Horoscop Berbec aprilie 2011

In luna aprilie , Berbecul navigheaza peste un ocean capricios, in care vremea buna alterneaza in mod neasteptat cu furtunile si involburarile apelor. Aceste contradictii nu ar trebui sa il faca sa bata in retragere , ci sa il conduca catre o evolutie a cunoasterii , marcand inca un pas in evolutia sa ca fiinta umana.

Tranzitul lui Marte in Berbec inceput pe 2 martie te face sa ramai mai ferm ancorat in realitate si sa iti afirmi din plin vointa.Energia pe care o ai la dispozitie te ajuta sa iti duci mai departe proiectele si sa dai dovada de o sporita initiativa.Vrei sa lasi o urma a trecerii tale prin viata si ai mari sanse de a reusi.Daca apare vreo conjuctura in care esti atacat , nu stai mult pe ganduri inainte de a riposta.De fapt , pari a fi mult mai combativ decat de obicei si esti mereu pe punctul de a-ti sari mustarul.Evita sa te lasi in voia impulsurilor de moment.

Pe 3 aprilie , Marte ajunge in conjunctie cu Uranus , iar viata iti devine mult mai animata si mai trepidanta.Tinzi sa actionezi sub inspiratia momentului , condus de scateierile instinctului si inspiratiei. Dorinta de a te elibera de tot ceea ce te ingradeste pare a reveni in forta. Constient de necesitatea de a-ti asigura independenta , nu mai stai pe ganduri atunci cand este vorba despre noi experimente sau riscuri.

Luna noua , ivita pe 3 martie pe cerul Berbecului , iti sprijina si ea starea energetica si entuziasmul .Aspiri sa iti creezi un nou look dar si un alt mod de abordare a lumii .Concentrat pe necesitatea de a renunta la vechi si paguboase obiceiuri si de a da tot ce ai mai bun in tine , ai sansa de a fi remarcat de cei din jur .Luna noua te indeamna sa actionezi in concordanta cu sinele tau profund si sa crezi in intru totul in tine.

Toate ar fi bune si frumoase daca in aceeasi zi de 3 aprilie nu ar apare un alt eveniment astral , avand potentialul de a-ti pune bete in roate.Opozitia dintre Soare si Saturn ar vrea parca sa iti stirbeasca atitudinea increzatoare si pozitiva , incercand sa iti strecoare in suflet indoiala, pesimismul sau simtaminte nejustificate de vinovatie. Totodata, aceasta influenta astrala tinde sa iti ascunda realizarile de ochii celorlalti si sa iti impiedice progresul.O doza substantiala de realism te provoaca sa iti reevaluezi actiunile , dar eforturile tale de a te ridica la inaltimea asteptarilor, precum si celelalte doua evenimente astrale din 3 aprilie te sprijina in recastigarea increderii in sine .Conjunctia lui Marte cu Uranus are o mai mare putere asupra ta , dar , in cele din urma, fiecare nativ din Berbec va ceda sau nu in fata tendintelor negative in functie de felul in care se mobilizeaza si isi focalizeaza energiile.

Din 4 martie, se anunta o perioada usor confuza , incetosata de tranzitul misteriosului si echivocului Neptun in Pesti si a douasprezecea ta casa .Poate ca te vei bucura mai mult de singuratate , iar visele luxuriante si atractive te vor insoti atat noaptea cat si ziua. Sub aceasta influenta , esti dispus sa acorzi o mai mare atentie semnelor, simbolurilor si prevestirilor din viata. In acelasi timp, poti fi inclinat sa iti dezvolti o credinta in tot ceea ce este ascuns vederii si nu este lamurit de stiinta.

Un conflict dureros intre ceea ce ar trebui sa faci si ceea ce iti doresti sa faci este pe cale sa apara odata cu 6 aprilie, sub impactul opozitiei dintre Soare si Jupiter. Esti tentat sa te intinzi mai mult decat te tine plapuma, sa sari peste cal si sa te rasfeti in extravagante. Pari a nu sti ce vrei cu adevarat , dar esti macinat de aspiratia de a trece prin noi experiente si de a avea la dispozitie libertatea de a explora noi cai in viata. Incearca sa nu iti supraestimezi forta sau calitatile.Optimismul in exces risca sa te aduca in pragul unor mari pierderi sau risipe.

