Iubeste-ti soarta

Intr-o anumita etapa a vietii sale , Nietzsche a ajuns la o idee pe care a numit-o "iubirea destinului tau". Potrivit acestui concept , indiferent ce ti se intampla in viata , orice nenorocire ajunge sa apese pe umerii tai , trebuie sa iti spui : " Este exact lucrul care imi trebuia". Chiar daca ceea ce traiesti pare a fi un esec , trebuie sa consideri ca , de fapt, ai de a face cu o oportunitate , cu o provocare.

Daca iti iubesti cu adevarat sinele si existenta , ar trebui sa nu cazi prada niciodata dezamagirii ori descurajarii , ci sa iti regasesti mereu forta interioara.Orice dezastru caruia ii supravietuiesti te intareste , iti caleste caracterul , mintea , sufletul, viata.Ce sanse poti avea in astfel de momente ! Spontaneitatea fiintei tale are prilejul de a se revarsa.Mai tarziu, cand vei privi inapoi in timp , vei putea constata ca evenimentele ce pareau a fi mari nenorociri au fost acelea care te-au modelat in cea mai mare masura asa cum esti si cum traiesti.

Din aceasta perspectiva , orice lucru care ti se intampla nu are cum sa nu fie pozitiv.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Tot ce ni se intampla este spre binele nostru | O poveste cu talc

Cum arata un elefant ? | O poveste cu talc

Cat iti valoreaza viata ? | O poveste cu talc
Iubeste-ti soarta Iubeste-ti  soarta Reviewed by Diana Popescu on iulie 25, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Imi iubesc soarta asa cum este ea cu bune si cu rele...Nu am ce face mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum, noi suntem raspunzatori pentru soarta noastra. Fiecare decizie pe care o luam, cat de mica ra fi , ne influenteaza viata si ne transforma in ceea ce suntem la un moment dat.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.