Sidone Gabrielle

"Octombrie... Aceasta este una din cele mai periculoase luni pentru speculatii pe piata de actiuni. Celelalte sunt iulie, ianuarie, septembrie, aprilie, noiembrie, mai, martie, iunie, decembrie, august si februarie."
Mark Twain

"Nu cred ca hotararile de anul nou au cum sa fie respectate din punct de vedere tehnic chiar din prima zi a noului an, nu-i asa ? Intrucat aceasta zi este o prelungire a ajunului anului nou, fumatorii isi mai aprind inca o tigara si nimeni nu se asteapta ca ei sa se opreasca din fumat exact la miezul noptii, cu atata nicotina prezenta inca in organismul lor. De asemeni, o dieta inceputa in ziua de intai ianuarie nu este o idee prea buna, caci nu poti manca inca rational, si ai nevoie sa iti acorzi libertatea de a consuma tot ce te imbie, clipa de clipa, astfel incat sa iti usurezi trecerea la regim. Cred ca ar fi mult mai de bun simt ca hotararile sa inceapa a fi puse in practica incepand cu 2 ianuarie."
Helen Fielding



Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Iarna in citate , aforisme , maxime , statusuri

Citate , aforisme , maxime despre destin

Confucius.Cugetari si aforisme
Luna ianuarie in aforisme, citate , maxime Luna ianuarie in aforisme, citate , maxime Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 27, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.