Ce este gratia feminina ?

Gratia feminina iese la iveala atunci cand o femeie este cu adevarat fericita ca este femeie.O astfel de femeie se simte confortabil fata de feminitatea ei fara a fi excesiv de sexualizata.Gratia feminina apare atunci cand esti femeie si te bucuri de lucrul asta in toate felurile.

Spre exemplu , o femeie care detine o pozitie relativ inalta intr-o mare companie se poate simti tentata sa concureze cu barbatii din jurul ei si sa afirme astfel egalitatea dintre sexe , un lucru nu doar dificil ci chiar imposibil.Atat marul cat si portocala sunt fructe, dar asta nu inseamna ca ar putea avea vreodata acelasi gust.Pe de alta parte , o astfel de femeie poate fi intru totul femeie fiind increzatoare in profesionalismul si abilitatile ei , interactionand cu cei din jur ca femeie si nu ca o imitatie a unui barbat.Ea poate fi respectata de superiorii ei , atat barbati cat si femei , si nu privita cu antipatie ori resentimente.Ea se imbraca ca o femeie si nu ca un barbat , dar intelege si respecta barbatii si este atenta sa nu poarte o tinuta prea sexy.Stiti doar ca barbatii se plang adesea ca nu pot lucra in preajma unei femei sexy ! Este vorba despre stil , bun gust si dorinta de a-si releva cu discretie feminitatea ori frumusetea.

Asadar , gratia feminina inseamna ca :

- Nu ai nevoie de un barbat pentru a te simti completa , dar recunosti bucuroasa, fara nici o jena , atunci cand este cazul , ca te poti simti OK alaturi de un barbat.
- Te simti puternica fiind femeie si nu folosesti acest lucru niciodata drept o scuza.
- Te simti bine fiind tu insati si iti place felul in care esti.
- Te bucuri sa iti exprimi unicitatea prin propriul tau stil sau look , fara a te agata cu disperare de ultimele racnete ale modei.
- Esti mereu dornica sa inveti , sa evoluezi , sa iti ameliorezi sinele.
- Iti exprimi personalitatea cu o incredere constienta.
- Stii cine esti si esti mandra de asta.
- Iti place corpul tau si felul cum arati , si ai mereu grija de tine.
- Iti asumi responsabilitatea vietii tale fara a-i invinovati pe altii pentru ceea ce ti se intampla in defavoarea ta.
- Fericirea ta vine dinlauntrul tau , fara a avea nevoie de altii pentru a te face fericita.
- Iti plac oamenii, iar oamenii te plac.
- Iti plac in mod autentic barbatii si stii sa ii apreciezi.

Femeile inzestrate cu gratie feminina pasesc in viata cu stil si siguranta.Atat celelalte femei cat si barbatii le apreciaza si le respecta , iar frumusetea lor radiaza din interioritatea fiintei lor.Astfel de femei sunt atragatoare , dar nu din cauza faptului ca ar fi niste regine ale modei.Ele sunt frumoase intrucat stiu cine sunt si se simt bine in pielea lor.Ele isi folosesc la maximum creativitatea pentru a-si afirma prezenta si a arata cat se poate de bine in fiecare zi , folosindu-si cu rafinament inzestrarile naturale.Ei bine, cunoasc cateva astfel de femei , dar nici una dintre ele nu este si nici nu are nevoie sa fie o celebritate.De fapt , in lumea romaneasca a asa-ziselor vedete nu vad nici un astfel de exemplar , o exceptia fiind , poate , Maia Morgenstein.Pe de alta parte , as putea enumera ca femei daruite cu o autentica gratie feminina pe Katherine Hepburn, Audrey Hepburn, Sophia Loren, Printesa Diana, Grace Kelly si Susan Sarandon.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


10 barbati fatali pentru o femeie

De ce fetele adora baietii rai ?
Ce este gratia feminina ? Ce este gratia feminina ? Reviewed by Diana Popescu on iulie 09, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Interesante ideile tale despre gratia feminina ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut foarte mult partea cu portocala si marul, o femeie nu poate fi niciodata si nici nu ar trebui sa se ia la intrecere cu barbatii pentru pozitii inalte si chestii de genul pentru ca fiecare, atat femeia cat si barbatul au fost creati de Dumnezeu diferit si frumos fiecare in felul lui. nu suntem la nici o competitie ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte adevarat ! Este darul suprem pe care o femeie il are , trebuie sa il dezvolte permanent asezandu-l in lumina ... Daca nu este constientizat , o mare parte din valoarea feminina ramane in umbra ...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.