Nascut pe 29 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 29 ianuarie , faci parte din zodia Varsatorului si esti sub ocrotirea lui Uranus si a Lunii.

Asteapta o clipa si nu te ambala ! Nerabdarea isi pune mereu amprenta asupra ta si nu iti place deloc sa astepti .Reactiile tale apar cu viteza fulgerului , iar ambitia te face sa iti doresti sa sari mai multe trepte deodata si sa te transformi instantaneu din "cersetor" in "print".Iti plac senzatiile tari , iar motto-ul tau in viata poate fi "cu cat mai mult , cu atat mai bine".Incerca sa iti temperezi cateva din nenumaratele aspiratii. Nu trebuie neaparat sa renunti la ceea ce iti place , ci sa iti stapanesti si directionezi obiectivele.
Probabil ca oamenii apropiati s-au obisnuit cu izbucnirile tale nervoase sau emotionale. In prietenie se poate sa nu fii atat de norocos precum crezi, intrucat unii dintre amicii tai nu sunt atat de demni de incredere precum par si incearca sa profite de pe urma ta. Apeleaza mai des la simtul tau de observatie si la puterea de analiza , astfel incat sa descoperi adevaratele lor intentii.

Culorile tale norocoase sunt albul , verdele si cremul.

Pietrele tale norocoase sunt piatra lunii si perla.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , marti si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari schimbari sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 29 ianuarie : Anton Cehov , Dumitru D. Rosca , Emanuel Swedenborg , Florin Calinescu , Gheorghe Braescu , John Forsythe, Matei Visniec , Mihai Lungeanu , Oana Pellea , Oprah Winfrey, Romain Rolland , Sacha Distel , Tudor Vornicu , Vicente Blasco Ibañez .


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 27 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 28 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 29 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 29 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 29, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.