Nascut pe 10 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 10 februarie fac parte din zodia Varsatorului si sunt guvernati de catre Uranus si Soare.

Soarele isi accentua prezenta in ziua nasterii tale, astfel incat poti fi strabatut de o nemaipomenita vointa , o excelenta stare de sanatate si o mare putere de recuperare fizica si psihica .Probabil ca esti mereu insufletit de nevoia de a-ti exprima efervescenta creativa si de a-ti impartasi ideile novatoare. Ai obiceiul sa ii ajuti fara nici o ezitare pe cei din jur , dar oamenii tind sa nu iti rasplateasca straduintele cu aceeasi moneda. Incearca sa iti acorzi mai mult timp pentru a-ti observa si analiza rudele , prietenii si cunostiintele.
In unele ocazii poti descoperi ca pasesti de unul singur, fara vreun sprijin sau vreo incurajare , pe drumul vietii. Nu dispera si straduieste-te sa iti mentii credinta in tine si destinul tau .Numarul 10 este numit "roata vietii" si , mai devreme sau mai tarziu, succesul va fi de partea ta.

Culorile tale norocoase sunt auriul si galbenul.

Piatra ta norocoasa este rubinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 1, 10, 19, 28, 37,46,55,64,73, 82.

Personalitati nascute pe 10 februarie : Anton Holban , Bertold Brecht , Boris Leonidovici Pasternak , Charles Lamb, Dan George , Robert Wagner, Sarah Aldrich , Thomas Bernhard , Victor Rebengiuc.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 8 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 9 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 10 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 10 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 10, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

  1. nustiu ce sa cred
    nu mai am ancredere an mine sant singur nimeni nu ma juta ce sa fac
    sa trec peste toate astea

    RăspundețiȘtergere
  2. un mare defect avem insa: sa fim atat de ematici incat uitam de sufletul nostru, ne lasam infuentati usor ( dar reusim sa ne dam seama Slava Domnului mai devreme sau mai tarziu) si avem momente in care ne punem telefonul pe "offlaine "dar si creierasul.
    in ciuda aparentelor punem foarte muuult suflet in tot ce facem, iubim intens si suntem extrem de sinceri. ( de multe ori ma.abtin sa nu fiu prea brutala :)) )
    Poatee..mmmm.. si egoisti! ptc. avem perioade in care ne saturam sa oferim pe tava mai totul si in schimb primim indiferenta. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cnad vine pe 4 februarie( Nascut)?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nascut pe 4 februarie – Horoscop general | Profil astrologic il gasesti la aceasta adresa: http://www.diane.ro/2011/02/nascut-pe-4-februarie-horoscop-general.html

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.