Horoscop Fecioara august 2011

In luna august 2011 , Fecioara ajunge sa constate ca norocul apare atunci cand stradaniile se intalnesc cu oportunitatile.Importanta interactiunii cu oamenii si a modului cum pot fi acestia influentati se intrepatrunde cu nazuinta implinirii ca fiinta individuala.

Pe 2 august , trecerea lui Mercur in aspect retrograd in Fecioara si prima ta casa ( casa vietii personale si a aspectului exterior) iti ofera oportunitatea de a-ti redefini felul in care te implici in lumea din jurul tau.Ai ocazia de a-ti netezi drumul spre telurile tale si a inlatura orice fel de situatii ce tind a-ti stanjeni libertatea de miscare.Odata rezolvate vechile conflicte , te poti avanta fara sovaire pe calea destinului tau.

Activitatile colective necesitand cooperare par a deveni potentiale surse ale succesului odata cu 3 august , ziua debutului tranzitului lui Marte in Rac.In acelasi timp , pune stapanire peste tine un impuls navalnic de a-i conduce si controla pe oameni.Cele doua tendinte se pot impleti benefic cu conditia de a nu iti scapa din frau egoul si a nu ingradi libera exprimare a celor din jur.Se prefigureaza o perioada incarcata de diverse sarcini si preocupari , multe dintre ele dedicate sprijinirii celorlalti.

Din 4 august , Neptun in aspect retrograd isi face aparitia in Varsator , prilejuind daramarea unor bariere interioare legate de munca si sanatate.Poti fi strabatut de nevoia de a-i ajuta pe cei din preajma si de a-ti descoperi adevaratul eu in viata de zi cu zi.

Senzatia ca se va intampla o cotitura decisiva in viata ta tinde a te cutreiera din 8 august , ca urmare a sosirii lui Mercur retrograd in Leu .De fapt , lucrurile par a se schimba si restructura de la sine in spatele cortinei existentei , fiind pe punctul de a-ti configura cateva mari surprize.Tot ce poti sa faci este sa incerci a nu te incorseta intr-o depasita viziune asupra lumii , sa nu iti infranezi deloc intuitia si sa fii mereu gata de a insfaca orice oportunitate.Norocul iti poate surade chiar de acolo de unde te astepti mai putin.

O decizie brusca asociata cu sanatatea ori sfera profesionala este de natura sa survina din 13 august , sub influenta Lunii pline din Varsator.Starea de nemultumire care te bantuie te poate determina sa ii invinuiesti pe cei din jur pentru problemele tale.

Latura ta sensibila , receptiva este gata sa iasa la iveala odata cu 21 august , prin mijlocirea tranzitului initiat de Venus in Fecioara.Pari a fi mai mult decat interesat de aspectul tau exterior si de puterea ta de atractie.De altfel, oamenii au tendinta de a te privi intr-o lumina foarte favorabila.

Incepand cu 23 august , Soarele isi trimite razele peste teritoriile Fecioarei si a celei dintai tale case , dand nastere unor preocupari legate de individualitatea si infatisarea ta , de comportamentul social si exprimarea autenticei tale fiinte.Se marcheaza astfel atingerea unui maximum in ciclul tau solar , cand ai sansa de a face impresie asupra celorlalti si a-ti extinde influenta dincolo de limitele obisnuite.Spontaneitatea , prezenta de spirit si increderea in tine insuti par a-ti fi tovarasi statornici vreme de circa o luna.Partea cea mai intreprinzatoare a personalitatii tale te impinge de la spate , facandu-te atent la toate sansele ivite in cale.Atitudinea independenta iti poate fi de un real folos , dar nu este un interval auspicios pentru munca in echipa sau activitati de cooperare.

Opozitia dintre Venus si Uranus din 24 august te predispune a actiona sub impulsul capriciilor datorita subitei atractii fata de niste persoane sau lucruri iesite din comun.Sunt probabile schimbari bruste ale unor planuri sau evenimente imprevizibile de natura a-ti pune la incercare capacitatea de adaptare.

Un ciclu de concentrare asupra modului cum te infatisezi celorlalti si de schimbare a unor obiceiuri inveterate , astfel incat sa iti poti maximiza increderea in tine insuti , se intrevede incepand cu 28 august , ziua in care Luna noua se iveste in Fecioara si prima ta casa.Conteaza foarte mult sa te arati oamenilor asa cum esti cu adevarat.Nu trebuie , desigur , sa iti dezvalui intreaga fiinta , insa acest eveniment astral pune accentul pe importanta de a actiona conform impulsurilor si credintelor noastre.Atitudinea curajoasa este capabila sa te sprijine in trairea unor noi si placute experiente.

Pe 30 august , Jupiter devine retrograd in Taur si a noua ta casa ( casa filozofiei si explorarii) , favorizand implicarea in domenii spirituale si religioase, dar si in activitatile presupunand studiu sau cercetare.Pe de alta parte, se anunta intarzieri in decursul unor calatorii ori probleme pentru cei ce intentioneaza sa mearga in strainatate.


Horoscopul dragostei Fecioarei in august 2011


Opozitia lui Venus cu Uranus din data de 24 august are tendinta de a provoca o brusca despartire sau un neasteptat inceput intr-o poveste de iubire.In acelasi timp , este posibil ca tu sau partenerul tau sa treceti printr-o faza in care nevoia unei mai mari libertati in relatia de cuplu se ciocneste cu dorinta unei mai intense apropieri afective sau fizice.

Din fericire, pe 25 august , trigonul dintre Venus si Pluton face posibila iesirea la iveala a unor aspecte profunde ale iubirii , fara nici o urma de tensiune sau framantare.Sentimentele devin foarte intense si pasionale , dar nu intr-un mod agresiv ori destructiv.Poti fi marcat de o puternica atractie sau de navalnice sentimente de iubire.Nu este deloc exclus sa descoperi un lucru intim , suprinzator, despre partenerul tau ori propria-ti dragoste.

Odata cu 30 august , intrarea lui Jupiter in aspect retrograd in a noua ta casa inaugureaza un interval favorabil pentru Fecioarele ce isi doresc sa se casatoreasca sau sunt in cautarea dragostei si afectiunii.Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in august 2011


Pe 13 august , sub impactul Lunii pline dina sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) ai posibilitatea de a-ti canaliza energia pentru a aduce cateva schimbari pozitive in rutina ta zilnica.Te poti orienta catre imbunatatirea conditiilor tale de lucru sau spre destinderea atmosferei de la serviciu.Sub aceasta influenta se pot finaliza sau fructifica unele proiecte importante.

Trecerea lui Jupiter in turnura retrograda in a noua ta casa prilejuieste , de obicei , o ameliorare semnificativa a situatiei financiare.


Horoscopul sanatatii Fecioarei in august 2011


Ca efect al parcursului lui Neptun retrograd in a sasea ta casa , din 4 august pari a simti nevoia de a observa cum anume se reflecta obisnuintele si tabieturile asupra starii tale generale de sanatate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : august 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Fecioara iulie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Fecioarei

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012
Horoscop Fecioara august 2011 Horoscop Fecioara august 2011 Reviewed by Diana Popescu on iulie 23, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.