Horoscop Taur septembrie 2011

In luna septembrie 2011 , horoscopul Taurului prefigureza o perioada strabatuta de optimism si bucuria de a trai , dar si de dorinta de eliminare a unor aspecte negative ale personalitatii , mai ales in ceea ce priveste rutina zilnica si sanatatea.

Talentul tau de a fi original si a te exprima intr-un mod inedit capata prioritate incepand cu 9 septembrie 2011 , gratie tranzitului lui Mercur in Fecioara .Esti mandru de ideile tale si arzi de nerabdare sa le comunici celor din jur.Conversatia ta devine captivanta iar sensul umorului pare a-ti fi mereu de ajutor.Nevoia de stimulare intelectuala te poate provoca sa te lansez in competii sui-generis cu amicii tai.

Luna plina rasarita pe data de 12 septembrie in cerurile Pestilor te indreapta catre aproape orice lucru capabil sa iti furnizeze placere si pasiune.Parerile si opiniile prietenilor si a grupurilor din care faci parte incep sa fie mai importanta pentru tine , si te simti impulsionat sa ii ajuti intr-o mai mare masura pe oamenii din preajma ta.Dupa un interval de relativa izolare , te poti trezi, dintr-o data , inconjurat de o multime de persoane bine intentionate.

Parcursul lui Venus in sectorul Balantei iti inspira , odata cu 14 septembrie , o grija sporita fata de felul cum arati , cum te imbraci si cum iti ingrijesti sanatatea si aspectul corpului tau.Nu este exclus sa te gandesti la un program de exercitii fizice apt de a-ti mentine tonusul si a te ajuta sa iti pastrezi silueta si vigoarea musculara.

Din 16 septembrie , Pluton trece in aspect direct in Capricorn si a noua ta casa (casa filozofiei , religiei si explorarii) , fiind pe cale sa te poarte catre imprevizibile extreme si obsesii.Credintele sau ideile tale despre viata tind sa treaca pragul egocentrismului sau , din contra , poti fi abandonate intru totul, pentru a te ancora de altele , noi.Pe de alta parte , ai posibilitatea de a te bucura de niste calatorii benefice , in care se ivesc avantaje deosebite , ori poti profita de o conjunctura favorabila unor studii mai ales umaniste.Unii dintre Tauri par a se implica profund in relevarea unor aspecte misterioase legate de moarte sau revenirea mistica la o noua viata.

Interesul pentru casa si familie devine , pe neasteptate, covarsitor , sub influenta calatoriei incepute de Marte , pe 18 septembrie , in regatul Leului.De fapt , pornirea de a face ordine si a desparti graul de neghina in chestiunile domestice pare a deveni chiar agresiva, asa ca ar fi indicat sa iti gasesti cat mai multe lucruri de facut in prajma locuintei, astfel incat sa nu dai nastere unor controverse si confruntari cu oamenii dragi tie.

Pe 22 septembrie, inconjunctia dintre Venus si Jupiter te incarca cu energie pozitiva si ofera prilejul unei revarsari de generozitate , optimism si grija fata de semenii din jur.Daca doresti sa te recompensezi fata de cineva sau sa iti recunosti niste greseli , acum este vremea cea mai oportuna.

Tranzitul Soarelui in teritoriile Balantei si in a sasea ta casa iti indreapta atentia incepand cu 23 septembrie catre sarcinile cotidiene, neglijate poate un timp , stimulandu-ti interesul de a duce pana la cap sarcini necesitand disciplina si concentrare.Este , de asemeni, momentul sa iti impui sanatatea ca o prioritate si sa te gandesti la o noua si sanatoasa dieta.

