Nascut pe 18 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 18 ianuarie , destinul iti este ancorat sub semnul zodiei Capricornului si ai drept astre stapanitoare pe Saturn si Marte.

Strabatut de porniri si impulsuri bruste , nu poti fi caracterizat nicicum drept cea mai linistita fiinta umana din lume. De fapt, dorinta ta de a ajunge la succes este uneori atat de coplesitoare incat te poate impinge catre idei riscante si porniri agresive care nu au darul de a te inconjura cu aura de popularitate.

Probabil ca simti nevoia sa iti controlezi natura emotionala intrucat , de multe ori , exprimarea fatisa sau primara a unui simtamant poate fi interpretata ca o dovada de slabiciune. Desigur, nu este cazul tau ! Viata este un joc dur iar tu o tratezi drept batalia ta personala .Impulsivitatea si destinul furtunos iti favorizeaza castiguri, inclusiv financiare , in special prin mijlocirea unor competitii , rivalitati sau procese juridice.

Daca ai reusi sa iti domolesti putin pasul si sa reactionezi cu mai putina graba si violenta fata de oamenii din jur, prieteni si familie , viata ar putea sa ti se para mult mai placuta.

Culorile tale norocoase sunt rosu , violet, maro si tonalitatile cromatice ale toamnei.

Pietrele tale pretioase sunt granatul si coralul rosu.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni, marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute pe 18 ianuarie : Cary Grant, Charles Louis de Secondat Montesquieu , Dan Rotaru , Emmanuel Alexis Chabrier , F. Brunea-Fox , Ioan Slavici , John Partridge, Kevin Costner , Oliver Hardy, Ruben Dario ,Silviu Brucan.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 16 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 17 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 18 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 18 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 18, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.