Horoscop Scorpion mai 2011

In luna mai, Scorpionul se simte ca o picatura de apa in oceanul de individualitati al omenirii.O picatura esentiala, fara de care valurile dragostei si ale prieteniei s-ar lovi cu mai mica inversunare de falezele indiferentei si simtului comun.

Luna noua rasarita pe cerurile Taurului pe data de 3 mai vesteste o perioada favorabila pentru cunoasterea de noi oameni si initierea unor activitati publice , cu atat mai mult cu cat simtul diplomatic si abilitatile tale de negociator capata o sporita intensitate.Daca resimti lipsa unor prieteni pe care sa te poti baza in momentele de impas , ar fi indicat sa iti pui cateva intrebari incomode , legate de sociabilitatea ta si felul in care stii sa te faci placut de catre cei din jur.

Din 11 mai , Marte traverseaza teritoriile Taurului , iar pornirile lui razboinice tind sa reflecte intr-o tumultoasa viata in relatiile tale de parteneriat , indiferent daca acestea sunt de natura profesionala , sociala sau personala.In conditiile in care se pot ivi din senin conflicte sau dispute , trebuie sa iti mentii calmul si eventual sa faci concesii , intrucat se pare ca ai nevoie de ajutorul cuiva din preajma in acest interval.

Fragilitatea si indreptatirea din sufletele celorlalti oameni este perceputa cu acuratete din 15 mai , sub impactul tranzitului lui Mercur in Taur.Impulsul de a da dreptate tuturor este de natura a-ti inspira o oarecare nehotarare .Relaxarea interioara pe care ti-o daruieste comunicarea apropiata cu cei din jur este totusi benefica.

Pe 17 mai , Luna plina din Scorpion iti poate da senzatia ca esti neglijat de catre ceilalti .In goana de a te afirma si a ajunge sub lumina reflectoarelor trebuie totusi sa incerci a nu calca in picioare nevoile si independenta altora.

Pe parcursul a circa o luna de zile , din 21 mai , Soarele paseste in regatul Gemenilor si in a opta ta casa , energizand sectorul tau astral ingloband transformarile , sexualitatea , evolutia personala , regenerarea , banii si resursele celorlalti , dependentele si taxele.Felul cum te descursi in viata este de natura a-ti intra in vizor , capacitatea ta de autocontrol si dispozitia ta psihologica cantarind mai mult decat altadata in paleta optiunilor tale.De fapt , pari a fi insufletit de o adanca nazuinta de a te schimba , de a te elibera de zgura proastelor obiceiuri si inhibitii.Inclinat sa explorezi ce se intampla sub straturile superficiale ale existentei , ai sansa de a intra in posesia unei cunoasteri subtile a lumii si a propriei tale persoane.


Horoscopul dragostei Scorpionului in mai 2011


Impartasirea sincera a sentimentelor si reciprocitatea dintr-un parteneriat sunt elemente specifice ce ies in evidenta din 3 mai , ca urmare a prezentei Lunii noi in a saptea ta casa ( casa relatiilor interumane si a parteneriatului).Este vremea potrivita pentru a te lansa intr-o noua poveste de dragoste sau pentru a redefini o relatie de cuplu deja existenta.Oricum , tinzi sa constientizezi intr-o mai mare masura necesitatea de a avea aproape o persoana draga pe care sa te poti sprijini.

Viata de cuplu capata o turnura dramatica sub influenta vizitei facute de Marte odata cu 11 mai in a saptea ta casa .Nu prea mai ai rabdare si nu iti mai doresti sa ascunzi sub pres chestiunile care te deranjeaza dar, pe de alta parte , nu vrei sa impingi lucrurile prea departe , asa ca dragostea pare a fi o scena pe care certurile si impacarile se succed frecvent , o perioada mai lunga de liniste si armonie iesind cu totul din discutie.

Din fericire, incepand cu 15 mai , Venus isi face si ea aparitia in a saptea ta casa , prilejuind o focalizare a resurselor tale interioare catre crearea unei fericite intimitati in legatura de cuplu.De fapt , nu numai tu esti gata de a face compromisuri , partenerul tau parand a-ti acorda o atentie speciala , apta de a aprofunda relationarea voastra.Scorpionii singuri se pot simti strabatuti de o mai puternica aspiratie de a-si uni destinul cu cel al unei fiinte indelung visate.

Mercur isi face simtite efluviile din aceeasi zi de 15 mai , tranzitul sau in a saptea ta casa redimensionand si valorificand dialogul autentic , neingradit cu fiinta iubita sau partenerul de cuplu.

Senzualitatea nu are cum sa nu isi puna pecetea asupra ta din 21 mai , sub obladuirea Soarelui instalat in cea de-a opta ta casa.Cunoasterea si recunoasterea intima, atat a ta cat si a persoanei indragite , se poate impleti armonios cu impartasirea unor intense delicii erotice.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in mai 2011


Din 11 mai , relatiile de asociere din afaceri par a fi menite sa treaca printr-o etapa de dispute si conflicte , sub amprenta tranzitului lui Marte in a saptea ta casa.

Dorinta de a coopera si a comunica in sfera profesionala se intensifica odata cu 15 mai , gratie calatoriei lui Mercur in a saptea ta casa.Gandurile par a ti se clarifica prin dialogurile cu colegii dar , in acelasi timp , poti fi solicitat mai mult decat de obicei pentru arbitra diferente de opinie si a oferi sfat si indrumare.

Oportunitatea de a pune la punct un inspirat plan financiar sau de afaceri se intrezareste in viata ta odata cu 21 mai , sub efectul parcursului Soarelui in a opta ta casa .In acelasi timp , resursele financiare ale altora par a se intersecta cu propriile tale resurse ori cu oportunitatea de a intra in posesia unor castiguri nesperate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Mai 2011 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Scorpion aprilie 2011

Horoscop Scorpion ianuarie 2011

Zodia Scorpionului si Dragostea

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Horoscop Scorpion mai 2011 Horoscop Scorpion mai 2011 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 28, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.