Nascut pe 25 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 25 februarie fac parte din zodia Pestilor si sunt guvernati de catre Neptun .

Posezi un talent innascut de a observa oamenii si a descifra motivatiile lor ascunse.Poate ca , uneori, esti prea critic fata de altii , iar lucrul asta te face sa iti construiesti cu greu increderea fata de o persoana si sa preferi a o relatie de cuplu aureolata de adanci semnificatii.
Daca vor exista perioade dificile in viata ta , acestea vor fi , de obicei, determinate de tine insuti.Daca iti descoperi si folosesti cum trebuie darul de a vorbi , vei descoperi ca oamenii te iau in serios si sunt impresionati de tot ceea ce le transmiti.Aminteste-ti ca problema ta numarul unu este increderea.Increde-te in ceilalti si ei se vor increde in tine.

Culorile tale norocoase sunt nuantele intunecate de verde.

Pietrele tale norocoase sunt ochiul pisicii, crisoberilul , turcoazul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt sambata si luni.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 25 februarie : Al. Duiliu Zamfirescu , Alexandru Deparateanu , Auguste Renoir , Benedetto Croce , Carlo Goldoni , Enrico Caruso , George Harrison, Jean Georgescu , Jose de San Martin , Julio Iglesias Jr , Karl May , Tea Leoni, Virgil Duda.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 22 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 23 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 25 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 25 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 25, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

  1. buna ziua
    am vazut blogul dumneavoastra si imi place foarte tare, as vrea sa va propun un link exchange, dca sunteti de acord va astept pe
    http://pegas-motorizat.blogspot.com/
    -Ne amuzam ca nu-i impozabil!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.