Horoscop Leu februarie 2011

In luna februarie 2011 , Leul incepe prin a se dedica cu prioritate muncii si sferei sociale, dar, putin cate putin , devine din jucator arbitru si castiga avantaje nesperate prin acuitatea si sensibilitatea observatiei.

Diplomatia si simtul de negociator iti sunt favorizate sub influenta Lunii noi rasarite in Varsator pe data de 3 februarie. Ca urmare , probabil ca vei fi stapan pe situatie in aproape orice conjunctura sociala , te vei putea afirma in ocaziile publice si iti va fi in putinta sa innozi noi si folositoare cunostiinte .

Din 4 februarie, patrunderea lui Venus in Capricorn face ca aproape totul din viata ta sa graviteze in jurul vietii profesionale si a activitatii sociale.

Satul de echilibristica printre normele si tabuurile sociale , ai predispozitia de a te da nitel la fund din valtoarea lumii si a te focaliza asupra vietii personale , a modului cum te descurci in viata astfel incat sa te apropii cat mai mult de cele mai secrete si mai indragite aspiratii. In acest fel se materializeaza influxurile trimise catre tine de Soarele ce paseste in Pesti incepand cu ziua de 18 februarie. Ai pornirea sa explorezi dincolo de pojghita subtire dar opaca a aparentelor si sa iti (re-) descoperi puncte cheie ale personalitatii sau caracterului.

Daca in ultimul timp te-ai simtit neglijat , aparitia pe 18 februarie a Lunii pline in semnul Leului si in prima ta casa (casa vietii personale si aspectului exterior) te face sa tanjesti dupa atentia celor din jur .Nu uita ca te poti afirma si fara a-i calca pe alti oameni pe bataturi. De fapt , trebuie sa regasesti un echilibru intre dependenta si independenta fata de ceilalti.

Simtul intuitiv iti da tarcoale mai frecvent sub influenta lui Mercur pozitionat din 21 februarie in sectorul Pestilor. Probabil ca vei reusi sa citesti printre randuri si sa scoti la iveala tainele celor din jur intr-o mai mare masura decat de obicei.

Sensibilitatea fata de tot ceea ce pare secret si subtilitatea in descifrarea intentiilor ascunse ale celorlalti iti sunt favorizate si de Marte, ca efect al tranzitului acestei planete in Pesti, incepand cu 22 februarie .Prudenta ar trebui sa te stapaneasca , cu atat mai mult cu cat acest aspect astral anunta uneori o criza. Este indicat, de asemeni, sa iti recunosti nevoia de a te sprijini pe cei din imediata ta apropiere.


Horoscopul dragostei Leului in februarie 2011


Luna noua din a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) te poate face , din 3 februarie, sa inoti in laptele si mierea dragostei. Este vremea potrivita pentru a incepe o noua relatie de cuplu sau a reinvigora una mai veche. Oricum , pari a fi strabatut de o constientizare acuta a nevoii de a avea alaturi o persoana iubita , pe care sa te poti baza sau sprijini. Daca nu simti o autentica impartasire in viata de cuplu, ar trebui, poate, sa te intrebi in ce masura te straduiesti pentru a te face placut sau a te deschide cat mai mult spre iubire.

Daca te gandesti la dragoste , tinzi sa o faci doar prin prisma interesului sau a foloaselor de orice fel care iti pot fi la indemana. Nu intamplator, din 4 februarie , romantismul , atat cat este , si eventualele relatii de cuplu plutesc in aer cu precadere in preajma mediului in care lucrezi sau iti desfasori cea mai mare parte a activitatii zilnice. Ei bine, toate acestea ti se intampla drept rezultat al tranzitului planetei Venus in cea de-a sasea ta casa ( casa muncii si sanatatii).

Sub efectul tranzitului Soarelui in a opta ta casa ( casa sexualitatii si transformarii) , din 18 februarie iti indrepti atentia mai ales asupra a doua persoane : tu insuti si fiinta iubita. Daca introspectia te ajuta sa te redescoperi si reevaluezi, partenerul te poate sprijini in aceste demersuri , confirmadu-ti si intarindu-ti banuielile pozitive pe cale de a deveni certitudini.

Mercur, prezent odata cu 21 februarie in a opta ta casa , te aduce cu capul pe umeri si te determina sa te apropii cu un mai mare spirit logic si realism de chestiunile personale, de relatia de cuplu care putea fi invaluita pana acum intr-o aura de romantism si idealism.

Planeta Marte, aparuta in aceeasi a opta ta casa pe data de 22 februarie , iti stimuleaza sexualitatea si nevoia de intimitate. Nu este deloc exclus ca pasiunile sa te aduca mai aproape de iubire si sa sa iti iei prin surpindere partenerul prin vigoarea sau inventivitatea unei senzualitati dezlantuite.


Horoscopul carierei si banilor Leului in februarie 2011


Gratie parcursului inceput de Venus , pe 4 februarie, in a sasea ta casa , sunt mari sanse sa fii mult mai apreciat si respectat la serviciu. Pe de alta parte, planeta dragostei te indeamna sa faci totul pentru a instaura o atmosfera cordiala si armonioasa cu colegii sau colaboratorii. Poate ca intinzi prea mult coarda in aceasta directie si tinzi sa socializezi peste masura la locul de munca. De altfel , este posibil sa ti se strecoare in sange si o usoara stare de lene , datorata incercarii tale de a imbina munca cu placerea.

Un interval excelent pentru crearea unor proiecte financiare se intrevede ca urmare a parcursului Soarelui , inceput pe 18 februarie in a opta ta casa. Exista predispozitia de a avea de a face intr-o mai mare masura cu parteneriate de afaceri sau activitati presupunand o coalitie financiara.

Din 21 februarie, esti sprijinit si mai mult in punerea la punct a unor planuri legate de bani , de stategii si tactici financiare , sub impulsul planetei Mercur intrate in cea de-a opta ta casa.


Horoscopul sanatatii Leului in februarie 2011


Incepand cu 4 februarie, prezenta planetei Venus in sectorul sanatatii tale te poate ajuta si chiar motiva sa scapi de vechi si daunatoare obiceiuri legate de stilul tau de viata. In acelasi timp, acest tranzit aduce pentru multi Lei o perioada in care grija fata de sanatate se impleteste cu dorinta de a alint si cosmetizare sau infrumutesare a trupului .


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Februarie 2011 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile


Horoscopul anului 2011 - Zodia Leului

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Horoscop Leu februarie 2011 Horoscop Leu februarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 19, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.