Pe 9 aprilie, intrarea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn este in masura sa te readuca cu capul pe umeri , supunandu-te unor transformari interioare si motivandu-te asupra ambitiilor si telurilor din viata profesionala si cea sociala.

Cuadratul lui Pluton cu Marte din 11 aprilie, cu o mare anvergura asupra destinului tau , te sprijina si el in deschiderea spre initiativa si motivatie.Ambitia si dorinta de a reusi capata o vigoare rara si te mobilizeaza spre atingerea obiectivelor tale. Nevoia de a te implini este greu de tinut in frau si , uneori, iti este greu sa te indrepti si spre alte aspecte ale vietii.

O viziune ampla asupra existentei iti ofera un atu in plus incepand cu aceeasi data de 11 aprilie , ca efect al conjunctiei dintre Mercur si Jupiter. Probabil ca vei fi insufletit de un puternic impuls de a da glas aspiratiilor si viselor tale. O calatorie este pe cale sa te imbie spre noi orizonturi. Esti patruns de optimism si , in acest fel , poti atrage de partea ta conjuncturi si imprejurari pozitive. Este o vreme potrivita pentru a inainta cereri , CV-uri , a propune idei si initiative , a-ti afirma abilitatile.

Luna plina rasarita pe 17 aprilie in Balanta iti echilibreaza cumva fiinta , atragandu-ti atentia asupra oamenilor din jur, in special asupra celor apropiati sau de care te leaga interese comune.

Un interval de timp care iti trezeste iritarea fata de limitele sau blocajele aparute in calea ta se intrevede din 18 aprilie, ca urmare a opozitiei lui Marte cu Saturn.Probabil ca rabdarea iti va fi pusa la incercare mai ales de catre conventii , reguli si traditii lipsite de eficienta.In astfel de conditii, nu este totusi bine sa iti fortezi drumul , daramand fara nici o remuscare toate barierele care iti stau in fata. Renunta pentru un timp la rezultatele imediate, si indreapta-ti eforturile catre obiectivele pe termen lung.

Nerabdarea , mai ales cea determinata de inertia oamenilor din preajma continua sa isi faca simtita prezenta sau chiar sa fie amplificata din 19 aprilie, sub impactul conjunctiei dintre Mercur si Marte. In acelasi timp , strafulgerarile mintii si impulsurile mentale rapide te sprijina intr-o mai mare masura , insotindu-se cu o atitudine entuziasta si productiva. Lectia data de opozitia dintre Marte si Saturn nu pare a fi asimilata , intrucat esti inclinat sa iti exprimi cu o mai mare tarie dorintele si sa culegi cat mai repede fructele eforturilor tale. Intr-un astfel de interval, planurile sunt puse in practica fara nici o zabava.

Soarele patrunde pe 20 aprilie in teritoriile Taurului si iti centreza preocuparile in jurul confortului personal si a valorilor materiale. Banii si posesiunile devin lucruri prioritare , mai ales ca posibilitati de a-ti furniza siguranta in aceste vremuri incerte.

Pe 21 aprilie, Venus isi incepe periplul in Berbec , imbiindu-te sa te bucuri de placerile vietii. Esti pe cale sa dai o mai mare atentie aspectului tau exterior si felului in care apari in ochii celorlalti .De altfel , lumea din jur gaseste ca esti o persoana agreabila si amabila.

Intrarea lui Mercur in aspect direct in Berbec , initiata in ziua de 23 aprilie , te elibereaza de unele complexe legate de imaginea ta si iti dezleaga limba , mai ales in cazul unor preocupari personale ce au mocnit in tine pana acum. Relatiile cu amicii, cunostiintele rude devin mai pregnante , iar comunicarea cu cei din preajma pare a fi mult mai eficienta si mai profitabila, gratie talentului de a manui cuvintele. Comportamentul tau dezinteresat si sincer atrage oamenii si ii determina sa ti se confeseze si sa iti ceara sfatul.

Cuadratul dintre Venus si Pluton din 27 aprilie nu este deloc de bun augur. Este previzibila aparitia unor tensiuni subtile sau discrete in relatiile sociale , poate din cauza unor suspiciuni ori ranchiune ce plutesc in aer.

