Horoscop Fecioara iulie 2011

In luna iulie 2011 , Fecioara devine motivata de o schimbare drastica a parcursului ei in viata dar si de o cooperare febrila si utila cu oamenii din jur.

Pe 1 iulie , Luna noua si eclipsa de Soare din sectorul Racului si a unsprezecea ta casa (casa asociata cu reteaua de prieteni , initierea de contacte , activitatile de grup si veniturile din afaceri) iti aseaza in fata prioritatea de a te integra intr-o colectivitate si a te evalua in functie de oamenii din jur.Pe de alta parte , stima fata de sine pare a se accentua in cazurile in care te implici in actiuni caritabile sau te consacri unor evenimente umanitare.

Un interval de suprimare a liberei exprimari si de focalizare pe viata personala si trecut este inaugurata din 2 iulie, ziua debutului tranzitului lui Mercur in Leu si a douasprezecea ta casa.Lumea exterioara pierde teren in fata celei interioare , meditatiei si reflectiei.Daca nu te lasi cuprins de vreun sentiment de vinovatie , ai oportunitatea de a trage invataminte din trecut in scopul de cladirii viitorului.Tentatia catre taina nu iti da deloc pace , dar pare a fi de bun augur intrucat aceasta perioada este asociata cu dezvaluirea unor secrete incomode.

Incepand cu 4 iulie , Venus in Rac iti insufleteste cu farmec si sarm prieteniile si conexiunile de grup.Inzestrat cu o atitudine calma, senina , esti totusi usor detasat fata de ceea ce se intampla in jurul tau.

Nevoia imperioasa de a-ti schimba obiceiurile sau rutina zilnica se intrevede din 9 iulie , sub influenta trecerii lui Uranus in aspect retrograd in Berbec.

De pe 15 iulie , aparitia Lunii pline in Capricorn te ispiteste sa te lasi in voia distractie si placerilor , insa responsabilitatile si ambitiile tale par a te tine in frau cat de cat.Intr-un fel sau altul , trebuie sa sa impaci capra cu varza si gasesti o solutie pentru a-ti exprima , cu creativitate , preaplinul sufletesc .

Un interval de refacere , incarcare a bateriilor spirituale si despartire a graului de neghina se intrevede odata cu 23 iulie , data in care Soarele isi incepe tranzitul in regatul Leului.Poti fi convins de necesitatea de a te analiza si a renunta la tot ceea ce te trage inapoi.De fapt , prezenta Soarelui in a douasprezecea ta casa indica in mod clar finalizarea unui ciclu si nevoii adunarii de resurse in vederea inceperii altuia.

Ganduri ascunse, pritocite multa vreme in mintea ta , isi cauta exprimarea din 28 iulie , ca o reflectie a vizitei lui Mercur in Fecioara.Aproape tot ce este legat de tine si problemele tale este supus discutiei cu prietenii si rudele.Neastamparul tau intelectual cauta sa se desfasoare in interior si exterior , in spatii cat mai vaste.Infatisarea si impresia pe care o oferi lumii pare a constitui un subiect major in preocuparile tale.

Pe 30 iulie, Luna noua din Leu te indruma catre o pace spirituala si mentala , o relaxare si reinvigorare absolut necesare inainte de perioada duduind de activitate anunta de revenirea Lunii noi in cea dintai casa a Fecioarei.De fapt , doua optiuni par a te atrage in aceeasi masura : nevoia de a te retrage departe de lumea dezlantuita si dedicarea fata de o persoana apropiata care , desi nu te solicita , a ajuns la un impas in viata.


Horoscopul dragostei Fecioarei in iulie 2011


Nimic nu pare a fi mai important pentru tine , incepand cu 4 iulie (ziua initierii de catre Venus a tranzitului in a unsprezecea ta casa ) , decat sa iti impartasesti interesele si pasiunile.Tocmai de aceea , daca incepi o relatie de cuplu in aceasta perioada, ea nu are cum implica senzualitatea si adancimea afectiunii cat , mai degraba , camaraderia si efervescenta intelectuala.

Luna noua rasarita pe 15 iulie in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) te provoaca sa iti inalti sentimentele pana la ceruri , la nivelul unei iubiri platonice sau exclusiv spirituale.Unele Fecioare sunt coplesite de nevoia de a-si deschide sufletul in fata persoanei iubite.

Dragostea si viata sociala evolueza, odata cu 28 iulie , atunci cand Venus ajunge in a douasprezecea ta casa , in planuri aproape paralele.O relatie mai mult decat discreta , consumata in spatele unor usi inchise , pare a te absorbi aproape cu desavarsire.Unele Fecioare, strabatute de o timiditate excesiva in acest interval , au tendinta de a simti cu intensitate gustul amar al singuratatii sau al unei neimpliniri sentimentale.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in iulie 2011


Din 9 iulie, ca efect al trecerii lui Uranus in turnura retrograda in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) , simti nevoia unei mai mari autonomii la serviciu , lucru ce se poate reflecta in neastamparul de a aduce o schimbare in programul sau maniera de lucru.

Tranzitul lui Mercur in prima ta casa (casa aspectului exterior si al vietii personale) iti confera din 28 iulie o efervescenta mentala apta de a te afirma, mai ales prin idei novatoare si prin felul in care iti investmantezi opiniile in cuvinte.Atitudinea ta deschisa si cooperanta ii determina pe cei din jur sa ti se adreseze mai des pentru un sfat ori o indrumare profesionala.Horoscopul sanatatii Fecioarei in iulie 2011


Intrarea lui Uranus in aspect retrograd in a sasea ta casa iti poate impune o schimbare brusca de macaz in privinta dietei ori a unor obiceiuri nesanatoase.Dornic de a te indeparta , preventiv , de orice efect nociv , esti gata sa explorezi noi metode de intretinere a tonusului fizic si mental.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Fecioara iunie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Fecioara iulie 2011 Horoscop Fecioara iulie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.