Horoscop Berbec mai 2011

In luna mai , Berbecul ajunge sa creada ca , odata cu imbratisarea intima sperantei in sufletul sau , aproape orice este posibil.Pana la urma , speranta poate fi , totusi, singura noastra cale de a inainta prin viata.


Odata cu 1 mai , conjunctia lui Marte cu Jupiter te face sigur pe credintele si idealurile tale , pe care pari a fi dispus sa le urmezi fara nici o ezitare , chiar si pana la capatul pamantului.Esti mult mai dornic sa iti incerci norocul si sa iti arati puterea , increzator in potentialul tau si incarcatura ta energetica .Tinzi sa faci aproape orice lucru in stil mare , fara a mai tine cont de consecinte sau imprejurari , iar spiritul tau competitiv pare a te stimula in continuu.In aceasta conjunctura , este bine sa eviti capcanele grabei, arogantei si a unei prea mari increderi in tine insuti.

Luna noua aparuta pe 3 mai in Taur te deschide intru totul , cu toate simturile , spre lumea inconjuratoare si catre siguranta pe care ti-ai construit-o pas cu pas pana acum.Scara ta de valori si tot ceea ce pretuiesti in viata ta te imboldesc spre noi inceputuri.

Conjunctia dintre Mercur si Venus din 9 mai iti favorizeaza o integrare fericita in viata sociala.Se intrevede un interval caracterizat de conversatii animate si placute , de umor si cooperare.Oricum , comunicarea nu numai ca te pasioneaza dar pare a-ti aduce si unele favoruri.Unii Berbeci se pot simti mai mult decat satisfacuti de cunoasterea si informatiile care le sunt accesibile in aceasta perioada.

Pe 11 mai , Marte isi face intrarea in Taur , punandu-ti la dispozitie resurse intime extrem de bogate , avand darul de a te potenta pana pe punctul de a da tot ce ai mai bun in tine.

In aceeasi zi de 11 mai , Venus ajunge in conjunctie cu Jupiter , un aspect astral susceptibil a -ti incarca sufletul cu generozitate , optimism si deschidere catre lumea din jurul tau.Oportunitati sociale dar si financiare se aseza norocos in calea ta.

Tot in data de 11 mai , conjunctia lui Mercur cu Jupiter te indeamna sa vezi viata dintr-o perspectiva ampla si iti starneste nevoia de a -ti marturisi telurile si idealurile.Optimismul iti este amplificat , iar acest fapt poate atrage pe nesimtite norocul de partea ta.Este o vreme potrivita pentru calatorii , dar si pentru a face propuneri, a ti se aproba sugestii, cereri si aplicatii.

Aprecierea lucrurilor care te fac sa te simti bine pune stapanire peste tine din 15 mai , ca efect al tranzitului initiat de Venus inTaur.Chestiunile personale , sociale si financiare par a se intrepatrunde pana la confuzie.

Calatoria pornita de catre Mercur , incepand cu 15 mai , in teritoriile Taurului , iti inspira o abordare mult mai realista a existentei si o gandire practica , centrata pe finante.

Luna plina , ivita pe 17 mai , in Scorpion iti aseaza in fata echilibrul dintre ceea ce oferi si primesti.Ceea ce te face sa te simti bine si in siguranta trebuie sa se armonizeze cumva cu atentia pe care o acorzi celorlalti oameni.

Interactiunea sociala se amplifica , iar lucrul asta nu pare a-ti displace din 21 mai, sub obladuirea Soarelui ajuns in sectorul Gemenilor.Nevoia de a te conecta cu cat mai multi oameni pare a deveni prea efervescenta pentru a i te putea opune , iar curiozitatea iti da mereu ghes in a explora noi si inedite sfere ale socialului.Adaptarea la mediul din preajma ta devine o necesitate , iar cunostiintele, amicii, rudele si chiar necunoscutii isi croiesc drum prin traiul tau indiferent daca ti-o doresti sau nu. Cu toate acestea , nu pari a fi ispitit de lucruri sau taramuri indepartate , ci ai vrea parca sa descoperi ineditul deghizat in rutina din imediata ta apropiaere.


Horoscopul dragostei Berbecului in mai 2011


Conjunctia dintre Venus si Jupiter din 11 mai anunta o influenta benefica in dragoste.Iubirea este pe punctul de a-ti darui fericire si optimism.Se intrezareste mai ales o poveste romantica cu o persoana ce nu parea a fi "tipul" tau sau provenind dintr-o alta zona sociala sau geografica.

Pe 15 mai , intrarea lui Venus in a doua ta casa aduce stabilitate in dragoste si in relatiile de cuplu.Indoielile si geloziile dispar ca prin farmec , lasand loc unei comunicari afective armonioase.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in mai 2011


Punerea la punct a unor planuri financiare realiste si o reformulare a balantei tale de venituri si cheltuieli ajung intr-o perioada favorizanta din 3 mai, gratie Lunii noi din a doua ta casa (casa resurselor si banilor) .Se intrevede , de asemeni , si posibilitatea aparitie unei noi metode de a-ti suplimenta castigurile.

Conjunctia dintre Mercur si Venus din 9 mai este oportuna pentru comert si tranzactiile din afaceri dar , pe de alta parte , te poate indeparta de munca prin tendinta de a te lasa in voia placerilor si conversatiilor lejere.

Din 11 mai , prezenta lui Marte in a doua ta casa iti confera o sporita energie in a face bani , dar si in a-ti apara valorile acumulate pana in prezent.Te poti identifica cu ceea ce posezi si pari a fi strabatut de dorinta de a-ti demonstra potentialul prin intermediul banilor si posesiunilor.Daca apar conflicte in acest interval , ele sunt asociate cu chestiuni privind proprietatile.In acelasi timp , impulsul de a cheltui este pe cale sa ajunga la un maximum , asa ca ar fi indicat sa nu porti multe bancnote sau carti de credit asupra ta.

Vizita inceputa de Venus , pe 15 mai , in a doua ta casa , este de natura a-ti intensifica ispita de a scoate banii din buzunar pentru te miri ce , datorita unei nevoi nestavilite de a te inconjura cu lucruri.Totodata , abilitatea de a relationa cu ceilalti te poate sprijini in ameliorarea situatiei tale financiare.

Odata cu aceeasi zi de 15 mai , sub presiunea lui Mercur aflat in a doua ta casa , se prevesteste un interval de analizare la sange a capacitatii de a face bani si a felului in care ii cheltuiesti.

Aparitia Lunii pline in a opta ta casa ( casa transformarii si sexualitatii) iti poate pune pe tava sanse nesperate de a-ti lichida datoriile si a profita de niste avantaje financiare. Ajungi in situatia de a-ti regla, vrand-nevrand , niste probleme financiare sau a capata niste ajutoare banesti nesperate.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscopul anului 2011 - Zodia Berbecului

Zodia Berbecului - Legenda si semnificatie

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Zodia Berbecului si Dragostea
Horoscop Berbec mai 2011 Horoscop Berbec mai 2011 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 29, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.