Horoscop Balanta august 2011

In luna august 2011 , Balanta se trezeste in mijlocul unei zone crepusculare , in care finalizarea unor cicluri sa intrepatrunde strans cu noi inceputuri , iar intunericul indoielii se destrama sub razele stelare ale unor certitudini dand sa se nasca.

Incepand cu 2 august te poti simti asemeni unui calator de pe o corabie plutind in deriva , purtata de un curent puternic catre necunoscute , misterioase meleaguri.De fapt, tot ce ai facut pana acum se reaseaza in tendintele generale din jurul tau , aducandu-te catre o treapta surprinzatoare a destinului tau.In acest fel se manifesta de obicei tranzitul retrograd al lui Mercur in Fecioara si a douasprezecea ta casa.Intr-o astfel de imprejurare , trebuie sa te lasi in voia intuitiei si nu te feresti a pasi pe noile drumuri deschise in fata ta.

Tranzitul inceput pe 3 august de catre Marte in Rac iti stimuleaza ambitia sau nevoia de a-ti fi recunoscute realizarile.Indiferent daca este vorba sfera profesionala ori cea personala esti manat de dorinta ca ceilalti sa te ia in seama.

Din 4 august , parcursul retrograd al lui Neptun in Varsator tinde sa inlature niste bariere interioare legate de dragoste si finante.Creativitatea ajunge la cote rara atinse pana acum.

Pe 8 august , Mercur paseste pe teritoriile Leului si ale celei de-a unsprezecea tale case (casa prieteniei si sperantelor).Relatiile cu prietenii si oamenii apropiati par a da nastere unor stranii coincidente sau unor surprize neplacute.Poate ca te-ai concentrat prea mult pe propria-ti fiinta si ai neglijat in a-i sustine pe ceilalti.O revedere a peisajului tau interior te poate ajuta sa dai un nou curs ambitiilor tale , astfel incat sa concorde cu telurile oamenilor la care tii.

Luna noua , rasarita pe 13 august in Varsator , iti toarna gaz pe focul dorintei de a regasi placerile vietii.Obiectivele tale sociale si profesionale par a nu se potrivi acestui impuls , dar trebuie , intr-un fel , sa dai frau liber nazuintei de a te simti bine si a te exprima liber.

Un interval de revizuire si regasire se intrevede oadata cu 23 august , data la care Soarele ia startul periplului sau in Fecioara si a douasprezecea ta casa.Spiritul competitiv si potentialul energetic cunosc o semnificativa scadere , asa ca nu este timpul potrivit demararii unor noi proiecte.Conjuncturi si persoane care si-au dovedit inutilitatea pot fi lasate acum in urma.Reflectia si acumularea de vitalitate sunt benefice in vederea lansarii intr-un nou ciclu solar.

Pe 26 august , planeta Mercur revine in aspect direct in Leu si a unsprezecea ta casa.Cu acest prilej , ar trebui sa stii deja cine iti sunt adevaratii prieteni si autenticele tale sperante.Mai ales ca poti fi sigur pe cine si ce te poti baza , este vremea sa reintri in joc si sa dai reala masura a personalitatii tale.

Influentele Lunii noi aparute pe 28 august in Fecioara se aliniaza cu cele solare , indemnandu-te sa iti revezi viata si sa iti reenergizezi fiinta atat in plan fizic cat si spiritual.Pari a avea predispozitia de a te retrage departe de lume sau de a-i ajuta pe altii sa isi depaseasca problemele.

Din 30 august , Jupiter devine retrograd in Taur , un aspect planetar asociat, de obicei , cu probleme in finante , sanatate si calatorii , dar si in educatie si viata familiala.


Horoscopul dragostei Balantei in august 2011


Sub impulsul tranzitului retrograd al lui Neptun in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) pari a tinde sa iti idealizezi relatia de iubire si sa explorezi dimensiunile spirituale ale dragostei.Totodata ,exista sansa unei conexiuni profunde prin intermediul sexualitatii.

Luna plina ivita pe 13 august in a cincea ta casa continua tendinta anterioara de impletire a dragostei cu nevoia de contopire si spiritualitate.Pe de alta parte , poti fi coplesit de nevoia de a-ti deschide intru totul inima in fata persoanei iubite.

De pe 21 august , iubirea alege ulite dosnice si intunecate pentru a se strecura in Fecioara si a douasprezecea ta casa.Unele Balante sunt in masura sa cada prada unei paguboase timiditati , in vreme ce altele sunt antrenate in povesti de dragoste secrete si misterioase , desfasurate la adapost de ochii curiosi ai prietenilor si cunostiintelor.

Apetentele spirituale iti sunt reinvigorate pe 28 august , gratie Lunii noi din a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) .Tocmai de aceea , cautarea unui suflet pereche pare a capata prioritate in viata de zi cu zi.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in august 2011


Din 3 august , Marte isi croieste drum prin a zecea ta casa , vestind o vreme prielnica inceperii unei afaceri pe cont propriu sau unui de mult gandit plan financiar.Desi esti pe cale de a-ti canaliza o mai mare energie in promovarea imaginii tale , sunt posibile conflicte cu superiorii.

Prezenta lui Neptun retrograd in a cincea ta casa te avertizeaza din 4 august sa fii foarte precaut fata de jocurile de noroc si speculatiile financiare.Idealismul iti strabate intreaga gandire si poti fi predispus sa nu discerni clar felul cum iti folosesti banii.

Un interval negativ din punct de vedere financiar apare odata cu 30 august , sub impulsul tranzitului retrograd al lui Jupiter in a opta ta casa .Sunt posibile pierderi de bani sau cheltuieli neprevazute , dar si mari esecuri pentru cei dedati speculatiilor banesti.Nu se anunta vremuri prea bune nici pentru cei implicati profesional in arta , educatie si sport.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Balanta iulie 2011

Horoscopul anului 2011 – Zodia Balantei

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012
Horoscop Balanta august 2011 Horoscop Balanta august 2011 Reviewed by Diana Popescu on iulie 23, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.