Nascut pe 23 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 23 martie , soarta iti este guvernata de zodia Berbecului si ai drept astre stapanitoare pe Marte si Mercur.

Esti stapanit in asemenea masura de dorinta de a te dedica drumului spre cariera si de a te achita impecabil de sarcinile profesionale incat , daca nu micsorezi putin ritmul , ai putea ajunge la o stare de epuizare in preajma varstei de 40 de ani. Chiar daca te crezi incarcat cu un potential energetic urias , este indicat sa iti acorzi clipe de relaxare ori de cate ori te simti tensionat.Posezi o natura foarte nervoasa care iti poate crea probleme fizice ce pot fi exacerbate de alergii fata de anumite alimente.
Esti supus riscului de a avea pierderi in afaceri din cauza unor parteneri nedemni de incredere , un lucru neobisnuit pentru tine intrucat , de obicei, ai tendinta de a comunica cu cei din jur si a le intelege opiniile si credintele.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt acvamarinul , smaraldul si jadul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura in viata sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute pe 23 aprilie : A. D. Xenopol , Akira Kurosawa , Diana Ross , Joan Crawford, Gail Porter, Geo Barton , George Sbarcea , Herman Staudinger , Keri Russell , Max Arnold , Mircea Vintila , Pierre Simon Laplace , Roger Martin du Gard , Ugo Tognazzi.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 21 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 22 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 23 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 23 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 23, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Daca la 40 de ani esti gata... macar sa te bucuri pana atunci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi e ziua mamei mele :D
    Chiar nu aveam idee ca verdele este culoarea ei norocoasa :))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.