Nascut pe 27 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 27 februarie , soarta iti este guvernata de zodia Pestilor si ai drept astre stapanitoare pe Neptun si Marte.

Conjunctura astrala a zilei tale de nastere indica o succesiune de mari realizari. Posezi o natura interioara de o mare delicatete emotionala , alimentata de energii covarsitoare ce te indeamna uneori sa te pripesti si , in acest fel, sa ratezi oportunitatile ce ti-au iesit in cale. Incearca sa iti domolesti neastamparul, sa privesti si sa asculti cu atentie ce se intampla in jurul tau.
Efluviile creatoare ale pesonalitatii tale iti sunt adeseori de folos in viata. Gustul tau pentru independenta devine cateodata exacerbat , acoperind glasul ratiunii .Tocmai de aceea , exista posibilitatea sa nu profiti la maximum de sansele oferite si sa ajungi la cutite cu oamenii din imediata ta apropiere.Daca anticipezi efectele vorbelor si actiunilor tale, ai putea avea parte de o evolutie constanta in viata.

Culorile tale norocoase sunt rosu, violet si castaniu.

Pietrele tale norocoase sunt coralul rosu si granatul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , marti si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura in viata sunt : 9, 18, 27, 36. 45, 54, 63, 72.

Personalitati nascute pe 27 februarie : Adam Baldwin , Elizabeth Taylor, Henry Wadsworth Longfellow, Irvin Shaw , Joanne Woodward, John Steinbeck, Lawrence Durrell , Marin Constantin , Michael Bolton , Paul Ricoeur , Rudolph Steiner.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 25 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 26 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 27 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 27 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 27, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.