Aparitia lui Mercur in acelasi sector al Balantei iti mobilizeaza , din 25 septembrie , ratiunea si simtul critic , pana la limita de a gasi cu tot dinadinsul greseli in tot ceea ce fac cei din imediata ta apropiere.Conjugata cu influenta Soarelui, aceasta tendinta te poate determina sa renunti, in sfasit, la tot ceea ce iti stanjenea libertatea de miscare in ultimul timp.Poate fi vorba , in special , despre obisnuinte si tabieturi de care iti era greu sa te desprinzi pana acum Daca nu reusesti sa faci asa ceva , esti pe punctul de a fi cuprins de dezamagire si negativism , coplesit si chiar stresat de confruntarile cu propriul tau sine si cu evenimentele aparent adverse din afara.

Luna noua , aparuta pe 27 septembrie in Balanta si a sasea ta casa , iti reinvigoreza dorinta de a te supune unei diete sau unui program de fitness , a-ti elimina obiceiurile si comportamentele paguboase , punand sanatatea mai presus de orice altceva.In acelasi timp, ai sansa de a-ti regasi autentica ta fiinta interioara si a a-ti da seama de imensa responsabilitate pe care o ai fata de propria-ti persoana.

Pe 30 septembrie , Mercur intra in conjunctie cu Jupiter , oferindu-ti o proaspata si vasta perspectiva asupra lumii.Probabil ca esti tentat sa iti exprimi cu o sporita sinceritate si convingere telurile si idealurile.Optimismul care te strabate este de natura a atrage dupa sine evenimente si imprejurari pozitive.Puterea ta de convingere se intensifica , asadar nu ar fi deloc rau sa faci propuneri sau sa inaintezi cereri care te framantau de ceva vreme.


Horoscopul dragostei Taurului in septembrie 2011


Prezenta lui Mercur in cea de-a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) te atrage , odata cu 9 septembrie , catre viata amoroasa intr-un fel aparte .Pasiunea erotica sau sentimentele coplesitoare par a lasa locul unei jucause conexiuni intelectuale , in care ideile si placerea tachinarii tind sa te apropie intr-o mai mare masura de actualul tau partener sau de unul nou , stralucind prin spirit si inteligenta.

Sub efectul Lunii pline , ivite pe 12 septembrie in a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantei) , devii mult mai constient de rolul pe care il joci in viata persoanei iubite.Impulsurile egoiste te parasesc si incerci sa iti compensezi neglijentele trecute printr-o avalansa de afectiune , de mici si mari atentii.

Din 14 septembrie, planeta dragostei iti marcheaza viata intr-o modalitate specifica celei de-a sasea case .Sunt probabile oportunitati asociate cu dragostea si cu implinirea ei printr-o casatorie.

Un interval promitator pentru inceperea unei noi relatii de cuplu se intrevede odata cu 22 septembrie, ca urmare a conjunctiei lui Venus cu Jupiter.Dragostea se prefigureaza ca o sursa a fericirii si optimismului.Sentimente de iubire sau o ispita aproape irezistibila par a se orienta catre o persoana de sex opus indepartata de contextul tau social ori de de ideile tale despre o poveste romantica.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in septembrie 2011


Din 9 septembrie, Mercur in Fecioara si a cincea ta casa te indeamna sa iti pui la contributie inventivitatea si sa te lansezi in unele speculatii sau tertipuri financiare neocolite de riscuri.

Vizita de curtoazie a planetei Venus in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) , initiata in ziua de 14 septembrie, nu are cum sa nu favorizeze evenimente fericite in sfera profesionala.Intr-o astfel de conujunctura, este de asteptat o marire a salariului sau un alt semn de apreciere din partea angajatorului.

Pe 22 septembrie, conjunctia dintre Venus si Jupiter este oportuna initierii unui plan financiar sau pentru punerea in practica a unei idei de a face bani care a fost clocita un timp indelungat.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Taur 2012

Zodia Taurului si dragostea

Horoscop Taur august 2011
Horoscop Taur septembrie 2011 Horoscop Taur septembrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on august 21, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Verisoara mea este in zodia taur! Este o guraliva inascuta, nu se mai opreste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Culmea cum la horoscop reuseste sa identifice acele trasaturi ale oamenilor ce sunt in zodia taur :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.