Moda iarna 2011 - primavara 2012

Moda anului 2012 trebuie , zic eu , luata in considerare inca de pe acum.Criza economica Romaniei va fi in continuare un trend si in 2012, asa ca ar nu ar fi rau deloc sa ne pregatim de pe acum , sa rascolim in sifonier si in debara dupa hainele si incaltamintea abandonata o vreme , care s-ar putea potrivi sau transforma noilor tendinte ale modei din 2012.Oricum reinventarea , reintinerirea si explorarea marcate in fashion-ul urmatorului an , avand darul de a ne redefini viata si a ne exprima individualitatea , par a relua niste orientari care ne-au marcat cu catava vreme in urma , ce-i drept sub diferite sloganuri.Nu trebuie sa intram in panica atunci cand auzim despre idei ce se reiau , mai mult sau mai putin diferit , in fiecare an : "2012 , timpul unei nou limbaj si exprimari , specifice viitoarei generati ? ".Am mai trecut prin imbinarea unor particularitati multiculturale , prin reinvigorarea unor curente si accesorii sugerand cumva revolta si lipsa de conventionalism, precum si prin febra de a oglindi statutul de cetatean universal al lumii.

Desi , ni se promite ca moda anului 2012 va lasa trecutul in urma, acolo unde ii este locul , conceptele acesteia pot fi rezumate in cuvintele joaca , evadare , explorare si stralucire , ce par a-mi aminti de revenirea ciclica a omenirii catre valori adeseori abandonate dar niciodate uitate.

Criza ne face sa cheltuim si sa risipim mai putin, iar lucrul acesta se reflecta in lumea modei prin reciclare si reutilizare .Din aceasta perspectiva se intrevede refolosirea nasturilor , cordoanelor , macrameurilor , modelelor de imbracaminte apeland la o diversitate a culorilor si texturilor de genul "peticelor" , o reintoarcere la croitoria manuala , la haine ori accesorii crosetate sau tricotate.
In acest fel , noul sezon toamna 2011 - iarna 2012 pare a fi o perioada a contrastelor si alternativelor , in care nu ni se astern in fata niste modele riguroase , permitandu-ni-se , din contra , mai multe alegeri , o diversitate de stiluri si adaptari specifice propriei noastre personalitati sau stilului nostru individual.
Culorile au , desigur, un rol important in noul curent fashion , indreptandu-se spre tonalitati puternice , bogate , calde si pozitive.Este vorba despre o stralucire particulara , care provine nu numai din cromatica , ci si din nuantele metalice , argintii sau aurii.
Tesaturile si materialele textile exprima un interes catre crearea unor efecte de suprafata de o mare diversitate , materializate in texturi , aspecte difuze si un colorit multiplu realizat prin fuziuni , imbinari si ajustari cromatice.Este vremea sa iesi in evidenta si sa fii expresiv , prin combinatii cat mai originale.
Oricum , fibrele par a ajuca un rol esential , fara insa a fi integrate in modele complicate.Extinderea subtila a mohairului , somptuozitatea matasii si sclipirea textilelor metalice sunt numai cateva din alegerile oportune specifice modei anului 2012.

Reveniti pe blogul Dianei si veti afla in amanunt tendintele specifice modei iarna 2011 - primavara 2012 .Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Costumul de baie potrivit corpului tau | Costume de baie pentru femei

Tunsoarea parului potrivita formei fetei tale

Culoarea parului si personalitatea femeilor
Moda iarna 2011 - primavara 2012 Moda iarna 2011 - primavara 2012 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

 1. Oare piţipoanca va reveni la vechile obiceiuri, şi anume, traistele extrem de colorate la fel şi vestimentaţia? Dacă da, să le zică cineva de pe acum că tare hidoase au fost şi vor rămâne.

  RăspundețiȘtergere
 2. http://adf.ly/23VNh colectie superba de pantofi

  RăspundețiȘtergere
 3. Să sperăm că moda 2012 nu ne le va spune fetelor să fie cât mai dezbrăcate.

  RăspundețiȘtergere
 4. sfaturi in moda???combinatii pentru scola???va rog!Leopardul e un trend?

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.