In mod clar, nu este un sfarsit de luna foarte imbucurator. Pe 30 aprilie, opozitia lui Venus cu Saturn poate prilejui unele ezitari si stangacii in sfera sociala si iti da senzatia ca esti inconjurat de ostilitate si raceala. Aceasta influenta nu este deloc benefica nici din punct de vedere financiar. Incearca sa rezisti cu stoicism acestei aure intunecate care te inconjoara si straduieste-te , cel putin, sa pastrezi aparentele unei cordialitati si deschideri in relatiile cu oamenii.



Horoscopul dragostei Berbecului in aprilie 2011


Gratie prezentei planetei Marte in prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior) , din 2 aprilie esti purtat de o mai mare indrazneala in dragoste si nu te mai sfiesti sa abordezi persoanele care iti starnesc fiorii dragostei.

Odata cu 17 aprilie, Luna plina din a saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) iti atrage atentia asupra necesitatii de a armoniza relatia ta de cuplu sau iubire. Intr-un fel sau altul , trebuie sa aduci la acelasi numitor nevoile tale si cele ale partenerului tau. Tocmai de aceea, ar trebui sa nu eziti in a negocia si a face compromisuri. Este posibila conectarea cu o persoana deosebita din viata ta , dar si o testare a viabilitatii legaturii tale intime.

Dragostea tinteste intr-o mai mare masura catre placere si satisfactie incepand cu 21 aprilie, sub influenta tranzitului planetei Venus in prima ta casa.Totodata , pari a fi preocupat mai mult decat de obicei de arsenalul atractivitatii tale pentru persoanele de sex opus.

Pasiunile clocotitoare o pot lua razna din 27 aprilie , ca urmare a cuadratului lui Venus cu Pluton.Sentimentele de gelozie si posesivitate iti dau tarcoale si iti creaza o stare foarte tensionata , in special daca ti se pare ca esti cat pe ce sa pierzi o persoana draga. Aceste efluvii intunecate nu recomanda inceperea unei noi relatii de cuplu , intrucat ele pot da nastere unor sentimente lipsite de reciprocitate sau unor dezamagiri in dragoste.

Opozitia dintre Venus si Saturn din ziua de 30 aprilie nu este deloc in masura sa insenineze cerurile iubirii. Nesiguranta te poate face sa pendulezi intre senzatia ca esti iubit si cea ca nu trezesti nici un fel de sentiment fiintei dragi .In aceasta conjunctura astrala apare adeseori inhibitia , dezamagirea ori lipsa de satisfactie , dar toate acestea au drept sursa pe nimeni altcineva decat pe tine insuti.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in aprilie 2011


Incapand cu 9 aprilie, Pluton retrograd in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) te provoaca sa iti reexaminezi gradul de autoritate in viata publica si cea profesionala. Ai oportunitatea de a-ti invigora motivatiile pe drumul carierei si de a descoperi in ce fel iti poti continua dezvoltarea profesionala. Schimbarile pe care le faci acum isi vor arata roadele abia dupa ce Pluton va reveni in aspect direct. Pentru a castiga mai mult respect ar trebui , poate, sa iti impui intr-o mai mare masura autoritatea.

Securitatea materiala poate ajunge aproape o obsesie din 20 aprilie, cand Soarele isi face aparitia in a doua ta casa (casa banilor si resurselor). Ai tendinta de a pune in balanta ceea ce ai si ceea ce nu posezi inca .Energia ti se focalizeaza spre munca si bani , si ai posibilitatea de a descoperi cateva idei care sa iti umfle portofelul. Oricum, cheltuielile inutile ies cu totul din discutie.


Horoscopul sanatatii Berbecului in aprilie 2011


Sub influenta parcursului lui Marte in prima ta casa , moleseala este pe punctul de a te parasi si esti gata sa te avanti in viata insufletit de o sporita vitalitate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 - Zodia Berbecului

Zodia Berbecului - Legenda si semnificatie

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase


Zodia Berbecului si Dragostea
Horoscop Berbec aprilie 2011 Horoscop Berbec aprilie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 19, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.