Nascut pe 4 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti serbezi ziua de nastere pe 4 ianuarie, inseamna ca esti un Capricorn avand drept planete guvernatoare pe Saturn si Uranus.

Influentele celor doua astre par a te supune unor energii contrare , dar ceea ce precumpaneste in personalitatea ta este talentul de a impleti o gandire inovatoare cu aspectele practice ale realitatii. Probabil ca esti extrem de metodic in felul de a judeca si a rationa , dar ar fi de recomandat sa iti temprezi opiniile si sa te acomodezi si cu punctele de vedere ale celorlalti.

Intrucat ai tendinta de a te implica in orice fara a te menaja in vreun fel , iti poti depasi adeseori limitele capacitatii fizice, fapt ce iti poate provoca o autocritica destul de dura. In numerologie, cifra 4 indica o dorinta coplesitoare de a ajunge la succese materiale. Nu subestima importanta activitatii tale cotidiene si a realizarilor de zi cu zi, dar incearca sa iti gasesti timp pentru a-ti explora interioritatea si spiritualitatea.

Culorile tale norocoase sunt alb si albastru stralucitor.

Pietrele tale norocoase sunt agatul si granatul Hessonite.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 4 ianuarie : Benjamin Franklin , Giovanni Battista Pergolesi , Isaac Newton, Jacob Grimm, Jane Wymann, Julia Ormond , Louis Braille , Nora Iuga , Petru Poni, Sextil Puscariu.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 2 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 3 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 4 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 4 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 04, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.