Nascut pe 26 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 26 februarie , faci parte din zodia Pestilor si esti sub ocrotirea lui Neptun si a lui Saturn.

Efluviile trimise de catre Saturn nu sunt intotdeuna auspicioase , si indica , de obicei , o cale incarcata de eforturi si sacrificii in atingerea telurilor propuse.Uneori simti ca singuratatea devine coplesitoare si ti se pare ca esti parasit de toata lumea , intrucat nimeni nu pare dispus sa iti dea o mana de ajutor. Cu toate acestea , credintea si atasamentul fata de aspiratiile tale continua mereu sa te sprijine.
Experientele amarele prin care treci sunt decantate de catre gandire si transformate in intelepciune.Ai inclinatia de a ajunge tarziu la implinirea vietii spirituale si , chiar si in acest caz , trebuie sa te straduiesti din greu.Drumul trasat de catre Saturn este anevoios , dar duce catre inpresionante realizari.

Culorile tale norocoase sunt albastrul inchis si negrul.

Piatra ta norocoasa este safirul albastru.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71

Personalitati nascute pe 26 februarie : Alexandru Repan , Constant Tonegaru , Elena Carstea , Johnny Cash, Michael Bolton, Victor Hugo,Virgil Popescu.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 24 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 25 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 26 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 26 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 26, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.