Horoscop zilnic 27 februarie 2011 | Horoscop azi 27.02.2011

"Viseaza ca si cum ai trai etern, traieste ca si cum ai muri chiar azi."
James Dean

Berbec

Daca iti astamperi cumva pofta de a vorbi si asculti ce se vorbeste in jurul tau , ai sansa sa inveti indirect niste lucruri ce iti vor fi de mare folos. Chiar daca unii incearca astazi sa se impuna in fata ta , neglijarea acceselor lor de iritare te poate ajuta sa iti urmezi drumul tau autentic in viata. Cainii latra , caravana trece ... Intuitia iti poate furniza niste indicii pretioase. Diseara te poti relaxa in mijlocul unui grup de prieteni sau alaturi de un amic foarte special.

Taur

Du-ti pana la capat o transformare a aspectului tau exterior care te tenteaza de ceva vreme. Poti fi surprins de senzatia pe care o vei starni printre cunoscuti.Ai nevoie sa iesi cumva in fata , iar aceasta schimbare, chiar daca este superficiala, poate releva bogatiile fiintei tale interioare. Desi este duminica sau tocmai de aceea , incearca sa nu uiti de intalnirile sau activitatile importante ce te asteapta in noua saptamana. Caile tale de comunicare se deschid larg in grupul tau de amici , iar faptul asta nu iti poate fi decat de folos. Noi prieteni sau un nou sens al vietii este cat pe ce sa iti reinvigoreze viata.

Gemeni

Este duminica , asa ca ai predispozitia de a lasa deoparte micile dar impovaratoarele detalii cotidiene. Chiar daca dorul de aventura te atrage mai mult decat de obicei, sunt totusi unele lucruri pe care nu iti poti permite sa le neglijezi.In aceasta dupa amiaza ti-ai dori sa te alaturi distractiei sau preocuparilor unui grup de prieteni. In cazul in care nu o faci , ai oportunitatea de a incepe ceva ce iti ofera mari sanse de afirmare. Tot ce exista in jurul tau are darul de a-ti releva cate o nota pozitiva despre tine insuti , mai ales daca te alaturi unor oameni ce iti impartasesc convingerile sau idealurile.

Rac

Cand te trezesti , in cele din urma , in aceasta dimineata , poti sa te intinzi si sa torci ca o pisicuta intrucat niste delicii ale vietii abia se mai lasa asteptate sa le degusti.Cateva dorinte secrete par a avea mari sanse de reusita , iar unele indoieli legate de sfera spirituala sau filozofica sunt gata de a fi lamurite. Daca esti inspirat , iti poti da seama ca acestea sunt doar niste raspunsuri provizorii, doar cateva trepte urcate pe scara evolutiei tale. Nu stiu cum se poate intampla asa ceva duminica , dar esti pe cale sa intri in posesia unor bani , sau sa scapi de unele datorii. Unii Raci se pot bucura intreaga zi de prezenta persoanei iubite , iar altii isi pot incununa ziua abia catre seara cu o intalnire amoroasa de exceptie.

Leu

Un spirit pozitiv si senzatia instalarii unei stari de armonie pot face aceasta zi una fericita. Mici barfe la telefon , cu vecinii sau cunoscutii , pot adauga un pic de picanterie acestei duminici. Dificultatile dispar ca prin minune din calea ta , mai ales in ceea ce priveste comunicarea , cu conditia de a inlatura unele echivocuri . Simtul observatiei iti este foarte ascutit , si poti profita de asta pentu a explora mecanismele ii motiveaza pe cei din jurul tau.

Fecioara

Relatiile sociale sau cele cu rudele par a te tine ocupat chiar mai mult decat ti-ai dori. Unele Fecioare pot gasi satisfactie in studiu sau aprofundarea unor subiecte care le framantau de multa vreme. Majoritatea , insa, vor putea profita de excelenta oportunitate de a isi exprima pe de-a intregul dorintele si ideile clocotitoare. Poti fi foarte convingator, mai ales in cadrul unor discutii familiale. Daca faci cel putin un pas afara din casa , poti fi satisfacut de efectele pe care atractivitatea ta le are in aceasta zi. Unul din amicii tai are nevoie disperata de un sfat , de aprobarea sau infirmarea unei decizii viitoare.

