Horoscop Scorpion aprilie 2011

In luna aprilie, Scorpionul isi concentreaza energiile cu precadere catre comunicare .Felul in care transmitem si receptionam mesajele sinelui si pe cele ale oamenilor din jur isi pune mereu , cu pregnanta , amprenta asupra calitatii vietii noastre.

Vizita lui Marte in Berbec , te incarca din 2 aprilie cu o energie clocotitoare , directionata catre munca si activitatile zilnice.Probabil ca viata cotidiana va fi mult mai trepidanta.Daca te simti cuprins de neastampar, nemultumire ori o stare de iritare , ar fi indicat sa te focalizezi asupra unor lucruri de detaliu sau de mica amploare , astfel incat sa iti canalizezi energia intr-un mod constructiv.

Sub influenta Lunii noi din Berbec , odata cu 3 aprilie , esti marcat de impulsul de a alege graul de neghina in aproape toate aspectele vietii tale.Puterea ta de analiza si gandire critica ajung la un moment de varf.

Impulsurile creative cunosc un puternic avant , iar viata amoroasa este pe punctul de a deveni mai pasionala si mai bogata din 4 aprilie, sub efectul tranzitului lui Neptun in Pesti.

Din 9 aprilie, Pluton intra in aspect retrograd in Capricorn si a treia ta casa ( casa influentelor de mediu si a comunicarii) si te indeamna sa cercetezi in ce fel te poti impune si afirma intr-o mai mare masura in viata prin intermediul comunicarii.Poti fi preocupat de mijloacele prin care interactionezi cu cei din jur , in traiul de zi cu zi, dar si de imbunatatirea modului de interrelationare virtuala, cu ajutorul calculatorului.Sunt favorizate transformarile interioare prin prisma mediului inconjurator , comunicarii si oamenilor apropiati.

Dupa un interval de aplecare asupra activitatilor cotidiene , de implicare in munca si rutina , Luna plina ivita pe 17 aprilie in Balanta tinde sa iti starneasca dorinta nestavilita de a te insingura si a aduce astfel un echilibru in existenta ta.Impulsuri sadite adanc in sinea ta sunt pe cale de a ajunge la suprafata , relevandu-ti noi modalitati de implinire.Un secret legat de viata personala este pe cat pe ce sa fie dezvaluit.

Soarele isi trimite lumina binefacatoare peste taramurile Taurului odata cu 20 aprilie .Urmeaza un ciclu de circa o luna de zile de-a lungul caruia ai predispozitia de a te focaliza pe asigurarea unui echilibru intre interesele si obiectivele personale pe de o parte , si viata sociala ori cea de cuplu pe de alta parte.Ai nevoie de tovarasia , energiile si sprijinul altor oameni , aflati si ei in cautarea acelorasi lucruri.In aceasta perioada este este bine sa renunti la solitudine si sa te regasesti in alte persoane.Cu toate acestea , nu trebuie sa ajungi sa depinzi prea mult de vointa ori indrumarea altcuiva.Popularitatea iti este in crestere, sprijinita de capacitatea ta de a colabora si armoniza mediul social din jur.Mandria si increderea in tine insuti iti sunt conditionate de felul cum te situezi in relatiile cu ceilalti.

Iubirea si activitatea sociala se conecteaza din 21 aprilie , intr-un fel sau altul , cu spatiul dedicat muncii sau profesiei.Tranzitul planetei Venus in Berbec iti pune la indemana toate conditiile in crearea unei atmosfere cordiale si armonioase la serviciu, prin ameliorarea relatiilor cu colegii si reorganizarea locului de munca.

De pe 23 aprilie , revenirea lui Mercur in aspect direct in Berbec iti indreapta atentia catre semnificativele detalii ale vietii cotidiene , spre rezolvarea unor probleme casnice mult amanate si perfectionarea abilitatilor personale.


