Nascut pe 19 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 19 ianuarie , destinul iti este asezat sub semnul zodiei Capricornului si ai drept astre stapanitoare Saturn si Soarele.

Influenta conjuncturii astrale a zilei tale de nastere te inzestreaza cu o mare putere si tarie de caracter , cu calitati manageriale sau de lider. Multi oameni de seama din istorie , capabili sa isi controleze cararile destinului , au vazut lumina sub aceleasi auspicii .Asadar , este probabil sa fii caracterizat de o mare forta fizica , de o personalitate impresionanta si dinamica , dar si de un considerabil apetit pentru placerile fizice ale vietii.

Daca reusesti sa iti folosesti energiile intr-o directie pozitiva , ti se intrevede o viata incarcata de suces si onoruri. Intrucat este posibil sa apara unele intarzieri in implinirea ta , trebuie sa inveti sa nu cazi prada pesimismului si atitudinii negativiste. Sporturile agresive sau artele martiale iti pot fi cai potrivite de eliberarea tensiunilor nervoase.

Culorile tale norocoase sunt aramiul si auriul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73 , 82.

Personalitati nascute pe 19 ianuarie : Auguste Comte, Boris Blacher , C.C.Nottara , Dolly Parton , Edgar Allan Poe, Jacques–Henri Bernardin de Saint–Pierre , James Watt , Janis Joplin, , Paul Cezanne, Richard Lester, Stefan Procopiu.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 17 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 18 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 19 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 19 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 19, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. De mult timp urmaresc tot ce faci si iti spun ca meriti toate superlative, bravo! Abea acum am prins la curaj, cu o mare rugaminte sa-mi calculezi si mie cite ceva nascuta sunt la 22 martie 1986 ora 23 si 30 sau 45 min, in acte inscisa deja pe 23 martie, nascuta in Republica Moldova

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.