Horoscop Capricorn aprilie 2011

In luna aprilie , Capricornul isi doreste sa construiasca o fortareata in jurul caminului , familiei sau persoanei iubite dar uita ca , uneori , dusmanii se pot afla inlauntrul si nu in afara unei cetati.

Instinctele te stapanesc intr-o mai mare masura si iti indreapta atentia spre necesitatea de a-ti pune la adapost fiinta , persoanele apropiate si caminul.In acest fel tinde sa te marcheze tranzitul inceput pe 2 aprilie de catre Marte in Berbec.Ai inclinatia sa te implici intr-o sporita masura in activitati legate de casa sau familie , cu atat mai mult cu cat , in acest fel , iti poti directiona intr-un mod pozitiv starea de neastampar ce pare a-ti da tarcoale. Aceste aspect astral are capacitatea de a-ti intensifica pornirea de a te aseza la conducerea treburilor casnice ori familiale , lucru capabil sa dea nastere la dispute si controverse. Poti fi traversat de stari de nervozitate si iritare starnite de subiecte trecute ce ies din nou la suprafata.

Luna noua , aparuta pe 3 aprilie in Berbec , nu face decat sa iti accentueze nevoia de siguranta , atat in plan social cat si personal.Casa si familia reprezinta repere esentiale ale vietii tale , dand prilejul a numeroase preocupari si planuri pe termen lung.

Incepand cu 4 aprilie , tranzitul lui Neptun in Pesti iti sensibilizeaza intuitia , dar te determina sa neglijezi unele aspecte asociate cu detaliile cotidiene si aspectele practice ale existentei.Unii oameni pot gasi ca nu se mai pot baza pe punctualitatea sau tinerea ta de minte.Cu toate acestea , felul in care comunici devine mai ingenios si mai sugestiv , in special atunci cand este vorba despre subiecte asociate cu arta si cultura. Esti pe cale sa descoperi noi modalitati de exprimare a fiintei tale autentice.Neptun iti stimuleaza imaginatia si intelegerea instinctuala.

Turnura retrograda luata de Pluton in tranzitul sau prin Capricorn iti da ocazia , din 9 aprilie , sa analizezi , verifici si ajustezi schimbarile pe care le-ai adus in viata in timpul tranzitului direct al acestei planete.Poti face reale progrese in drumul spre obiectivele tale atata timp cat te apleci asupra lor cu seriozitate si gasesti noi modalitati de a castiga o atitudine pozitiva si autoritate in relatiile cu ceilalti.Este vremea sa iei in seama transformarile recente din sinele tau si sa te orientezi spre noi fagase de afirmare a personalitatii.

Tendintele imprimate anterior sunt intarite din 11 aprilie , sub efectul cuadratului dintre Pluton si Marte.Hotararea de a evolua iti strabate cu vigoare sufletul si esti gata de a-ti inlatura vulnerabilitatile si contradictiile.In lumea de afara , ambitia si dorinta de a reusi iti dau ghes mai mult decat altadata si iti mobilizeaza toate fortele in scopul materializarii telurilor tale.

Din 17 aprilie , Luna plina din Balanta este in masura sa te transforme din spectator intr-un actor principal pe scena lumii inconjuratoare.Oamenii din preajma sunt mai atenti la tot ceea ce faci , asa ca ar fi de dorit sa dai ce ai mai bun in tine si sa te lasi purtat de valurile preturii celor din jur , fara insa a desconsidera unele persoane.Niciodata nu poti sti de cine o sa ai nevoie in viata !

Soarele in tranzit pe taramurile Taurului te indeamna , din 20 aprilie, sa iesi din carapacea conservatorismului si comoditatii , si iti deschide inainte un ciclu de circa o luna pe parcursul caruia inspiratia iti involbura mintea si emotivitatea.Nevoia de a te rasfata in placere si distractie capata intaietate .Iti doresti ca lumea sa te observe , mai ales in jocurile de artificii ale efervescentei tale inspiratii. Copilul din interiorul tau iese la iveala , incantat sa se joace cu viata si jucariile ei fabuloase.

Odata cu 21 aprilie , patrunderea lui Venus in Berbec te aduce din nou aproape de valorile consacrate ale caminului si familiei .Se intrevede astfel o perioada de-a lungul careia aproape nimic nu iti poate sta in calea dorintei tale de a asterne armonia peste relatiile cu oamenii apropiati.Calmul si pacea interioara sunt pretuite din plin , iar placerile simple devin sarea si piperul unei vieti fericite.

Din data de 23 aprilie , revenirea planetei Mercur in aspect direct in Berbec si a patra ta casa iti intensifica capacitatea de concentrare si iti vesteste un interval de timp foarte incarcat cu treburile casei si familiei.Gandurile continua sa ti se indrepte catre chestiunile personale si persoanele dragi.

