Ce inseamna un suflet pereche ?


Mai presus de flirt, capriciu sau patima, intalnirea unui suflet pereche poate presupune :

- Sa nu aveti neaparat aceleasi convingeri politice, dar sa ganditi in mod asemanator despre Dumnezeu , chiar daca aveti religii diferite.

- Sa nu va placa in mod obligatoriu aceeasi artisti de comedie , dar sa gustati sau sa va intelegeti unul altuia umorul.

- Sa aveti pareri mai mult sau mai putin diferite despre caritate , insa sa impartasiti acelasi spirit de generozitate.

- Barbatul nu trebuie sa fie neaparat un Brad Pitt , iar femeia nu este necesar sa fie o intrupare a Angelinei Jolie , dar barbatul sa isi vada sufletul pereche ca propria lui Angelina Jolie , iar femeia sa isi considere sufletul pereche drept propriul ei Brad Pitt.

- Mai mult decat orice , trebuie sa simtiti intre voi o legatura profunda, o conexiune atat de stransa incat sa puteti spune : "Aceasta este persoana cea mai remarcabila pe care am intalnit-o in viata !" Sa va bucurati de deliciul unei conversatii sau a unei plimbari prin parc la fel de mult ca si atunci cand faceti dragoste.

- Daca exista cu adevarat o conexiune intre voi tinzand sa desfida timpul , ai putea sa iti dai seama ca aveti sansa de a intemeia o familie si sa imbatraniti impreuna, iar aceasta perspectiva sa te entuziasmeze si nu sa te sperie.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Testul celor trei site ale lui Socrate

Stropul de roua - O poveste cu talc

Dragoste oarba | O poveste cu talc
Ce inseamna un suflet pereche ? Ce inseamna un suflet pereche ? Reviewed by Diana Popescu on august 14, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Foarte frumoase cuvintele tale...ma intreb insa daca in ziua de azi mai exista iubire...sincer,am mari dubii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca exista. Atata timp cat o pretintem cu totii, de ce nu am fi in stare sa si oferim. Aud des expresia: "asa dragoste doar in filme vezi". O putem face sa fie realitate.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.