Horoscop zilnic 28 februarie 2011| Horoscop azi 28.02.2011

"Este mai mult decat frustrant cand ai toate raspunsurile, dar nimeni nu iti pune nici o intrebare."


Berbec

Nu prea esti multumit de sarcinile care ti se incredinteaza astazi la munca.Sa fie din cauza ca este luni sau chiar ai de gand sa iti cauti alt job ? Poate ca te gandesti la o vacanta sau o mica excursie , pentru ca vrei sa scapi de rutina asta care te macina zi de zi ... Problemele de familie par a te solicita si cea mai buna solutie ar fi asculti ceea ce ti se spune fara a comenta. Daca este necesar , cere sa ti se acorde un timp de gandire.O oportunitate financiara iti da tarcoale, dar nu esti convins daca sa o abordezi sau nu.

Taur

Ambitia si nevoia de a vedea niste rezultate concrete par a te insufleti azi.Intr-un fel sau altul , poti imbina munca cu placerea , o ocazie de care nu ai parte mereu. Instinctul de a te integra in societate are cum sa iti aduca niste satisfactii.Niste idei de a face un ban in plus iti pot fi furnizate de prieteni sau cineva din familie. De altfel , esti plin de inspiratie si nu vezi nimic rau in a asculta si sugestiile altora. O munca in parteneriat este cat pe ce sa isi arate roadele astazi.

Gemeni

Cateva schimbari importante la serviciu sunt pe cale sa se intample in aceasta dimineata. Persoane mai tinere sau invatacei sunt gata sa te asculte , si ai posibilitatea de a le da niste indrumari cu adevarat folositoare. Noi idei legate de profesiune par a nu iti da pace deloc , mai ales ca superiorii nu au de gand sa iti urmeze sugestiile. Frustrarea te apasa, asa ca dupa amiaza sau diseara vei cauta un prilej de a-ti spune pasurile in familie sau cuiva apropiat.O persoana draga ar putea sa iti ia durerile de cap cu mana.

Rac

Cateva scantei ale intuitiei sunt gata sa iti descopere noi cai de a evolua.Poate ca vei fi atras de conversatii centrate pe subiecte foarte serioase sau profunde. O intrunire , probabil la serviciu, este necesara pentru a iesi dintr-o situatie incurcata.Ai rabdare ! In cele din urma, va fi ascultata si parerea ta , mai ales ca cei din jur cauta sa fie alaturi de tine.In acelasi timp, ai putea descoperi ca esti mult mai marcat de ceea ce gandesc cei din jurul tau.Puterea , banul sau sexul sunt niste puternice afrodisiace astazi.Totodata, esti atras de secrete sau aspecte misterioase din preajma . Asta nu inseamna sa iti apleci urechea catre niste barfe sordide.

Leu

Creativitatea te impulsioneaza cu efervescenta astazi si ideile inspirate nu mai stiu cum sa isi mai astepte timpul potrivit.Cineva de la munca nu te apreciaza asa cum trebuie si ai vrea sa ii da o replica pe masura. In acelasi timp, ai ocazia sa ridici in slavi pe cineva care iti este mereu devotat.Mintea iti este foarte alerta si te poti strecura cu abilitate printre toate problemele aparute in aceasta zi.Diseara ai capacitatea de crea buna dispozitie in familei sau alaturi de persoana iubita.

Fecioara

Punerea la punct a unei strategii de a-ti urma idealurile, in ciuda oricaror oprelisti, este pe ordinea de zi astazi.Felul in care iti asumi responsabulitatile ii poate inspira pe cei din jurul tau.Adu-ti aminte sa faci apel la compromisuri in tot ceea are de a face munca si nu vei avea de regretat.Noi idei sau oameni care le enunta isi fac cumva loc in viata ta. Poate fi vorba despre o actiune menita sa aduca beneficii multor oameni din jur.Incearca sa iti mentii atitudinea pozitiva si forteza-te sa surazi din cand in cand.Diseara nu te lasa asteptat sau nu ii face pe altii sa te astepte intrucat poti avea parte de cateva surprize placute.

