Horoscop Scorpion februarie 2011

In luna februarie, Scorpionul isi doreste sa se transforme intr-un fluture cu aripi mari si magnific colorate, astfel incat sa atraga atentia si afectiunea tuturor oamenilor din imediata lui apropiere. Din pacate , fluturii nu au de unde sti ca viata lor este efermera si nu dureaza o vesnicie.

Incepand din 3 februarie este timpul sa descoperi ce anume te face sa te simti cu adevarat la adapost de capriciile vremurilor si ale oamenilor. Sub impactul Lunii noi din Varsator si a patra ta casa , concentrarea asupra casei si familiei se asociaza cu un simt intuitiv la semnalele caruia ar trebui sa fii foarte atent. Intimitatea si vulnerabilitatile ar trebui sa iti ajunga in centrul atentiei , precum si lansarea unor proiecte pe termen lung sau o reorganizare a casei ori a principiilor care stau la baza relatiei tale cu familia si persoana iubita.

Apropierea ta de cei din jur pare a fi mai fericita si cunva mai intelectuala din 4 februarie , sub influenta tranzitului lui Venus in Capricorn. Simti nevoia sa fii in mijlocul oamenilor si esti purtat de elanul de a discuta si a-ti impartasi preocuparile intime. Diplomatia si tactul iti sunt nu numai de ajutor , ci chiar solicitate de catre ceilalti , si nu sunt deloc excluse nenumarate contacte cu rudele, prietenii , precum si scurte drumuri sau calatorii.

Daca pana pe 18 februarie te-ai ascuns mai mult sau mai putin in cochilia ta , Soarele rasarit in Pesti iti redeschide calea spre lumea exterioara si iti inlesneste desfasurarea deplina a inspiratiei si creativitatii. Barierele emotionale se dau deoparte si spontaneitatea te inspira si iti cere sa iti asumi niste riscuri necesare in ascederea catre implinire. Floarea din sufletul tau isi descopera fara timiditate petalele multicolore si iti doresti sa fii luat in seama in toata frumusetea si sensibilitatea ta. Este un ciclu in care distractia si buna dispozitie isi pun amprenta asupra ta , iar sociabilitatea te stimuleaza si iti creaza o stare de efervescenta.

Luna plina ivita in aceeasi zi de 18 februarie in regatul Leului se conformeaza tendintelor anterioare , provocandu-te sa intri in gratiile celorlalti intr-o mai mare masura .In acest sens , ai putea face niste concesii pe care le vei regreta mai tarziu.

Din 21 februarie, Mercur in sectorul Pestilor iti prilejuieste o conectare mentala cu expresivitatea ta creativa. Incantat de ideile pe care le produci , esti gata mereu sa le expui celorlalti .Nevoia de stimulare intelectuala pare a te provoca catre competitii si asumarea unor riscuri din care ai , in aparenta , de castigat.

Marte paseste si el in Pesti incepand cu ziua de 22 februarie si iti insufla o energie clocotitoare ce nu pare a fi insotita, insa, si de o canalizare fertila a acesteia. Incandescenta inspiratiei ti se revarsa in tot ceea ce faci , dar mai ales in mici obraznicii si in placere.


Horoscopul dragostei Scorpionului in februarie 2011


Din 3 februarie , Luna noua din a patra ta casa te apropie de partenerul tau de cuplu, mai ales daca este vorba despre o relatie de cursa lunga ori in care iti pui mari sperante. Poate ca vei dori sa afli in ce masura exista reciprocitate in afectiune si daca iubirea te poate intr-adevar apara de restristile lumii dinafara.

Frumusetea sau aspectul tau sexy sunt valorile pe care ai vrea sa mizezi la cazinoul iubirii incepand din 18 februarie, gratie prezentei Soarelui in cea de-a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) .Daca te-ai inchistat cumva pana acum pe orgoliile si mandria ta , poti fi mai inagaduitor, cu atat mai mult cu cat ai putea tanji dupa mangaiere, apreciere si chiar venerare .Cheful de joaca poate da cale libera capriciilor dar si nestatorniciei in iubire.

Mercur isi face de lucru in a cincea ta casa incepand cu 21 februarie , astfel incat relatiile cu persoanele de sex opus par a fi favorizate mai ales in cadrul unor provocari sau excitari intelectuale. Pasiunea iti poate fi starnita , in mod paradoxal, de un erotism al ideilor si confruntarilor teoretice.

Cea de-a cincea ta casa isi deschide larg portile , din 22 februarie , catre Marte , asa ca este previzibil un neastampar erotic sau afectiv greu de focalizat in una si aceeasi directie. Chiar daca beneficiezi de un mare aport enegretic, ar fi indicat sa ai grija sa nu ti-l epuizezi cu nesocotinta. Fiinta ta emana un magnetism aparte , de care tinzi a profita fara nici un fel de opreliste.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in februarie 2011


Dorinta de a te afirma si a fi evidentiat in tot ce faci poate deveni coplesitoare odata cu 18 februarie, sub impactul Lunii pline din a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) .Probabil ca vei fi solicitat sa dai tot ce ai mai bun in tine, asa ca ar fi indicat sa iti pastrezi sangele rece si sa iti demonstrezi pe de-a intregul competentele. Este posibila aparitia neasteptata a unei oportunitati sau a unui sprijin in privinta carierei sau chestiunilor financiare.

Efectul planetelor Mercur si Marte , resimtit in a cincea ta casa din 21 , respectiv 22 februarie , te indeamna sa lasi prea multe in voia providentei. Riscurile dau sa te imbie, dar abtine-te cat poti sa le desfasori in plan financiar.


Horoscopul sanatatii Scorpionului in februarie 2011


In aceasta luna starea ta de sanatate nu iti este afectata direct sau indirect de aspectele astrale, dar ar trebui sa fii prudent fata de tendinta de a-ti consuma fara vreun control vitalitatea, mai ales catre sfarsitul lui februarie.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Februarie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Scorpion ianuarie 2011

Zodia Scorpionului si Dragostea

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Horoscop Scorpion februarie 2011 Horoscop Scorpion februarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 22, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.