Horoscop Rac februarie 2011

In luna februarie 2011 , Racului i se face lehamite de aspectele comune si regulate ale existentei, asa ca da cu tifla realitatii si este cat pe-aci sa -si dea foc la valiza numai si numai pentru a se juca de-a Dumnezeu sau a face un pact cu diavolul.

O vreme in care puterea este de partea ta , iar constiinta devine echilibrata intre importanta ce trebuie acordata celor din jur si propriile motivatii interioare , este vestita de Luna noua aparuta pe 3 februarie sub cerurile Varsatorului.

Grupurile de amici, taclalele cu cunostiintele si colegii devin lucruri nu numai plicitisitoare ci si insuportabile in fata dorintei fierbinti de a fi numai impreuna cu fiinta iubita ... In acest fel isi pune amprenta asupra ta tranzitul planetei Venus in Capricorn, inaugurat pe data de 4 februarie.

Din 18 februarie , sub impactul parcursului Soarelui in Pesti , inima nu te mai trage deloc catre activitatile cotidiene , ce capata gustul searbad al sordidului si nimicniciei.Intr-un fel sau altul , incerci sa te ridici deasupra cotidianlui , putandu-te astfel concentra asupra unui mai inalt inteles al vietii ori avand tendinta de a te arunca in aventura si explorarea de noi experiente. Nu ar fi rau sa iti programezi o mica vacanta , in care sa dai cale libera aspiratiei de a te descoperi altfel in lume, cu atat mai mult cu cat esti pandit de neglijenta si distractie in tot ceea ce tine de profesie sau viata sociala.

Tranzitul inceput de Mercur , pe 21 februarie, in acelasi regat al Pestilor si in a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) , te distrage intr-o masura si mai mare de la aspecte mundane si preocuparile practice. Nemultumit de suficienta detaliilor, aspiri sa vezi totul de la ametitoare inaltimi sau prin prisma unor marete perspective. Nu este exclus sa ti trezeasca sau sa iti revina gustul pentru filozofie si cunoastere , iar discutiile pe teme generale si provocatoare pot face parte , de asemeni, din peisaj. Este posibil sa incepi sa comunici cu cineva aflat pe cu totul alte meridiane.

Incepand cu 22 februarie, Marte prezent in acelasi sector al Pestilor te face sa nu ai astampar si , insetat de extinderea activitatilor tale, esti mai mult decat dispus sa te arunci in orice aventura iti este la indemana sau sa pornesti intr-o calatorie neprogramata. Lipsa de rabdare si oroarea fata de compromisuri te pot incarca cu o energie negativa , ce poate iesi pe nesteptate la iveala in discutii contradictorii infocate , in felurite certuri si dispute.


Horoscopul dragostei Racului in februarie 2011


Sub influenta Lunii noi , ivite pe 3 februarie in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) , dorinta de a-ti impartasi gandurile si dorintele cele mai intime cu persoana iubita poate deveni coplesitoare.

O atentie speciala catre si dinspre partenerul tau de cuplu pare a se instala din 4 februarie, drept urmare a parcursului initiat de Venus in a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane).Netezirea drumului catre dragoste si armonizarea vietii amoroase iti deschide o noua perspectiva , fericita, asupra vietii. In astfel de conditii, adaptabilitatea da o mana de ajutor afectiunii si te face mai mult decat amator sa recurgi la compromisuri sau negocieri in dragoste. Mult mai dornici decat de obicei sa isi intalneasca sufletul pereche , Racii singuri sunt gata sa isi puna la bataie comoditatea si placerile rutinei.


Horoscopul carierei si banilor Racului in februarie 2011


O perioada propice initierii unui nou plan financiar sau de economisire , dar si a perfectionarii unor abilitati mai mult decat necesare la slujba , incepe din 3 februarie, gratie Lunii noi prezente in cea de-a opta ta casa.

In a doua parte a lunii februarie, ca efect direct al predominantei capatate de a noua ta casa , poti sa te deconectezi cu usurinta de la sarcini sau proiecte altadata prioritare , plimbandu-te in dorul lelii prin aproape tot ce tine de viata profesionala. Decat sa iti pui fara rost pielea in saramura si sa te dedai unor gafe , ai face mai bine sa iti iei un mic concediu , cat mai indepartat de locul de munca.


Horoscopul sanatatii Racului in februarie 2011


Viata neregulata catre care ai predispozitia de a te indrepta in cursul acestei luni, te poate provoca sa treci cu vederea obiceiuri alimentare si fizice sanatoase , care ti-au luat mult timp si mari eforturi pentru a le deprinde.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Februarie 2011 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 - Zodia Racului

Zodia Racului si Dragostea

Zodia racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Rac februarie 2011 Horoscop Rac februarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 18, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.