Nascut pe 26 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 26 ianuarie fac parte din zodia Varsatorului si sunt guvernati de catre Saturn si Uranus.

Karma ta ar putea fi interpretata drept castigare a puterii prin intermediul unui sir de confruntari cu vitregiile vietii. Ziua ta de nastere nu este foarte norocoasa si indica ca vei putea accede la succese numai prin munca asidua si perseverenta. Poate ca gasesti cu greu sprijin din partea celor din jur, si chiar si cei din familie nu se ingramadesc sa iti ofere ajutor.
Trasaturile pozitive ale personalitatii tale includ dedicare , loialitate si tenacitatea de a finaliza orice ai inceput. Dintr-o perspectiva negativa , se pare ca esti destinat sa lupti cu demonii interiori ai depresiei si melancoliei , iar atitudinea ta fata de viata inclina sa fie una pesimista.
Prin folosirea intuitiei si a talentelor creatoare , parti interganta a fiintei tale , ai sansa ca , odata cu timpul , sa te indrepti catre un inteles spiritual al existentei. Viata ta amoroasa pare a sta sub deviza " nu cere si ti se va darui".

Culorile tale norocoase sunt negrul si albastrul inchis.

Pietrele tale norocoase sunt ametistul, lapis lazuli si safirul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71.

Personalitati nascute pe 26 ianuarie : Douglas MacArthur, Eddie Van Halen , Ion Cristinoiu , Iuliu Merca , Nicolae Balota , Nicolae Ceausescu , Paul Newman, Roger Vadim , Scott Glen.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 24 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 25 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 26 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 26 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 26, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.