Nascut pe 23 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 23 mai , inseamna ca faci parte din zodia Gemenilor si esti sub obladuirea planetei Mercur.

Esti daruit cu talentul vorbirii si ai o capacitate nemaipomenita de a face fata situatiilor cu care te confrunti in viata intr-un mod plin de imaginatie si creativitate.De obicei, reactionezi si actionezi fara nici o opreliste, cu o spontaneitate neingradita.Posezi abilitatea de a interpreta conjuncturile existentei din foarte multe puncte de vedere si ai o maniera foarte convingatoare de a-ti prezenta opiniile.
Exista probabiltatea sa te bucuri de viata prin multe calatorii, si sa te delectezi mereu cu experienta descoperirii a noi locuri si oameni.Iti place sa visezi , sa iti asezi lecturile sub prisma fanteziei si sa iti imaginezi multiple posibilitati ale destinului tau.Trebuie sa inveti sa iti controlezi impulsurile nestavilite si capriciile printr-o metoda autentica de a te apleca asupra meditatiei.
Indreapta-te spre vointa de a invinge , invatarea lectiilor vietii si necesitatea de a pierde cumva , candva.
Nu te lasa prada dorintei de a risca fara masura , amintirilor apasatoare si unei atitudini superficiale.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt jadul , smaraldul si acvamarinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute pe 23 mai : Andrea Luchesi , Anatoli Karpov , Bill Hunt , Carl Linne , Douglas Fairbanks, Drew Carey, F.A. Mesmer, Frank McHugh, Gabriel Liiceanu , Garabet Ibraileanu , Helen O'Connell , Joan Collins, John Bardeen , Linden Ashby, Lucian Muresan , Norman Johnson , Par Lagerkvist , Rennie Davis, Rick Fenn , Rosemary Clooney, Robert Moog , Vladimir Streinu .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 21 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 22 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 23 mai – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 23 mai – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on mai 23, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Astazi e ziua mea! la multi ani mie. Am facut 25 de ani ..nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu trist...momentan sunt cam trist!

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi e ziua mea ..La multi ani la toti care sunt nascuti azi!!!:D

    RăspundețiȘtergere
  3. da mi se pare interesant cum multi dintre noi (cei nascuti pe 23 mai) ne'am gandit sa ne cautam ziua de nastere pe goagal' :)) la multi ani tuturor celor nascuti in ziua asta.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.