Balanta

Ai senzatia ca esti neglijat sau trecut cu vederea. De fapt, poate ca propriile tale pretentii te indeparteaza de restul lumii.Poti profita de acest lucru, observand ce se intampla in jurul tau. Conjunctura astrala iti favorizeaza niste castiguri financiare. Indreapta-te fara nici o ezitare spre obiectivele tale si nu incerca sa sari peste etape. Dupa amiaza, intuitia te ajuta sa intelegi oamenii , iar acest fapt este pe cale sa iti aduca profituri.Daca vremea iti permite, fa o plimbare in aer liber diseara.

Scorpion

Fii pregatiti pentru a da niste lectii, la propriu sau la figurat.O conversatie incitanta sau o stimulare intelectuala iti da prilejul sa iti reversi in mod pozitiv energia.O vacanta sau o vreme de relaxare este pe aproape sau ar trebui sa apara in viata ta.De fapt, in aceasta luna este mai bine sa te dai putin deoparte din cararile aglomerate ale vietii socialesi sa te concentrezi pe viata personala. Poti astfel sa iti purifici mintea si sa eviti niste probleme care se intrevad la orizont.

Sagetator

Aceasta zi de luni te gaseste incarcat de energie si plin de motivatia de a incepe un nou proiect sau a dovedi ce poti.Unele probleme legate de bani, acasa sau la serviciu iti atrag atentia si nu stii cum sa abordezi aceasta chestiune. Daca o faci putin pe detectivul, ai sansa de a descoperi care este cea mai buna cale de urmat. Intr-o intelegere de astazi , nu uita sa incluzi pe cineva apropiat, care ar putea fi deranjat de aceasta lipsa de consideratie.Intalnirile, discutiile si drumurile prin oras pot marca cu persistenta activitatea ta profesioanla.Diseara nu uita sa te revansezi fata de un prieten sau o cunostiinta.

Capricorn

Unele zile nu sunt , pur si simplu, potrivite pentru a lua hotarari decisive.Daca ai de luat decizii , incearca sa nu neglijezi nici o persoana sau vreo fateta a chestiunii respective.Orice hotarare importanta care nu este urgenta , ar trebui sa fie amanata pentru o alta zi sau pana cand examinezi cu atentie toate implicatiile. Dupa amiaza , intr-un fel sau altul, gandurile ti se indreapta catre trecut impreuna cu cateva persoane apropiate.

Varsator

Comunicarea este pe primul loc astazi.Cercetarea , cautarea informatiilor , intrebarile pot sa iti ocupe mai mult timp decat de obicei. Unii Varsatori sunt preocupati de organizarea unor noi proiecte sau a oamenilor pe care ii au in subordine. Esti in preajma prezentarii sau sugerarii unor idei importante , asa ca ar trebui sa iti pregatesti motivatiile din timp.Statutul social, respectul si confirmarea meritelor tale sunt obiective centrale ale unei noi etape care isi croiste drum in viata ta.Dupa amiaza esti pe aproape de a fi cuprins de o stare de visare sau nostalgie.Un refugiu in lectura sau prin vizionarea unui film bun ar fi mai mult decat potrivit.

Pesti

Ai capacitatea de a rezolva multe lucruri la serviciu astazi.De altfel, tot ce tine de domeniul profesional pare a se desfasura in favoarea ta si ai ocazia de a fi apreciat pe fata si a ti se recunoaste meritele.Comunicarea cu cei din jur iti este deschisa intru totul si ai ocazia de a observa motivatiile ascunse ale celorlalti.Poti da dovada de mare intelegere si capacitate de a ajuta alte persoane.O oportunitate pentru o slujba suplimentara este pe aproape.Senzualitatea te invaluieste si ai de gand sa iti oferi cateva clipe delicioase diseara.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop zilnic 26 februarie 2011| Horoscop azi 26.02.2011

Horoscop zilnic 27 februarie 2011 | Horoscop azi 27.02.2011

Numerele magice din Kabbala
Horoscop zilnic 28 februarie 2011| Horoscop azi 28.02.2011 Horoscop zilnic 28 februarie 2011|  Horoscop azi 28.02.2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 27, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Buna! nu ma descurc sa caut horoscopul pe martie pt zodia sagetator, ma poti ajuta te rog?
    multumesc,
    M.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant, cam rea imi va fi ziua de maine asa imi spune horoscopul.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.