Balanta

Libertatea de miscare pe care ti-o ofera acesta duminica te ispiteste sa iesi afara din casa si sa vizitezi niste oameni dragi. Sentimentul de a fi dorit si iubit nu te mai satura. De fapt, esti strabatut de nevoia de a -ti confirma ca exista niste persoane care te apreciaza in mod dezinteresat. In aceasta conjunctura, caminul si rudele apropiate pot juca un mare rol. Dupa amiza , te vei afla in mijlocul unor amici sau a unei activitati antrenate , pe care ti-ai dori sa o practici zi de zi. Catre seara , esti inclinat sa te bucuri de o forma mai elevata de distractie , poate un concert sau o piesa de teatru.

Scorpion

Preocuparea ta de a crea o prima impresie debordanta pare a-si face simtita rezultatele astazi , atat in felul in care te imbraci cat si si in ceea ce alegi intr-o incursiune la un mall sau un alt mare magazin. Chiar daca cumperi niste lucruri marunte, farmecul shoppingului ti-o poate aduce persoana iubita sau apreciata, care iti suporta capriciile. Unii Scorpioni pot descoperi ca cineva ii apreciaza ( in sfarsit) pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce fac. Un eveniment social ori o iesire in oras mai putin obisnuita poate oferi o incantare de exceptie. Lucrurile dar si fiintele placute inimii tale par ocupa primul plan.

Sagetator

Atitudinea ta increzatoare , dar si efervescenta bucuriei tale atrag oamenii si ii ademenesc sa intre in viata ta. Cu toate acestea, unele responsabilitati tinand de casa , familie sau proprietati nu te lasa sa te desfasori pe de-a intregul. O parte dintre Sagetatori fac un mare pacat in aceasta zi de duminica ! Nu si-au gasit timp in restul saptamanii sa isi faca ordine sau curatenie in lucruri , si aleg tocmai aceasta zi sfanta pentru a o face. Cu toate acestea, senzatia de armonie si implinire pare a se instala in sufletul majoritatii nativilor din zodia Sagetatorului.

Capricorn

Daca mai ai vreo treaba de facut astazi , ai tendinta de a ti-o finaliza dimineata , astfel incat sa te poti bucura de restul acestei zile libere. In restul dumincii poti prefera sa ii atragi pe unii amici afara din mijlocul problemelor finaciare cu care se confrunta. Pe de alta parte, necazurile cu banii ale celor din jur , iti atrag atentia si te pun in garda. In aceasta dupa amiaza , intuitia te directioneaza catre obiective ce iti pot aduce mari foloase. Iubirea, copii sau prietenia iti marcheaza , intr-un fel sau altul, aceasta zi , mai ales ca pari a fi inzestrat din plin cu simtul umorului.

Varsator

Dezvaluirea lucrurilor cu adevarat importante pentru tine, sau chiar straduinta de a le implini , isi pune amprenta asupra ta in aceasta zi. Relatiile apropiate, de iubire sau prietenie , sunt favorizate si pot avansa in mod nesteptat. O casatorie sau un alt fel de relatie apropiata poate insufleti atmosfera. Oamenii din jurul tau sunt optimisti si iti inspira atitudinea pozitiva. O forma artistica de petrecere a timpului liber este cat pe aci sa te captiveze, indiferent daca esti creator sau spectator. Portile catre iubire se intredeschid promitator , iar armonia se asterne ca prin vraja peste oamenii din imediata ta apropiere.

Pesti

Poti respira usurat pentru ca este o zi de duminica ! Imaginatia tinde sa ti-o ia razna si nu esti deloc in stare sa vezi ce se intampla cu adevarat in preajma ta. Printre singurele lucruri ce te pot satisface , fara a te frustra de fanteziile tale cotropitoare , calatoriile sau excursiile par a fi favorite. Daca nu iti poti lua mai multe zile de vacanta , profita macar de aceasta duminica pentru a te indestula cu lucruri inedite sau iesite din comun. Prietenia iti aduce mari satisfactii, , iar inspiratia ta poate atinge punctele sensibile ale oamenilor apropiati.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2011

Articole pe aceeasi tema din blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop zilnic 25 februarie 2011| Horoscop azi 25.02.2011

Horoscop zilnic 26 februarie 2011| Horoscop azi 26.02.2011

Ingerii zodiilor | Care este ingerul tau pazitor ?
Horoscop zilnic 27 februarie 2011 | Horoscop azi 27.02.2011 Horoscop zilnic 27 februarie 2011 | Horoscop azi 27.02.2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 26, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.