Horoscop Scorpion martie 2011

In luna martie , Scorpionul oscileaza intre grija pentru detalii si aspiratia de a iesi din lumea sordida a cotidianului.Viata profesionala pare a fi mai agitata decat de obicei, dragostea aduce cateva oportunitati rare, iar preocuparea pentru sanatate devin preponderenta.


In prima zi a lunii lui Martisor , Venus isi face intrarea in Varsator si te aduce mai aproape de viata casnica si familie.Se anunta o vreme calma , in care placerile simple iti priesc mai mult decat de altadata.Nu este exclus sa iti gasesti de treaba in gospodarie sau sa te dedici deja curateniei de primavara.

Creativitatea ajunge pe ordinea de zi din 4 martie , cand Luna noua rasare pe cerurile Pestilor.Iti poti constientiza intr-o mai mare masura nevoia de aprobare a celor din jur , iar inspiratia iti este un bun tovaras in contactele sociale.Interactiunea cu oamenii te ajuta sa iti recladesti increderea in propria-ti fiinta.

Odata cu 9 martie , prezenta lui Mercur in Berbec iti daruieste o perioada mai mult decat potrivita rezolvarii si aducerii la zi a chestiunilor legate de viata cotidiana.Iti poti gasi timp sa te ocupi de lucruri mereu amanate sau de perfectionarea unor abilitati.

Tendinta pozitiva imprimata de Mercur nu dureza multa vreme intrucat , din 11 martie , Uranus patrunde si el in teritoriile Berbecului , cutramurandu-ti tabieturile si rutina zilnica si transformandu-ti atitudinea fata de munca si sanatate.De fapt, iti repugna lucrurile comune care te inconjoara si iti doresti sa traiesti mai autentic sau mai aventuros.Exista posibilitatea ca viata sa iti fie data peste cap de evenimente neprogramate , de tensiuni sau rupturi bruste ale unor cicluri regulate pana acum.

Luna plina ivita in sectorul Fecioarei anunta pe 19 martie o perioada de natura pozitiva .Oamenii din jur sunt priviti cu o sporita consideratie si afectiune , iar placerile sau pasiunile din timpul liber capata cumva prioritate.Iti doresti sa fii apreciat de catre amici si cunostiinte , si esti oricand gata sa ajuti un prieten aflat la restriste.

Incepand cu 21 martie , Soarele lumineaza cerul Berbecului , risipind o parte din orientarile confuze datorate lui Uranus.Este timpul sa descoperi importanta detaliilor ca parti ale intregului , sa scapi de tot ce te incurca in viata si sa te focalizezi pe tendintele productive.

Inspiratia revine in forta din 27 martie, ca urmare a calatoriei incepute de Venus in sectorul Pestilor.Resursele tale creative cunosc o efervescenta rara , iar preocuparile din timpul liber se apropie intr-o mai mare masura de zona artistica sau culturala. Instinctul te ajuta sa te plasezi in cele mai favorabile posturi, astfel incat sa impresionezi si sa iesi in evidenta.

Intrarea lui Mercur in aspect retrograd in Berbec coboara o pacla groasa peste viata tot si tot ce te inconjoara. Mesajele pe care le transmiti sau le primesti de la celelalte persoane sunt confuze si greu de interpretat.Amanarile , intarzierile , erorile incep sa te deruteze , asa ca este indicat sa stai in banca ta si sa nu te avanti in mari proiecte sau actiuni.


Horoscopul dragostei Scorpionului in martie 2011


Planeta dragostei isi aseaza din 1 martie binecuvantarea asupra celei de-a patra tale case (casa radacinilor si caminului) si iti deschide larg sensibilitatea si afectiunea fata de persoana indragita. Sentimentalismul si tandretea te caracterizeaza intr-o mai mare masura si nu te dai inapoi de la nimic pentru a aplana eventuale conflicte si dispute.Nici o ispita nu are cum sa iti zdruncine fidelitatea fata de partener.

Iubirea este si mai mult stimulata de Luna noua , aparuta pe 4 martie in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii).Romantismul care te insufleteste acum se imbina cu neastamparul jocului si distractiei.Pasiunea este gata sa puna stapanire pe tine , mai ales ca ai predispozitia de a fi mult mai indraznet.

Venus iti acorda toate favorurile si te invaluieste cu o atractivitate de invidiat gratie tranzitului initiat din 27 martie in Pesti. Nu trebuie sa te agiti in vreun fel pentru a te face remarcat de sexul opus si iti place sa joci putin teatru , mai ales ca nu iti lipsesc spectatorii.Te poti hotari cu greu asupra distributiei povestii de iubire pe care o pui in scena.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in martie 2011


Din 4 martie , Mercur ajunge intr-o pozitie foarte favorabila in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) , aflata sub directa lui guvernare.Activitatea profesionala iti ofera satisfactii si placere , mai ales ca esti inclinat sa o abordezi mult mai logic si mai practic.Eficienta ta se evidentiaza in special in sarcinile marunte ori de detaliu.Nu este exclus sa apara totusi unele probleme din cauza unor tensiuni sau barfe.

Locul de munca este scena unor transformari neasteptate , programul de lucru devine neregulat sau te poti indrepta catre o slujba iesita din tipare.Toate acestea tind sa se intample ca efect al tranzitului inceput de Uranus , pe 11 martie, in a sasea ta casa.Rutine este perturbata , esti scos cumva din inertie , munca meschina nu te mai multumeste si ai predispozitia de a lucra in salturi , lasandu-te uneori pe tanjeala.

Parcursul Soarelui in Berbec aduce un oarecare echilibru in sectorul muncii si te face sa iti apreciezi slujba.De fapt , respectul fata de tine insuti ajunge sa fie conectat cu felul in care te evidentiezi la seviciu.


Horoscopul sanatatii Scorpionului in martie 2011


Intrarea salutara a lui Mercur in sasea ta casa iti redesteapta preocuparea pentru sanatate, asa ca , din 9 martie , poti lua in considerare unele controale medicale sau noi cai de a-ti fortifica organismul.

Din 11 martie , prezenta lui Uranus in a sasea ta casa are capacitatea de a te orienta catrre metode alternative sau terapii neconventionale de ingrijire a sanatatii , iar odata cu 20 martie Soarele iti invigoreaza si mai mult dorinta de a-ti ingriji si purifica organismul.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Scorpion februarie 2011

Horoscop Scorpion ianuarie 2011

Zodia Scorpionului si Dragostea

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Horoscop Scorpion martie 2011 Horoscop Scorpion martie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 01, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.