Horoscop Balanta mai 2011

In luna mai, Balanta se avanta intr-o trepidanta aventura a sufletului , intr-o necesara cantarire si reevaluare a sinelui, de care poate fi indepartat numai prin patimasa traire amoroasa din viata de cuplu.


O perioada de invigorare a sinelui , de constientizare a personalitatii oamenilor din jur , dar si de explorare a motivatiilor tale interioare , se intrevede din 3 mai, sub influenta Lunii noi rasarite in Taur.Dragostea , banii si perfectionarea abilitatilor tale innascute pot oferi neasteptate oportunitati.

Tranzitul inceput de Marte in Taur pe data de 11 mai este in masura sa dea nastere unei crize sau sa marcheze finalul unei etape din viata ta.Cuvinte incarcate de rautate sau defaimatoare sunt pe cale sa iti ajunga la urechi.Sunt posibile si unele frecusuri ori dispute cu asociati sau oameni apropiati din afaceri sau viata privata.Ai , totusi, avantajul de a fi inzestrat cu o perceptie mai fina a lucrurilor ce se intampla in preajma ta si, din aceasta cauza , poti deveni mult mai calculat in tot ceea ce intreprinzi.Este vremea sa iti redescoperi nevoile fundamentale si sa afli pe cine te poti bizui in traiul de zi cu zi.

Incepand cu 15 mai , intuitia iti este sensibilizata de vizita lui Mercur in Taur.Ai sansa de a-ti releva cu o marita subtilitate mecanismele sociale si de a citi ca intr-o carte deschisa in sufletele celor din jur.Astfel inzestrat , poti sa abordezi cu mari sorti de izbanda chestiuni delicate , pe care le-ai ocolit pana acum, asociate cu finantele si viata personala.

O umbra de benefic individualism iti atinge sufletul pe 17 mai , drept rezultat al Lunii pline din Scorpion.Lucrurile care te fac sa te simti bine capata intaietate , iar timpul pe care il acorzi propriilor nevoi tinde sa eclipseze necesitatilor persoanelor din preajma ta.

Vreme de circa o luna , din 21 mai esti predispus sa te focalizezi asupra lumii exterioare.Calatoria Soarelui pe teritoriile Gemenilor iti trezeste dorinta de a te indeparta de existenta de acum si aici , fie prin antrenarea intr-o actiune inedita , fie prin explorarea unui nou sens al vietii in mijlocul oamenilor.Esti atras de orice promite a-ti extinde orizonturile si pari a-ti dezvalui miezul tuturor lucrurilor care iti apar in cale.Intr-o asemenea conjunctura, este de recomandat sa iti iei o mica vacanta sau sa iti acorzi mai mult timp pentru satisfacerea nevoilor stringente care te anima.Singura precautie pe care trebuie sa ti-o iei este sa nu pierzi contactul cu detaliile importante ale traiului cotidian.

Saturn pare a tine cu tot dinandinsul sa iti atraga atentia asupra zalelor slabe ale lantului vietii tale si sa te mobilizeze in a construi o fundatie solida a destinului tau.Intre 23 si 25 mai , Saturn ajunge in conjunctie atat cu Marte, cat si cu Mercur si Venus , si iti confera o atitudine serioasa , critica si prudenta fata de lume si valorile tale.Este posibil sa te lovesti de cateva piedici sau dificultati , dar acestea au rolul de a-ti maturiza abordarea existentei , a te face sa renunti la unele excese sau a-ti perfectiona stilul de comunicare.Nu este un interval nimerit afirmarii ideilor tale ori promovarii personalitatii .Mai curand , iti poti concentra productiv eforturile catre revizuirea si imbunatatirea proiectelor si abilitatilor , precum si spre atingerea unui echilibru stabil in relatia dintre tine si lume.


Horoscopul dragostei Balantei in mai 2011


Luna noua ivita pe 3 mai in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) te poate convinge sa acorzi o mai mare atentie relatiilor tale intime cu fiinta iubita.Senzualitatea devine cea mai fericita cale de afirmare a dragostei si o sursa de nesecate delicii.

Sosirea planetei Marte , pe 11 mai , in a opta ta casa iti ridica senzualitatea pe o si mai inalta treapta , iti invigoreaza sexualitatea si iti dechide perspectivele unei bogate vieti amoroase .Cu toate acestea , sunt posibile conflicte cu tovarasul de viata sau partenerul tau datorita unor probleme materiale.

Tranzitul lui Venus in a opta ta casa este de natura a-ti aprofunda o legatura de iubire si de a aduce o si mai intensa intimitate si traire erotica in relatia cu partenerul tau.Intr-o astfel de situatie , pari a fi mai mult decat dornic de a sterge cu buretele contradictiile ori neintelegerile din viata de cuplu.

Pasiunea cotropitoare catre te-a strabatut in decursul lunii mai este pe cale sa se risipeasca sub presiunea Lunii pline aflate pe 17 mai in a doua ta casa (casa resurselor si banilor) .O perspectica ceva mai logica iti impune descoperirea unui echilibru armonios intre ceea ce primesti si ceea ce daruiesti ca afectiune si placere.

Catre sfarsitul lui mai , conjunctia lui Venus cu Saturn risipeste aura roza din jurul iubirii si te determina sa iti apreciezi relatia de cuplu intr-o lumina foarte realista.Diferentele dintre scara ta de valori si cea a partenerului ies clar in evidenta si esti predispus sa evaluezi in ce fel fiecare dintre voi da dovada de atasament , loialitate si daruire.Sunt posibile unele teste severe in dragoste , precum si o despartire de lucrurile ce impiedica o autentica comuniune.Intr-o astfel de perioada , o legatura amoroasa se poate fie destrama, fie redefini si invigora.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in mai 2011


Resursele tale financiare sunt favorizate incepand cu 3 mai , gratie Lunii noi din a opta ta casa.Este timpul oportun pentru a initia un plan financiar sau de economisire , pentru a lua un imprumut sau a-ti consolida situatia financiara.

Odata cu 15 mai ,sub indrumarea planetei Venus aflate in a opta ta casa , se intrevede posibilitatea unei spectaculoase reveniri financiare , in special prin intermediul unei persoane apropiate sau a partenerului tau.

Talentul de a radiografia cu precizie tendintele din mediul tau inconjurator te sprijina, incepand cu aceeasi zi de 15 mai , in punerea la punct a unor planuri sau stratageme financiare pe termen lung .In acest fel se manifesta influenta prezentei lui Mercur in a opta ta casa.

Tripla conjunctie a lui Saturn , dar in special cea cu Venus , aduce o schimbare semnificativa a modului in care iti gestionezi banii.Tensiunile legate de problemele financiare sunt pe punctul de a-ti implementa o atitudine mai matura si mai realista fata de veniturile si cheltuielile tale.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Balanta aprilie 2011

Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Balanta mai 2011 Horoscop Balanta mai 2011 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 23, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.