Horoscop Scorpion iulie 2011

In luna iulie 2011 , Scorpionul incearca sa se indeparteze de lumea cenusie a cotidianului, dar cerintele profesiei il acapareaza putin cate putin , punand aproape intru totul stapanire pe el.

Luna noua si eclipsa de Soare de pe 1 iulie din sectorul Racului iti pot provoca o sastisire fata de masinaria monotona a cotidianului , asa ca mintea isi gaseste o eliberare in construirea pe ceruri a unor castele eterice si intangibile.Totodata , pari a fi inclinat sa iti cantaresti viata intr-o balanta idealista a eticii , moralei , religiei ori filozofiei.Educatia , studiile , cultura , calatoriile pot reprezenta cai de explorare nu numai exterioara ci si interioara.

Comunicarea isi cere drepturile odata cu 2 iulie , ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Leu .Ideile , ajunse sub luminile rampei , iti pot deschide usi ferecate cu noua lacate pana acum.

Pe 4 iulie , intrarea lui Venus in Rac iti accentueza inapetenta fata de ritmurile banale ale vietii de zi cu zi.Satisfactia si placerea isi au drept sursa orice este capabil sa iti largeasca orizonturile , atat din punct de vedere material cat si spiritual.Te poti simti atras irezistibil de locuri si persoane indepartate, inedite.

Daca in ultima vreme ai fost incercat de nazuinta de a evada din chingile rutinei , Luna plina in Capricorn din 15 iulie iti indreapta atentia , vrand-nevrand , spre responsabilitatile si obligatiile zilnice.Dintr-o data , ai o multime de treburi de pus la punct , oamenii nu inceteaza sa te solicite , iar apelurile telefonice foarte frecvente iti pun nervii la incercare.

Incepand cu 23 iulie , Soarele rasarit in regatul Leului te focalizeaza , mai mult decat in orice alta perioada a anului , spre locul tau in societate si reputatia ta in lume.Aspiratia de a face ceva important , care sa atraga privirea celorlalti asupra ta , pare a te insoti cu insistenta.

Preocuparea pentru subiecte iesite din comun si emiterea unor idei inventive , neobisnuite , te traverseaza din 28 iulie , ca efect al vizitei lui Mercur in Fecioara si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantelor).Comunicarea cu cei din jur devine o prioritate , la fel ca si conturarea unor teluri pe termen lung.

Pe 30 iulie , Luna plina aparuta in Leu iti aduce in vizor statutul tau social si reperele trasate in vederea evolutiei tale.Este timpul sa te concentrezi pe acele aspecte ale personalitatii tale ce iti pot fi de ajutor in interactiunea cu oamenii din preajma.


Horoscopul dragostei Scorpionului in iulie 2011


Patrunderea , pe 4 iulie , a lui Venus in a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) da nastere unei aure de atractivitate si popularitate in jrul fiintei tale.Daca o noua poveste de dragoste se infiripa in aceasta perioada , ea tinde sa fie asociata cu o persoana mult diferita fata de tine sau provenita dintr-o alta zona geografica.

Din 9 iunie , trecerea lui Uranus in aspect retrograd in Berbec este in masura sa provoace o redesteptare sau accentuare a sexualitatii tale.Intr-un fel sau altul , simti nevoia sa darami barierele conventionalului si rigiditatea din relatiile tale intime.

Oportunitatile in dragoste par a se ivi mai frecvent odata cu 28 iulie, gratie calatoriei lui Venus in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare).O proaspata relatie poate fi preilejuita de o persoana avand cumva de a face cu sfera ta profesionala.


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in iulie 2011


Din 2 iulie , calatoria lui Mercur in a zecea ta casa iti canalizeaza comunicarea spre zonele importante ale carierei.Se anunta o perioada de rascruce in viata profesionala , in decursul careia opiniile tale si ideile tale pot fi subiectul unei evaluari . Serviciul pare a te solicita intr-o mai mare masura decat de obicei , fiind nevoit sa te apleci asupra mai multor proiecte in acelasi timp.

Prezenta lui Venus in a noua ta casa prefigureaza , din 4 iulie , un interval propice promovarii si relatiilor publice.Succesul iti este asigurat nu atat de ceea ce transmiti celorlalti , cat de modul in care iti exprimi mesajele.

Odata cu 9 iulie , turnura retrograda a lui Uranus iti stimuleaza nevoia de a te elibera de niste datorii sau a ti le resalona , dar negocierile in aceasta privinta se anunta a fi imprevizibile.

Viziunea practica cu care te inzestreaza , din 23 iulie , Soarele ajuns ina zecea ta casa se impleteste cu nevoia de a straluci si a vedea rezultate clare ale eforturilor tale.Sunt posibile mai multe contacte cu persoane aflate pe pozitii inalte.Recompensele nu vot intarzia mult sa isi faca aparita dar vor fi insotite de responsabilitati pe masura.

28 iulie , ziua debutului tranzitului lui Uranus in aceeasi a zecea ta casa iti favorizeaza si mai mult sectorul profesional.Simtul autoritar si responsabil este pe punctul de a te scoate in evidenta.Relatiile bune cu sefii, ambitia , motivarea sau un talent in domeniul artistic par a fi atuurile tale in drumul catre succes.

Luna noua ivita pe 30 iulie in a zecea ta casa prefigureaza un ciclu fertil in dezvoltarea unor idei de afaceri , dar si foarte aglmerat in sfera profesionala sau publica.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Scorpion iunie 2011

Zodia Scorpionului si Dragostea

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Horoscop Scorpion iulie 2011 Horoscop Scorpion iulie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.