Horoscopul dragostei Scorpionului in aprilie 2011


Calatoria lui Neptun , inceputa pe 4 aprilie, in a cincea ta casa , te copleseste cu romantismul iubirii , dar te predispune si unei tendinte de a te autoamagi , care te face sa iti vezi partenerul asa cum ti-ai dori sa fie si nu in modul in care este el cu adevarat.De fapt, poti ajunge sa iubesti de dragul iubirii ... Dragostea este pe cale de a capata nuante romantice , insa pare totodata a se complica si a lua o turnura confuza.In astfel de conditii , te poti indragosti de cineva nedemn de tine , care este angajat deja intr-o relatie de cuplu sau care ti se pare ca merita sa fie "salvat".Asemenea cai dramatice ale vietii amoroase se sfarsesc adesea cu mari dezamagiri si sentimente ranite.

Odata cu 20 aprilie , prezenta Soarelui in cea de-a sasea ta casa iti invigoreaza nazuinta de a fi alaturi de un partener de viata sau de cuplu.Un om apropiat are acum menirea de a-ti potenta si intelege mai bine personalitatea.Timp de aproximativ o luna , accentul se pune mai degraba pe "noi" decat pe "sine".

Dragostea pluteste in aer , mai ales in secorul muncii sau activitatii profesionale incepand cu 21 aprilie , gratie parcursului lui Venus in a sasea ta casa.Unii dintre Scorpionii singuri nu mai sunt tentati sa se lase in voia dragostei de dragul dragostei , dand cumva prioritate intereselor personale.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in aprilie 2011


O sporita focalizare catre munca si , poate , un volum mai mare de lucru sunt tendite majore imprimate de tranzitului inceput de Marte pe 2 aprilie in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii).In acelasi timp, poti descoperi ca iti vine mai greu sa te incadrezi spiritului de echipa , sau ca disputele si confruntarile cu colegii devin frecvente si pasionate.

O vreme nimerita analizei si studierii planurilor de afaceri , precum si de aplecare asupra detaliilor relevante este inaugurata de pe 3 aprilie , ca urmare a Lunii noi rasarite pe cerurile celei de-a sasea tale case.

Luna plina aparuta pe 17 aprilie in a douasprzecea ta casa iti prefigureaza finalizarea fericita a unui proiect laborios si indelungat.

De pe 21 aprilie , sub pecetea tranzitului lui Venus in a sasea ta casa devii mult mai iubit si respectat in sfera profesionala.Este posibila, totusi , o usoara tendinta spre relaxare , datorata inclinatiei tale de a impleti munca cu placerea.Poate ca vei socializa intr-o mai mare masura la serviciu , te vei incadra armonios in munca de echipa si vei da dovada de o sporita diplomatie in relatiile cu colaboratorii.

Iesirea lui Mercur din turnura retrograda in a sasea ta casa iti aduce in fata , odata cu 23 aprilie , o activitate profesionala dedicata mai ales amanuntelor si sarcinilor marunte dar dificile .Tinzi sa abordezi munca intr-o maniera logica si interesata , cu atat mai mult cu cat intrevezi o aglomerare a activitatilor , contactelor si comunicarii.


Horoscopul sanatatii Scorpionului in aprilie 2011


Din 2 aprilie, prezenta lui Marte in a sasea ta casa iti daruieste un ciclu propice ingrijirii sanatatii .Ai predispozitia de a porni viguroase initiative legate de sanatate si exercitiu fizic.

A doua zi , pe 3 aprilie , Luna noua poposita in a sasea ta casa iti vesteste si ea o vreme favorabila inceperii unor noi diete sau programe de intretinere fizica.

Incepand cu 17 aprilie, Luna plina din a douasprezecea ta casa este in masura sa aduca la lumina o chestiune confuza pana acum , asociata cu starea de sanatate.

Sub efectul reintoarcerii lui Mercur in aspect direct in a sasea ta casa , incepand cu 23 aprilie chestiunile legate de sanatate iti prilejuiesc o preocupare constanta , asa ca nu este deloc exclus sa iti programezi un control medical amanuntit sau sa iti indrepti atentia spre niste metode neconventionale de conservare a vitalitatii si tineretii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Scorpion martie 2011

Horoscop Scorpion ianuarie 2011

Zodia Scorpionului si Dragostea

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Horoscop Scorpion aprilie 2011 Horoscop Scorpion aprilie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 30, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.