Nascut pe 31 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 31 mai , apartii zodiei Gemenilor si ai drept planete guvernatoare pe Mercur si Uranus.

Ai fost binecuvantat cu multe talente , dar trebuie sa iti exploatezi punctele forte in mod selectiv si sa iti focalizezi energia asupra a numai catorva proiecte pe rand.Nu te angaja la mai mult decat poti duce intrucat , in acest fel, ai posibilitatea de a-ti rata existenta.
Posezi o minte agila si ai abilitatea de a influenta oamenii si a le castiga respectul.Poti rezolva chiar si cele mai dificile probleme cu o usurinta iesita din comun.Ai o natura nemaipomenit de independenta , ce trebuie temperata cu un dram de modestie , astfel incat sa poti fi sprijinit din plin de catre cei din jur.
Orienteaza-te catre o prioritizare a sarcinilor si obiectivelor tale, spre indeplinirea viselor tale cele mai intime.
Nu te lasa amagit de nevoia de a fi aprobat de ceilalti ,de situatiile fara sorti de izbanda si de gustul dulce-amarui al renuntarii.

Culorile tale norocoase sunt albul si albastrul.

Pietrele tale norocoase sunt granatul si agata.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari schimbari sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 31 mai : Adriana Bittel , Alan Wilder , Brooke Shields , Clint Eastwood, Colin Farrell , Constantin Silvestri , Fred Allen, Graham Russell , Gregory Harrison , Jason Donovan , Joe Namath, Linda Scott , Mike Joyce , Mike Levine , Nicu Alifantis , Norman Vincent Peale, Onisifor Ghibu , Pat Boone , Robert Schrieffer , Ron Wood , Saint-John Perse , Simon Gallup , Veress Daniel , Walt Whitman .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 29 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 30 mai – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 31 mai – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 31 mai – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on mai 31, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.