Cuadratul lui Venus cu Pluton te ispiteste , din 27 aprilie , sa te implici in riscantele si neortodoxele jocuri ale puterii si manipularii.Evita sa apelezi la astfel de tertipuri , in special in relatiile cu prietenii si cei dragi , cu atat mai mult cu cat evenimente trecute sunt pe cale sa se actualizeze si sa creeze tensiuni in viata ta sociala.



Horoscopul dragostei Capricornului in martie 2011


Aspiratia de a pune baze solide relatiei tale de cuplu si de a broda proiecte ambitioase asociate cu ea se invigoreaza incepand din 3 aprilie , ca urmare a Lunii noi ivite in a patra ta casa (casa caminului si radacinilor).Gratie recunoasterii nevoilor si sentimentelor tale profunde , ai sansa de a intelege punctele tari si cele slabe ale legaturii tale de iubire.

Din 20 aprilie , Soarele isi trimite razele peste a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) si iti prilejuieste o atitudine exuberanta , in care pofta de a gusta din deliciile iubirii se impleteste cu aprecierea partenerului dintr-o relatie stabila.Unii Capricorni nu ezita insa sa priveasca cu ispita la alte persoane de sex opus din preajma lor , dornici sa se lanseze in ambiguele jocuri ale flirtului.

Venus linisteste cat de cat apele zglobii ale existentei tale incepand cu 21 aprilie , ziua in care isi incepe calatoria in a patra ta casa.Devii mult mai romantic , mai sensibil si mai receptiv fata de persoana iubita , iar tandretea care pune stapanire peste tine te face sa ierti sau sa treci cu vederea lucrurile care iti alimentau egoul in alte ocazii.Stabilitatea si loialitatea in dragoste sunt pe punctul de a se instaura ca valori priorotare.

Iesirea lui Mercur din aspectul retrograd intensifica , din 23 aprilie , nevoia de a fi alaturi de fiinta indragita , de a comunica si impartasi cu ea gandurile tale cele mai intime.In acelasi timp , o atitudine ceva mai rationala te inspira si iti deschide perspective clare in relatia de cuplu.

Uneori , o vreme extrem de linistita si senina nu face decat sa anunte o violenta furtuna.Un astfel de lucru se poate intampla din 27 aprilie , sub impactul cuadratului dintre Venus si Pluton.Acest aspect astral are potentialul de a da nastere unor intunecate sentimente de gelozie si posesivitate.Aproape orice noua relatie ivita sub aceasta conjunctura prevesteste inimi frante , o dragoste neimpartasita ori deceptii in iubire.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in martie 2011


Incursiunea lui Marte in a patra ta casa este de natura a da nastere unei atmosfere nefaste .Exista posibilitatea de a apare situatii sau persoane ce iti stanjenesc ori impiedica evolutia in cariera.

Daca te-ai rezumat pana acum sa stai in banca ta , fara a dori sa te afirmi sau sa ai batai de cap in plus , din 17 aprilie , Luna plina rasarita in a zecea ta casa ( casa carierei si dezvoltarii exterioare) iti trezeste dorinta de a iesi in fata si a te focaliza spre sfera profesionala.Intr-o astfel de conjunctura , esti adeseori solicitat sa intri in actiune , de obicei pe nepregatite , asa ca este bine sa iti pastrezi sangele rece si sa dai adevarata masura a competentei tale.De asemeni, se pot ivi ocazii de a prelua conducerea ori de a-ti demonstra latura responsabila.Efluviile Lunii pline dau prilejul unor oportunitati neasteptate legate de o slujba sau un ajutor nesperat in cariera.

Tranzitul Soarelui in a cincea ta casa te poate face sa uiti o vreme valoarea banilor si sa te dedai unor placeri costisitoare.Din fericire , sosirea lui Venus in a patra ta casa nu se lasa mult timp asteptata , aceasta influenta avand darul de a-ti reda echilibrul si a te focaliza nu atat asupra cheltuielilor , cat a necesitatii de a castiga mai multi bani , eventual printr-o activitate suplimentara desfasurata acasa.


Horoscopul sanatatii Capricornului in martie 2011



Starea de sanatate nu pare a-ti fi influentata negativ in aceasta luna , mai ales datorita tendintei tale de a duce o viata echilibrata in mijlocul familiei si de a-ti analiza cu grija tabieturile , regimul alimentar si starea fizica.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Capricorn martie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Capricorn aprilie 2011 Horoscop Capricorn aprilie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 22, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Deci e de rau pentru capricorn luna asta care vine, sau nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca voi avea parte de o luna interesanta. Chiar am multe planuri si sper sa fie incununate de succes.

    RăspundețiȘtergere
  3. sper sa fie adevarat ce spuneti......dar sincer nu prea cred ,voi spuneti una alti alceva si tot asa.......

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.